Sari la conținut

Karinuta

Neverificata
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Karinuta

  • Dată Naștere 18.06.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    București
  • Interese
    Caut bărbați discreți,curați,respectosi și de cuvânt.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    Karinutakari30@?gmail.com

Vizitatori Recenți Profil

1.049 citiri profil

Karinuta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Momentan nu. Sunt la început de "drum" și le iau și eu treptat.Ma prostesc mai încet:))) Îți pot oferi normal și oral,când te ia "pofta" de ele .
  2. Buna! Lucrez eu pana dimineața mai ales în week-end și nu sunt zombi.Daca mai ai plăcerii nocturne te aștept cu drag la mine.
  3. Ms frumos. Ma bucur ca ai o părere buna despre mine,serviciile mele și locatia mea. Asta rezultă că ai plecat satisfăcut de la mine,ceea ce înseamnă că mi-am atins scopul.(acela de a plății băiatul pentru servicii de calitate și a pleca cu gândul de a se mai intoarce). Poze as fi pus dar nu ma lasă site-ul,dar nu este un mare dezavantaj pentru ca le trimit pe whats-up,cum ai confirmat si tu . Referitor la a face un pachet,îți mulțumesc pt sfat,dat nu îmi permit acest lucru fiind la început de drum pentru ca mulți cer servicii simple și nu sunt dispuși sq plătească mai mult ,ceea ce iar face se retragă pentru ca li s-ar părea scump la prima vedere neținând cont ca pentru unele fantezii trebuie sa scoți mai mulți bani din buzunar . Te aștept cu drag oricând. Pupici.
  4. Se prestează și după 12 noaptea ce sa facem?!Ne gândim și la persoanele care au program de dupa-amiaza:)
  5. De l-v lucrez după ora 20 pana la 2 dimi .In weekend de la 10 dimi la 5 dimi.
  6. Ms frumos . 100 lei oral protejat,150 neprotejat și 200 cu finalizare orala .Am răspuns la ce vroiam acum ? Pupici
  7. Normal și cu bun simt ar fi sa vb frumos. Sunt aici sa comunicam cu un limbaj decent. Nu as fi avut dc sa dau explicații,dar mi s-a părut de bun simt și respectuos sa o fac. Locuiesc în Militari residence,nu este o zona cu semnal puternic.Am făcut o greșeală atât de mare ca nu am verificat semnalul încât sa vb urat?! PS: nu sunt prostituata care sta la coltul străzii sa permită sa îmi vb urat la orice scriu...Caut sa ne simțim bn împreună,nu caut cu disperare clienți. Sunt la început de drum si vreau sa vad dacă este pt mn sau nu acest job. Ms pt înțelegere!
  8. Morrr cu tn...nu fug de ea o caut :)))) Dar na ca orice om mai am și eu treaba și nu pot lua telefonul peste tot cu mn. Nu ma lasă site-ul sa pun poze :(. Te aștept la mn sa ma vezi
  9. Plt...îmi cer scuze .Am plecat puțin de acasă și nu am luat tel după mn...posibil sa nu am semnal unde l.am lăsat...lasă msg pe whats up si când ajung va vor răspunde cu drag,dacă nu deranjez. Mulțumesc pt înțelegere! PS: nu mai fiți rai fără motiv.
×
×
  • Creează nouă...