Sari la conținut

Cristi_40

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Cristi_40

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cristi_40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Au înnebunit fraierii ăștia ca se milogesc la ele sa le mai scadă din pret ca le fac recenzii frate. Niste pilde si cu nevestele lor si cu femeile de moravuri ușoare.
  2. De evitat.pozele nu coincid cu realitatea. E slaba,blonda tunsă scurt. E pe grabă.
  3. Da are si o locație pe Coposu chiar unde întorc tramvaiele. Locația este la et.1 int.2. E o garsonieră decentă Cristina îngrijită dar grasă gen 1.62 cu 80kg. Mai are 2 colege care spune că sunt la comision. Din spusele lor posibil peste . Se lucreaza chiar la scara lor. Ptr.mine de evitat. F.dezordonata..prosteala de la 150 finalizarea a pulsa câte 50 ron ptr.fiecare serviciu. O.N, anal,fk, iar ptr.dus a spus că nu este cazul servetele🙃 ptr.mine de evitat.
  4. Si a luat serviciu la Alina dinti de lapte🤣 i se strâmbă proteza cand face mult oral. Pensioneaza te mai faci si pe pestoaica. Baba are si tente de diva🤣.
  5. Aceeași pățania,domnișoara e pe facut bani în grabă, tocmai ce am plecat de la ea. Oral nota 5,normal protejat 5. Cu ochii pe telefon răspundea la msj. Concluzia mea f.f.f. grăbită și de evitat!!!
  6. O excroaca mica si cu pestisorul,în bucătărie. Am întrebat o atat tel.cat si in locație daca este singura. Si sa enervat în locație strigând o voce bărbătească sa l de a afara daca nu i convine. Am zis pas. De evitat.
  7. Pusa pe facut bănuți repede. De evitat CLAR!
  8. Pune Alina poze noi ca se satură, ne am săturat de poze de acum 1 DEVENIU. SI INCA CEVA,TE STRICA MULT LIMBAJUL AICI PE SITE CAT SI LA TELEFON.
  9. Da, cum subliniază si colegul de mai sus, posteaza niste foto de acum 10-12 ani. 🤣 cam depășită de situație Doamna. Sau suntem noi..înțelegători pe banii nostri când sunt alte escorte calitate si bineinteles cu o vârstă adecvată.
  10. Foarte urâtă expresie Alina,dar asta denota probabil anturajul si modul tau de viata. Ma repet acestea au fost prețurile ce mi le-ai prezentat. 60 ron finalizarea 120ron ora.
  11. Colega cu Alina, miros pătrunzător de pisica de cum intri. Se auzeau voci din bucătărie. Nu am rămas. Cadou cerut 60fin,150ora. Blocul din str.cu parcarea de la Mall.V. ambele de evitat, parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...