Sari la conținut

PaybackTime

Membru Banat
  • Număr conținut

    461
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Unde pot

Vizitatori Recenți Profil

1.251 citiri profil

PaybackTime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

416

Reputație

  1. Pai se pare ca de aia intri. Sa te iei de Arthur si de Alfon. De parca ti-au batut copiii sau cine stie ce ti-au facut.
  2. Este pula! Ți-a umflat Pisicu vizualizările ca reputația la planetaru' lui peste și lui Picon
  3. @pisicuts cred că ar fi bine sa interzici și lista de servicii la semnătură , precum și pozele. Nu de alta dar sunt prea multe cazuri în care fetele își fac reclama pe topicele altor fete . Aparent ele doar scriu un comentariu simplu dar le apare acolo și poza/lista de servicii la semnătură , lucru care mine corect.
  4. 60.000 de vizualizări? Deci tu i-ai furat vizualizările dansatoarei? https://m.youtube.com/watch?v=Cb3ySy4ZRnk
  5. Faptul că eu am motive sa cred că nu e Elprofesore de vina pentru minusurile pe care le luați nu înseamnă că aș fi lingaul lui. Nu îmi amintesc sa ii fi dat like vreodată sau să îi urmăresc postările nici nu știu dacă postează în vreun judet ,daca face recenzii sau nu . Habar nu am și nici nu mă interesează. Iar cu Marcus te-ai băgat că musca in lapte când jegosul a existat acel mesaj și tu ai sărit să îi dai dreptate , fara să încerci să gândești. De fapt Marcus e un gunoi mincinos.
  6. PaybackTime

    Salutare

    Nu are PM. Tocmai de aia mi-a cerut contul , să își poată face programări , că nu mai are cartela "de escorte" . Dar nu a fost vorba că scrie comentarii , și nici că îți trimite ție mesaje sau altora.
  7. Atunci când ești mort tu nu știi nimic , le e greu doar celor din jur. La fel și când ești prost. Sau fraier. Degeaba susții că nu ești fraier...cei din jurul tau observa asta cum tu nu ai cum sa observi
  8. Cum dracu de nu ai fost nominalizat la categoria "fraierul anului"?
  9. PaybackTime

    Salutare

    Delogheaza-te de pe contul meu. Oricum schimb parola.
  10. PaybackTime

    Salutare

    Simți nevoia să te bagi in seama , @liviu55 ?
×
×
  • Creează nouă...