Jump to content

sonofthesun

Serious Contributor
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About sonofthesun

 • Birthday 06/20/1982

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Oradea
 • Interese
  Gulag

Recent Profile Visitors

2,277 profile views

sonofthesun's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

344

Reputation

 1. Salut ! Ai dreptate ," domnițele " ( termenul uzitat mai nou)au devenit adevărate birocrate, îmbrățișand cu o homerica pofta complexele proceduri administrative , cu un accent serios pus pe finele de neprimire. Deja sa fii admis, pare a fi un succes olimpic . Urmarea firească ar fi implementarea unui formular standard de adresare, unui ghid de bune practici în apartament, elaborarea unei tehnici sexuale standard, în vederea automatizării și eficientizării procedurii de acuplare . Evident valoarea cadoului, ( darul manual ) trebuie indexat cu inflația.
 2. Night club blue angel ,poate mai e deschis . E langa stadionul Iuliu bodola, pe strada Olimpiadei. Multe s au desființat odată cu explozia sexului platit . Acolo era puțin mai dificil sa " marchezi ", căci mai erau implicați și alți factori. De multe ori seara, când treceam pe acolo , " mandrele " ( ca sa folosesc un termen îndrăgit și consacrat pe aici ) stăteau la o țigare , cu fundul pe treptele de la intrare . Se relaxau , înainte de intrarea " la programul artistic ".
 3. Hello ! Am fost mai demult în cateva night cluburi orădene. In esență este o lumină obscură , niste mese și o scenă cu o bara. Se mișcă pe rand niste fete cu o tentativa de mișcări provocatoare . Ulterior vin la masa și se freacă de tine ,timp in care poți iniția o scurta convorbire . Daca dorești să continue ,trebuie sa le cumperi de băut ( se înțelege că sunt preturi mari ). Desigur că poți întreba dacă este dispusă sa facă sex pe bani , dar totul rămâne la latitudinea ei ( depinde de felul în care te accepta ea).
 4. Natasha ar corespunde dorințelor tale . Etatea este 40+. Găsești material îndestulător pe aici . Good luck!
 5. Dont Tell me that , they' also beszelek magyarul și" izvoresc" din pinandra ( zona rezidențială din megalopolisul multicultural Diosig ).
 6. In sezonul primăvara -vara 2023 ,in zonele Deva, Orăștie , Călan , Otelul Roșu , Hunedoara , Caransebeș , Orșova nu am văzut nimic . Ultima oară , acum câțiva ani am văzut la Diosig niste fermecătoare urmase ale vechilor arieni, ce odinioară cârmuiau India . O seara plăcută !
 7. E o banala strada cu blocuri noi , mall in apropiere , locuri de parcare etc. In care, fiind multe apartamente de închiriat , sunt mai multe prostituate care, vremelnic sălășluiesc acolo , pe cale de consecinta zona având o oarecare faima, fiind numită de unii glumeți " amșterdam- ul oradiei " . Singurele categorii care suferă sunt sunt 2 : persoanele publice din Oradea a caror imagine publica ar avea de pierdut in urma constatării că merg la " bagaboante", si cei care sunt" sub papuc", terorizați de faptul că ar putea fi vazuti de soata , sau mai rău chiar de "socrella" , consecintele fiind incomensurabile și , mai rau nici nu operează " prescrierea ". O zi plăcută , și fără frică!
 8. Right mister , insa sunt situații când " johnul", coplesit de frumusețea Eladei , "iriga" fertilele ogoare , chiar faza " orala", ramânand adevăraților minotauri, sarcina de a duce până la capăt "războiului peloponeziac".
 9. Recomand Geoagiu bai ( sunt 3 hoteluri cu piscine exterioare cu apa termala ) , mușterii putini , liniște . Tragedia e că nu este "punani" cu plata .
 10. Io estet kivanok ember! Am beneficiat și eu de același tratament mai demult , ma bucur că a păstrat acelasi comportament. Trebuie accentuat că ea disociază categoric serviciile de escorta, ( pe care nu le oferă) cu serviciile de simpla prostituata, pe care le oferă adică un simplu" ciocănit "), deci nu e pentru elita orădeană( lipsa GFE, bloc comunist etc ). Legat de afirmațiile tale ( clientela selecta, clienți preferați , viața privată ) eu facand parte din cinul " pulimii " , având în vedere reținerea ( celebra ) nu mă pot pronunța , insa sunt convins că toate au o viață privată. Creștere curata ii doresc " johnului " și mult " hâtz , hâtz" , făra plată !
 11. Salut ! Nici un update despre ilustrul succesor al celebrului" apuci "? La un moment a apărut un epigon intitulat" apuci2" dar nu a atins" geniul" primului .
 12. Salve ! A mai fost un anunț similar ,in primăvara anului trecut . Sunaseră mai mulți amatori de sex platit, in speranța că vor da peste o amanta la preț redus . Inutil să îți spun, că " prințesa " nu răspundea la telefoane .Ulterior a dispărut miraculosul anunț , astfel că amatorii s au mulțumit și mai departe cu profesionistele ( înțeleg de aici că unele sunt formate la" școala germană" ).
 13. Sunt multe " ofertante " care urmăresc de la geam , balcon , vizor , înfățișarea "amorezului" și dacă nu nu se încadrează standarde , dau" skip " .Cam asta e " cutuma" in domeniu .
×
×
 • Create New...