Sari la conținut

sam91

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sam91

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Acasa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sam91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Si aici e GFE-ul in functie de marime? 😟
  2. Daca da, pacat - era extraordinara pt residence militari
  3. Bun venit. Te rog uita-te la postarile altor fete si copiaza formatul. Avem nevoie de lista de servicii, preturi, poze.
  4. Am vizitat-o astazi pentru prima oara pe Nicole si am decis pe parcurs sa raman o ora, desi nu e ceva ce obisnuiesc sa fac la prima vizita. Cum a mai fost descris de altii, punctul forte al ei este personalitatea, asta considerand ca si la trup si fata arata destul de bine. Nu voi descrie foarte mult din act dar puncte cheie pozitive ar fi: - a intrebat preferinta la oral - a fost deschisa si receptiva la orice sugestie - sarutari pe corp / "preludiu" destul de reusit - stie sa intretina atmosfera, sa mai glumeasca sau sa adauge cate un comentariu (ceea ce e un foarte mare plus pentru mine - simti ca e cineva acolo) - igiena este impecabila, inca un foarte mare +, sa nu am nici o teama/retinere in privinta asta Puncte negative nu prea am de mentionat. Poate ca nu a intrebat daca sa puna prezervativul, desi oralul a fost indeajuns de lung (pentru mine) si voiam sa trec la partea mai activa - asa ca nu m-a deranjat initiativa. Ma indoiesc ca ar fi refuzat daca i-as fi cerut sa mai continuie putin. Nu imi plac notele dar cred ca nu mi-ar placea sa nu dea nici altii asa ca here goes: Dra - fata 9, corp 9 (subieciv corp ar fi mai mult pt mine ca e inaltuta ceea ce e mai rar si potrivit mie) ON - 8 ca la carte NP - 9 GFE: surprize surpize - 10 Halat: 250 E ce trebuie - sper sa nu dispara prea curand.
  5. Tot la 0720276997 te gasim si lucrezi azi?
  6. Your views are just as one-sided as the racists', just in the opposite direction. Regardless of what the reasons behind the bad behaviors are, statistically black people are more likely to cause trouble and people really don't care about the details, they just really don't want to deal with the trouble. There is a lot to talk about on the subject and most of it is uncomfortable but this isn't the place.
  7. e ok, se vor sacrifica altii ca multi au fetisuri cu exotice
  8. stiu ca e mult de citit si nu ne place da plm.
×
×
  • Creează nouă...