Sari la conținut

quasik

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre quasik

Informatii Personale

  • Sex
    Male

quasik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Omul nu a criticat cresterea tarifelor, doar regreta ca bugetul nu-i mai permite. Chestia cu "serviciile SUNT MULT MAI COMPLEXE" m-a umflat de ras. Multumesc (pe bune!).
  2. Hai, mai, chiar n-a fost nimeni? Fata nici nu mai scrie corect de cati nervi are. Bine, nici nu citeste si nu raspunde la ce scriu unii pe aici.
  3. Si nicio recenzie dupa aproape o luna?
  4. Sexul oral este neprotejat? Swallowing? O finalizarea ce limita de timp are? Mersi.
  5. Misto raspuns! Sunteti si retarde?
  6. Exista si tarife (nu le-oi fi vazut?) sau totul este gratuit?
  7. Atata o duce capul, ce pretentii sa ai? Vezi si raspunsul pe care ti l-a dat
  8. Daca tot te-ai obosit sa scrii, de ce nu ai trecut serviciile oferite si preturile?
  9. De ce nu intelegeti ca se plateste si zona de lux: Progresului - un loc exclusivist.
  10. Salut din nou, Anuntul este asa: "IULIANA, daca vrei sa te relaxezi fara graba alaturi de mine si sa pleci satisfacut te astept, doar un telefon ne desparte. Zona Dristor, 31 May 16:27 0762.306.713 Bucuresti 50 L" Poze reale, dar nu din locatie (cred ca a zis ca mai folosit alta garsoniera din acelasi bloc): Acum cateva zile am sunat, am stabilit intalnirea peste 30 de minute - am ajuns la faimosul bloc de la Dristor 2 si am urcat (etaj superior) dupa ce am primit ultimele indicatii. Scara are portar, dar la vanzoleala care e la intrare si in hol, n-a zis nimic. Locul: una din cele circa 1000 de garsoniere din blocul cel lung, curata, mobilata minimal / normal , baia curata, nota 8-9. Fata - e in poze: inalta, bruneta, bine proportionata, cam 1.70, 50 kg, sanii nr. 2, posibil de etnie, curata, epilata, cu carnea cam moale, are mici cicatrice ca de la taieturi pe antebrate, cu dintii in regula: fizic 8, fatza 8. Poate "emana" un foarte usor aer de centurista (sau am eu "modele" fixe in cap ). Am optat pentru o finalizare, pretul de 50 de lei platindu-l la sfarsit. Locuieste singura (+ pentru mine). Actiunea: dupa cateva schimburi de fraze banale, a urmat de-textilizarea mea (dusat de acasa; apropos, ea nu a facut dus in timp ce eram acolo, dar pare ok cu igiena) si ea ramasa in costumatia din poze (asa i-am cerut), a inceput cu saruturi pe corp, apoi un oral neprotejat, bun spre foarte bun, cu atentie la oo si incercari aproape reusite de DT. A durat cateva minute bune, pana cand am zis sa trecem la normal: a pus un prezervativ cu gura (+) si am pus-o deasupra, pozitie in care a avut miscari destul de bune. Fara false gemete, a aratat totusi preocupare. Mi-a fost lene sa mai incerc alte pozitii, asa ca dupa alte cateva minute am "expiat" in saculet. A strans totul cu grija in niste servetele, m-am igienizat si eu rapid la baie si am tirat-o. Plusuri: parolista, a respectat programarea (paranteza: a fost [fals?] uimita ca sunt atat de punctual, se pare ca rar ii sosesc clientii la orele programate); in timpul actiunii nu a raspuns la telefon - pus pe silent. Durata: 25 - 30 de minute, nu m-am simtit grabit. Nu am incercat FK si nici ea. Face finalizare orala, eu nu am vrut sa beneficiez de ea. Evident, merge si pentru o ora, cu 100 de lei, dar trebuie anuntata inca de la primul telefon (mi se pare normal). Cum ziceam, am platit 50 inainte sa plec. M-am simtit bine. Note servicii: oral: 8+ normal: 8+ gfe: 8 Pe scurt, good value for money, la acest pret, de revenit. Pe curand!
