Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

BabyYnna

Escorta
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Reputatie Excelenta

About BabyYnna

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Stefan cel Mare

Recent Profile Visitors

1,616 profile views
 1. Buna😘 Disponibila astazi de la ora 15-19. Pupici 😘 Prefer programarile pe wapp,va rog !
 2. Buna tuturor🙂Astazi voi fii disponibila de la 12.30-20:00! Va pup si va astept cu drag 😘 !
 3. Hey,locuri libere de la ora 18 Prefer prg pe wapp Pupici 😘 !
 4. Hey,bunaa tuturor🥰 ! Disponibila astazi de la 12.30-20:00! Prefer programarile pe wapp 🙂! Un weekend frumos tuturor 😘
 5. Hey,bunaa ! Astazi voi incepe de la 12.30 Lucrez doar cu programari, ca sa nu incurc pe nimeni si totodata sa imi pot gestiona si eu timpul 😊 Prefer programarile pe wapp ! Pupicii si cat de curand voi reveni cu poze noi 🥰 O zii frumoasa tuturor !
 6. Hello,i have wtspp ! You have the number on my profile! Have a nice day !
 7. Neața dragilor ! Va multumesc pt observatie,voi modifica varsta din anunt ! Daca aveti placere si disponibilitate pentru a ne cunoaste, sunati-ma va rog din timp in vederea unei programari sau putem discuta pe wapp ! Din pacate tocmai aseara am facut contul,pentru moment nu voi putea posta poze,tocmai de luna viitoare voi putea posta! Pupici😘 Disponibilitate 12:45-18:30 !
 8. Buna tuturor, eu sunt Ynna am 25 de ani, sa nu va sperie vârsta mea, experiența își poate spune cuvântul in momentul când ma veți întâlni. Imi place sa cunosc oameni, sa comunic, sa trăiesc momente unice și ador sa va duc pe culmile plăcerilor. Imi plac oamenii curați, eleganți și cu bun simt, in schimbul acestor lucruri eu ofer discreție, plăcere, igiena corespunzătoare și pe lângă faptul ca imi place ceea ce fac sunt si o buna dama de companie in diferite momente. Sunt nerăbdătoare sa ne cunoaștem. Va pup dragilor ! Servicii : Sex oral (neprotejat in functie de igiena ) Sex no
×
×
 • Create New...