Sari la conținut

sonofthesun

Serious Contributor
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sonofthesun

  • Dată Naștere 20.06.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea
  • Interese
    Gulag

Vizitatori Recenți Profil

2.444 citiri profil

sonofthesun's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

346

Reputație

  1. Bună seara ! Ce s-a întâmplat în "dulcele târg al ieșilor"?
  2. Szia ! Ce face "frumoșii"? Asta , ca sa citez un clasic oradean. Daca spui că: " nici nu am avut senzația că au venit și alți masculi in apartament" , sa intelegem că în timpul partuzei cu una dintre momițe , cealaltă a fost" ocupată " de mai multi "ocupanți " ? Important de știut mai ales că, recent întreba un fecior de o partuză cu momiță, interesată sa fie obturată asemeni Poloniei de 2 ocupanți in acelasi timp. Sau o fi fost o vizita de curtoazie, fiind în afara programului? Așadar nu ai avut " senzația " dar totuși ai știut ? Informarea a fost ante sau postum " ocupării " ? Sunt chestiuni importante, datorita faptului că orădenii tratează chestiunea de " safe" atât extra cât și intra " muros".
  3. Servus , cred că cea mai potrivită având în vedere cerințele tale, ar fi cea intitulată : Ana Balan . Găsești multe poze și info despre ea citind pe forum .
  4. Salut ! Ai dreptate ," domnițele " ( termenul uzitat mai nou)au devenit adevărate birocrate, îmbrățișand cu o homerica pofta complexele proceduri administrative , cu un accent serios pus pe finele de neprimire. Deja sa fii admis, pare a fi un succes olimpic . Urmarea firească ar fi implementarea unui formular standard de adresare, unui ghid de bune practici în apartament, elaborarea unei tehnici sexuale standard, în vederea automatizării și eficientizării procedurii de acuplare . Evident valoarea cadoului, ( darul manual ) trebuie indexat cu inflația.
  5. sonofthesun

    Curiozitate

    Night club blue angel ,poate mai e deschis . E langa stadionul Iuliu bodola, pe strada Olimpiadei. Multe s au desființat odată cu explozia sexului platit . Acolo era puțin mai dificil sa " marchezi ", căci mai erau implicați și alți factori. De multe ori seara, când treceam pe acolo , " mandrele " ( ca sa folosesc un termen îndrăgit și consacrat pe aici ) stăteau la o țigare , cu fundul pe treptele de la intrare . Se relaxau , înainte de intrarea " la programul artistic ".
  6. sonofthesun

    Curiozitate

    Hello ! Am fost mai demult în cateva night cluburi orădene. In esență este o lumină obscură , niste mese și o scenă cu o bara. Se mișcă pe rand niste fete cu o tentativa de mișcări provocatoare . Ulterior vin la masa și se freacă de tine ,timp in care poți iniția o scurta convorbire . Daca dorești să continue ,trebuie sa le cumperi de băut ( se înțelege că sunt preturi mari ). Desigur că poți întreba dacă este dispusă sa facă sex pe bani , dar totul rămâne la latitudinea ei ( depinde de felul în care te accepta ea).
  7. Natasha ar corespunde dorințelor tale . Etatea este 40+. Găsești material îndestulător pe aici . Good luck!
  8. sonofthesun

    Indisponibila

    Deosebit de frumoasa !
  9. Dont Tell me that , they' also beszelek magyarul și" izvoresc" din pinandra ( zona rezidențială din megalopolisul multicultural Diosig ).
  10. In sezonul primăvara -vara 2023 ,in zonele Deva, Orăștie , Călan , Otelul Roșu , Hunedoara , Caransebeș , Orșova nu am văzut nimic . Ultima oară , acum câțiva ani am văzut la Diosig niste fermecătoare urmase ale vechilor arieni, ce odinioară cârmuiau India . O seara plăcută !
  11. E o banala strada cu blocuri noi , mall in apropiere , locuri de parcare etc. In care, fiind multe apartamente de închiriat , sunt mai multe prostituate care, vremelnic sălășluiesc acolo , pe cale de consecinta zona având o oarecare faima, fiind numită de unii glumeți " amșterdam- ul oradiei " . Singurele categorii care suferă sunt sunt 2 : persoanele publice din Oradea a caror imagine publica ar avea de pierdut in urma constatării că merg la " bagaboante", si cei care sunt" sub papuc", terorizați de faptul că ar putea fi vazuti de soata , sau mai rău chiar de "socrella" , consecintele fiind incomensurabile și , mai rau nici nu operează " prescrierea ". O zi plăcută , și fără frică!
  12. Right mister , insa sunt situații când " johnul", coplesit de frumusețea Eladei , "iriga" fertilele ogoare , chiar faza " orala", ramânand adevăraților minotauri, sarcina de a duce până la capăt "războiului peloponeziac".
  13. Recomand Geoagiu bai ( sunt 3 hoteluri cu piscine exterioare cu apa termala ) , mușterii putini , liniște . Tragedia e că nu este "punani" cu plata .
  14. Io estet kivanok ember! Am beneficiat și eu de același tratament mai demult , ma bucur că a păstrat acelasi comportament. Trebuie accentuat că ea disociază categoric serviciile de escorta, ( pe care nu le oferă) cu serviciile de simpla prostituata, pe care le oferă adică un simplu" ciocănit "), deci nu e pentru elita orădeană( lipsa GFE, bloc comunist etc ). Legat de afirmațiile tale ( clientela selecta, clienți preferați , viața privată ) eu facand parte din cinul " pulimii " , având în vedere reținerea ( celebra ) nu mă pot pronunța , insa sunt convins că toate au o viață privată. Creștere curata ii doresc " johnului " și mult " hâtz , hâtz" , făra plată !
×
×
  • Creează nouă...