Sari la conținut

Ilolo64

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ilolo64

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ilolo64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Nu știu ce vrei să spui cu :"Alin" 🤷‍♂️ dacă vrei să-mi aflii numele mă numesc Laur și nu am de gând să-ți dau curs la discuții prefer să mă retrag din aceasta discuție deoarece îmi provoacă scârbă. Las colegii mei să tragă concluzii și sa decidă, din punctul meu de vedere pe această platforma merită să stea escortele cu caracter care nu include viața personală în cea profesională. Scz nu dau cu hate dar locul tău este pe publi24. O zi frumoasa tuturor!
  2. Nu colegul, am precizat faptul că după ce am ieșit din apartament am fost puțin răutăcios și am tras cu urechea la ușă și am auzit toate cele... Vreau sa subliniez că domnisoara Alina este o mincinoasă nu îmi stă în caracter să jignesc dar sunt nevoit sa o fac nesimțită deoarece înainte de a posta comentariu că eu a-și mintii în privința asta ia dat mesaj lui pisik sa șteargă comentariu ceea ce nu se poate, iar doi la mână o sa posteze și prietenul meu care este de ceva ani pe forum cum sa întâlnit în lift de nenumărate ori cu individul. Precizez ca telefonul meu vechi sa spart și nu mai știu parolele la anumite conturi. Nu am de câștigat și nu îmi da nimeni vre-un premiu sa fac reclama proastă. Va salut
  3. 😂😂😂😂😂 Bine punctat 🤘👍👍
  4. https://vm.tiktok.com/ZMLLU2LLm/ Bună dragi compatrioți țin sa precizez că am vizitat-o pe doamna Alina săptămâna trecută, locație decentă, ea este prezentabila aproape ca în poze deoarece pozele sunt profesionale lasă o mica diferență... Intrat în locație am auzit mici zgomote (am crezut că mi se pare) bine înțeles ca nu m-am înșelat dar nici nu am luat în seamă am trecut la subiectul pt care am venit, odată terminată treaba mi-am luat la revedere și când am ieșit pe ușa simțul meu răutăcios a zis sa trag puțin cu urechea la ușă.. Cea am auzit? Surpriză domnisoara alina sta cu pestele în casa care după fiecare client o întreabă ce a făcut și cum a făcut. Sa nu o mai lungim va las pe voi sa trageți concluzia v-am lăsat un lin mai sus care l-am găsit pe tik tok.
×
×
  • Creează nouă...