Sari la conținut

Andreiasu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andreiasu

  1. Vizitat. Prestație mediocră Față/corp 8 Igienă 9 ON 6 GFE 4 Cadou 200 1 finalizare
  2. Confirm cele de mai sus, ON mediocru pe fugă, sex normal mediocru, păcat, că fata nu arată rău
  3. Mie nu mi s-a părut chiar așa...
  4. Aceeași constatare ca și la LORENA, cu larga contribuție a lui Costy03, mister Duhovnicul dar îndeosebi Truker au reușit să alunge una din bunăciunile care au trecut prin Bv, repezindu-se conștient sau nu, cu invective. Sper din tot sufletul ca Violeta să ne mai viziteze, este o pasăre rară. Fraților din Bv, dacă nu vă spuneți opinia, vă meritați soarta!
  5. Scriu destul de rar aici, cu toate că am ceva vechime pe forum, dar constat din păcate că Duhovnicul dar îndeosebi Truker sunt 2 tipi cu limbaj suburban și repeziți, care dăunează forumului și topicului acestei fete, prin afirmații fără valoare, mai mult ca sigur frustrați/lăbari. Sper ca fata să se răzgândeasca
  6. Scriu destul de rar aici, cu toate că am ceva vechime pe forum, dar fata asta este super, fraților, face un masaj erotic de nota 10, singura obiecție este că face oralul protejat, dar și așa este minunat! Recomand, este bestială pt bărbați manierați
  7. Cea mai tare din parcare! Confirm cele spuse de confutadorii de mai sus, vizitat domnița zilele trecute, totul la superlativ! Nu vă zgârciți la câțiva bănuți în plus, merită trăită experiența măcar odată, este ALTCEVA! ON de excepție, NP de excepție, FK & GFE la cote înalte! Spor să avem!
  8. Vizitat și eu domnița zilele trecute, confirm cele spuse mai sus de colegul CSM 998, tipa superdrăguță, oralul nemaipomenit - finalizare cu CIM, cu muuuult peste nivelul mediu Bv. M-am rezumat la oral pt că așa ceva f. rar găsești. Decartat 200 pt 1/2 oră, fără grabă. Mai rămâne săptămâna asta. Spor! P. S - nu îmi place de fel să dau amănunte, dar de la intrare și până am ieșit m-am simțit superfain
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/hot-mature/55f31f1hgg4h7f2616i9e248e9h482g4.html O hoață ordinară, prin telefon zice că face total, 150/250, îi zic că vreau o finalizare cu normal și ON și AP, ajuns la locul faptei cere banii în avans, decartat, duce banii în altă cameră, când revine o văd că pregătește balonașul iar eu zic că vreau ON mai întâi, ea zice că numai la oră se poate ON, că așa fac toate! Pe bune? Cer AP, zice că numai la oră se poate. Wtf? În fine, scârbit, accept un OP jalnic și zic în gândul meu: Ce plm m-a mâncat în fund să iau de pe publi?
  10. Sper să mai revii! Tipa face un oral de excepție, cu multă atenție la vecinătăți, știe meserie. Pe scurt, recomand!
  11. O tipă superdeosebită! Mi-e dor de tine!
  12. Prestație peste medie la oral, dar să nu fie cu supărare să ne uităm puțin la aspect/ fizionomie! Cred că un preț corect ar fi acela redus cu 50 lei. Pozele de pe nimfo nu reflectă realitatea!
  13. Corp ok, dar atât! Nimic special, personal cred cã nu meritâ 300/orâ. Spor în instalație!
  14. Servici/servicii? Mi-e/mie? Abea/abia? Mă leşi, domnu inginer?
  15. Când v-am zis că nu e ce trebuie,nu m-ați crezut!
  16. Nu am timp sā stau la taste, dacā nu mā crezi, du-te la ea
  17. O fi prezentarea interesantā,dar fata BA. Nu recomand, am fost cu ceva timp īn urmā. Nu are nimic atrāgātor, din contra mahalagioaicā pusā pe fast fuck
  18. Poze fotoshopate, fata nu e tocmai aşa cum zice în titlu. Mai corect ar fi "Sabrina - vopsitã blond, cu piele naturalā de un pigment mai întunecat". Nu mi s-a pārut deloc brozatā. Mno, fiecare îşi prezintā marfa cât mai favorabil. Era sā uit, corpul e cam diform, pācat cā e īnaltă. Prestația mediocrā
  19. Completare: corpul e slim, păsărica stramtă, numa' bună! Am să revin cu plăcere
  20. Am trecut zilele trecute prin Cluj, vizitat această domnişoară, am beneficiat de o adevărată desfătare, cum rar vezi prin țărişoara noastră. Nu e o barbie, dar are trăsături fine şi plăcute, corp foarte fain, serviciile sunt mult peste medie, ştie meserie. 1 h - 300 lei bine investiți.Baftă tuturor!
  21. O domnişoară drăguță la chip, într-adevăr, înăltuță,dar atât! E pusă pe fast-fuck! Corp tip scândură, fără nicio formă atrăgătoare, bazinul-ca şi cum n-ar exista. Nu înțeleg cum îşi permite să ceară aşa mult! GFE - 0.Mai mult de 100/200 nu merită pt finalizare/oră. Baftă oamenilor serioşi!
  22. Pe mine m-a lămurit don'şoara asta, după limbajul din replicile de mai sus pare o mahalagioacă parvenită. În poze are cur bun,dar nu e suficient. Eu nu aş pierde timpul, din partea mea marş la mahala. Dacă mă înşel, mea culpa
  23. "Demn de filme pentru adulți", "ceva de vis", "am fost pt a 3 a oară"? Wtf? Fraților, se folosesc pe aici nişte expresii pentru a vă ațâța,e bun şi forumul ăsta câteodată, dar băgați de seamă! Incredibil cum se fac promovări de pe mai multe conturi! Am fost şi eu la această "minunată făptură", orientat după recenziile anterioare. Când am văzut-o am vrut să fac stanga-mprejur, dar am zis -hai s-o fac şi pe asta, prea are multe opinii pozitive! Nu intru în detalii...decât corp gras tip balenă, fata scundă, bondoacă, sâni mari şi pleoştiți! Se pricepe cât de cât la oral.Cred că mai bine mergeam să satisfac o băbăciune. Rog să mai scrie pe aici şi oameni de buna credință.
  24. O tipă drăguță, simpatică, tinerică, amabilă, cam 1,70, corp fain atletic, nici slabă nici plinuță, prestație peste medie. Recomand, merită investiția.
  25. Bună seara turturor! O femeie faină- faină, recomand! Ai ce prinde, corpolentă, e frumoasă, amabilă, dar se vede că e la început de meserie, e mai reținută, oral mediu, mai are de învățat, sâni super, figură şarmantă. Baftă!
×
×
  • Creează nouă...