  11. Dupa doua luni jumate, a mai scazut din pret (in AT): "DENISA, te invit intr-un cadru intim pentru a-ti oferi o ora de rasfat masaj sex total (anal, oral si normal) 1.70 m, sani nr. 4, fund bombat, nu sunt de evitat vino acum, locatie lux, centrala, loc de parcare, 31 May 17:29 100 L ora 0768.851.313 Bucuresti" Foto sunt aceleasi, nu le mai pun.
  12. @casanova: interesant, notele - mai putin una - si "label-urile" lor sunt ca la postul #11. Ca sa intelegem exact ultima ta propozitie, tinand cont de note, daca tu ai fi in zona si n-ai avea alta varianta, te-ai (mai) duce? [n.m. mai sus scrii scurt si clar "nu recomand"]. Multumim (sau, cel putin, eu).
  13. Salut, Imi permit sa pun textul anuntului: "ALEXANDRA, sunt o fata reala si senzuala nu pot sa spun decat ca daca ma vei cunoaste iti vei dori sa ne revedem. Locuiesc singurica fara intermediari, central (poze reale 100 %); 21 May 20:10 0769.459.800 Bucuresti" si sa remarc, ca fiecare din ele - Alexandra si Mary - se advertizeaza ca locuind singura. E putin ciudat, de ce fac asta, cand se poate constata foarte usor ca nu e asa? Pentru unii, intre care ma numar si eu, e important ca escorta sa fie intr-adevar singura. @Bill, daca nu e o indiscretie: ce servicii au fost refuzate de Mary? - eventual, raspunsul in topicul ei, ca sa nu ne incurcam. Multumim.
  14. Doar un mic amanunt: in anuntul indicat de tine, pofticiosule, si de fapt in toate anunturile ei active, indica faptul ca ar fi singura, dar inteleg ca nu e chiar asa: "LOCUIESC singurica. Cauti ceva diferit elegant, discret, plin de erotism si mai ales sa te astepte la locatie exact fata din poze? Atunci te invit alaturi de mine si iti promit ca vei reveni cu placere. Octavian Goga, 13 May 12:20"
  15. Salut! Am fost la domnisoara acum cateva zile. M-am programat cu 30 de minute inainte, odata ajuns a trebuit sa mai astept vreo 5, pana la urma am urcat. Locul: pe o straduta imediat din Nerva Traian, pe langa banca Raiffesen, un apartament ok de doua camere, curat, baie curata [n-am folosit-o decat ca sa ma spal pe maini, eram fresh dea-acasa , nici ea n-a folosit-o cat timp am stat pe-acolo:)], sta singura - nota 9. Fata: cea din poze, apreciez ca are 20-22 de ani, cam durdulie si cu labele picioarelor cam taranesti [pe bune, nu stiu ce incaltaminte a putut sa poarte pana acum], gleznele / gambele cam groase: cel mai bine se vede in foto 1. Dragutica la fata, bine epilata pe corp, sanii ii apreciez la numarul 2 - tari, frumosi. Una peste alta, nota 8 la fizic. Destul de dezinvolta in vorbire, n-am abordat teme prea complicate, obisnuitul chit-chat. Am stat un singur numar, pentru 50 de lei, durata actiunii fiind cam de 15 minute, iar cu totul, vreo 25. Nu am fost / nu m-am simtit grabit. Actiunea a debutat cu oral neprotejat, destul de bun, cu reprize de deep-throat rapid - cred ca a descris mai bine colegul de mai sus, fara a baga in seama zonele adiacente. O mica explicatie: prima data cand ajung la o fata, o las sa se desfasoare exact cum stie / doreste, doar la urmatoarele intalniri incep sa dau "indicatii", daca simt ca e posibil. Face finalizare orala, insa dupa 7-8 minute, a pus un prezervativ si s-a aruncat on-top, parand "patrunsa" de pozitie - mici gemete, oftaturi - din care, in cateva minute, a avut loc finalizarea. Nu face french kiss, este zambareata tot timpul, destul de natural. Notez, subiectiv: oral 8.5 normal 8 gfe 8 Intr-adevar, daca "ponderam" notele cu costul prestatiei, rezulta un 9 global destul de solid. E de vizitat, cred ca o sa ma mai duc pentru o ora intreaga (100 lei) - sa testez si CIM si normalul mai bine. Programul e neclar, nu are un orar zilnic bine stabilit - eu am fost pe la pranz. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...