Jump to content

Andreiasu

Maistru Curvar
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Utilizator De Incredere

About Andreiasu

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O domnişoară drăguță la chip, într-adevăr, înăltuță,dar atât! E pusă pe fast-fuck! Corp tip scândură, fără nicio formă atrăgătoare, bazinul-ca şi cum n-ar exista. Nu înțeleg cum îşi permite să ceară aşa mult! GFE - 0.Mai mult de 100/200 nu merită pt finalizare/oră. Baftă oamenilor serioşi!
 2. Pe mine m-a lămurit don'şoara asta, după limbajul din replicile de mai sus pare o mahalagioacă parvenită. În poze are cur bun,dar nu e suficient. Eu nu aş pierde timpul, din partea mea marş la mahala. Dacă mă înşel, mea culpa
 3. "Demn de filme pentru adulți", "ceva de vis", "am fost pt a 3 a oară"? Wtf? Fraților, se folosesc pe aici nişte expresii pentru a vă ațâța,e bun şi forumul ăsta câteodată, dar băgați de seamă! Incredibil cum se fac promovări de pe mai multe conturi! Am fost şi eu la această "minunată făptură", orientat după recenziile anterioare. Când am văzut-o am vrut să fac stanga-mprejur, dar am zis -hai s-o fac şi pe asta, prea are multe opinii pozitive! Nu intru în detalii...decât corp gras tip balenă, fata scundă, bondoacă, sâni mari şi pleoştiți! Se pricepe cât de cât la oral.Cred că mai bine mergeam s
 4. O tipă drăguță, simpatică, tinerică, amabilă, cam 1,70, corp fain atletic, nici slabă nici plinuță, prestație peste medie. Recomand, merită investiția.
 5. Bună seara turturor! O femeie faină- faină, recomand! Ai ce prinde, corpolentă, e frumoasă, amabilă, dar se vede că e la început de meserie, e mai reținută, oral mediu, mai are de învățat, sâni super, figură şarmantă. Baftă!
×
×
 • Create New...