Sari la conținut

GiohnnyBravo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre GiohnnyBravo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

GiohnnyBravo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Reputație

  1. Dana de la top-chiar e meseriasa
  2. Am vazut ca inca mai sunt...acum 2 saptamani,trecand pe acolo,erau vreo 3-4,toate de etnie. Anul trecut,am intalnit o tipa matura,zicea ca e de pe la satu nou...statea undeva dupa pod ,am chemat-o undeva pe stanga,cand mergi spre cariera...a venit,am vb,ne-a lasat si nr tel,zicea ca mai mult e in spania
  3. Te-ai inregistrat acum o ora,doar pt a o denigra?..ai ceva personal cu ea?... Eu merg la ea de vreo 2 ani,tipa e foarte misto...in astia 2 ani de zile,nu am fost deranjat niciodata,dar,absolut niciodata..permite-mi sa te contrazic,dar,fata e ce trebuie.
  4. Lasati fata in pace...cu ce v-a gresit? Nu cred ca ea a dat vreodata informatii despre viata altora.. Ea e o fata super-draguta,cu mult bun simt si nu cred ca ar face asa ceva.. Nu ii iau apararea,dar,o cunosc prea bine,si stiu ce pers este
  5. La pescărie, la diguri,sau,intre pescarie si santamaria bay
  6. Pot confirma ca a revenit,am vb cu ea,locatie vis-a-viz de hotel dobrogea,la un bloc turn.
  7. Am vb si eu cu ea,mi-a trimis locatie pd wapp,si la un moment-dat,insista sa ma intrebe in cat timp ajung,asta,desi eu nu i-am confirmat daca voi ajunge sau nu... Deci,e bine de stiut!
  8. Felicitari Farul!Campioana Romaniei 2022-2023!
  9. Super experientele traite in compania ta.iti multumesc! Meriti mai mult si tot ce e mai bun❤️🤗💋
  10. Asta am observat in anunt,ideea era daca a vizitat-o cineva,daca merită
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-orasul-tau/419150d9g9ih7d9fe717e388006ei30d.html
  12. Am ajuns din nou la Dana.Initial,trebuia sa ne vedem pe 14,cu ocazia Sf Valentin,dar,pt ca a trebuit sa plec din localitate,am convenit sa ne bucuram unul de altul,a doua zi.Programul,il stabilisem de comun acord si eram nerabdator sa ajung la ea.Am ajuns mai devreme decat trebuia si,surpriza,era libera.I-am inmanat un mic cadou,ca gest pt ca a fost ziua ei de nume,apoi am stat la un pahar de suc,o vorba,glume,caterinca,de parca ne stim de-o viata.Ai ce discuta cu ea,mereu zambareata,binedispusa. Apropo...m-a intampinat cu melodia care ne place amandurora(stie ea care e melodia),ne-am bucurat de revedere. Mi-a oferit un prosop fresh,apoi am fugit la baie,unde am gasit tot ce trebuie,inclusiv papuci.Faza tare a fost ca i-am luat halatul de baie,pt ca imi era un pic frig dupa duș,iar ea nu s-a suparat,ba din contra,a zambit. Apoi am fugit in dormitor,unde am avut parte de un oral neprotejat,asa cum stie ea,marca inregistrata.A inceput cu pupici,incepand de la lobul urechii,apoi coborat cu pupicii spre piept ,si vontinuat pana la junior,cu care s-a jucat,asa cum stie ea,cu deep,cu saliva,continuand si cu outele,pe care le-a supt si le-a lins,pana am terminat,iar ea era transpirata,dar fericita ca m-a facut sa ma simt bine.Am revenit din nou la discutii,eu la suc,ea la tigara si uite asa a trecut timpul. Tipa e ce trebuie,stie sa se faca placuta,dar,cum a mai spus cineva,depinde de chimie. Abia astept sa se refaca si sa reinceapa normalul. Iti multumesc pt momentele placute,fata frumoasa cu suflet bun si blând. Iti multumesc ca ma faci sa revin,ori de cate ori am timpul necesar.
  13. Fata e super-draguta,stie sa se faca placuta,eu unul,de cate ori am fost la ea,am plecat supemultumit,desi,la prima vizita ma indoiam sa fie ok. Cu timpul,am vazut ca e ce trebuie.Mi-a oferit mereu servicii de calitate,conform pretului,deci,raport calitate-pret super-ok. Am avut parte de 2 finalizari+masaj,la ora.
×
×
  • Creează nouă...