Jump to content

sonofthesun

Serious Contributor
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About sonofthesun

 • Birthday 06/20/1982

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Oradea
 • Interese
  The human kind , ideas and a few more things

Recent Profile Visitors

2,624 profile views

sonofthesun's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

353

Reputation

 1. Salut , Scrie adresa de mail și vorbim acolo.
 2. Bine. Rămâne să comunicăm după masă.
 3. Am dar nu vreau să îl scriu aici . Daca vrei scrie l tu și comunicam .
 4. Nu pot lasa mesaj .
 5. Ce te ar interesa ? Accepti țiganca ? Ce preț ai oferi ?
 6. Stai liniștit , probabil că" astrele nu s au aliniat ". Cred că mai degrabă ești aspirant la titlul "căprar" , avand în vedere priveliștea magnifica de care spuneau utilizatorii anteriori , in pozitia " căpriță " a cucoanei.
 7. "Nu cereti lucruri ce nu se afla pe lista de servicii in schimbul unor anumite sume de bani, nu vor accepta. " Ești sigur de ceea ce afirmi ? Pe ce îți fundamentezi afirmația atât de categorica? Nu iei in considerare ca te referi la o mulțime eterogenă, sunt momente diferite , situații aparte , sume oferite , oameni diferiți etc. Sunt cazuri tabu , despre care nu scriu nici cei care le fac și nici prostituatele . Ce scrii tu sunt fantezii , idealul din pdv. al prostituatelor . Mai urma să scrii că venirea sa fie cu " daravela " sculata , cu banii in mână și laba nefăcută de o săptămână.
 8. Nu știu dacă ai "intra " cu poza reală, dar cu alta poza nu ai avea nici o șansă, având în vedere existența geamului, balconului, sau in ultimă instanță a vizorului. In plus, tentativa de înșelăciune ar fi grav sancționata, putandu se ajunge până la excludere din "profesie ". Ai putea rămâne doar cu sexul gratuit . God help us all !
 9. Bună dimineața! Îmi poți comunica motivația ptr. vederea pozei pe WhatsApp , caci eu nu pot sa mă gândesc , decât la eliminarea pe criterii de rasă , vârsta si urâțenie. Mulțumesc anticipat !
 10. Salve! Prea multe pretenții ai mate! Uite mai jos ce zice legendarul @amundi intr un post anterior , referitor la niste temeri manifestate de mine , dar valabil și aici. Mă bag și eu unde nu mi fierbe oala... Vorba aia, dacă socotim din cate foi e făcut aluatul nu mai mâncăm plăcintă. Eu zic sa mai trecem cu vederea unele aspecte și să ne bucurăm cu adevărat de momentele alea pline de emoție și de plăcere când ne potrivim cu o escorta. Prea dam o căciulă de bani sa fim futuți pe banda rulanta. Deci, daca ai bani , ai biceps , ai triceps și stai bine pe cariceps , just got for it .
 11. Adevăr grăiești părinte ! O atitudine activă și o simulare a plăcerii din partea prostituatei , in general duc la o acuplare reușită . Restul " e " mofturi . O seara faina !
 12. La momentul de eliberarea a nectarului , din ce spui erați in pat ( in celebra poziție 69). Nu pot sa nu mă gândesc că prețiosul lichid , a atins ținta( fața ta,) dar a atins volens nolens și zonele adiacente ( patul ). Cum se poate pastra igiena , precum și elimina mirosul din odaie , având în vedere pretențiile" confraților futaciosi" , caci o toaleta des folosita , indiferent cat ai face curățenie , tot rămâne un damf sesizabil ?
×
×
 • Create New...