Sari la conținut

Kyran

Neverificata
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kyran

  1. Buna ziua. Disponibilă pentru 7 zile in Cluj.
  2. Îți mulțumesc pentru vizită, aprecieri și complimente, stimate domn . Te aștept oricând vei avea timpul și dispoziția necesară 😉 Weekend fain îți doresc !💋
  3. Buna ziua tuturor. Voi activa la Cluj timp de 1 săptămână. Disponibilă : 8 - 23 Locație : cartier Mănăștur/ Mehedinți. Programare folosind WhatsApp sau telefonic. Nu apelez înapoi, preferabil SMS , pentru a ușura comunicarea.
  4. Bună ziua, tuturor! În Cluj activă începând de astăzi până luni 6 septembrie inclusiv. Locație : Mănăștur/str. Mehedinți. Disponibilă : 8- 23 . Lucrez cu programări făcute telefonic sau folosind WhatsApp. Servicii normale: Oral/Normal : 150/30 minute. 250 o oră. 50 oral neprotejat (cu parte de finalizare orală). Preludiu : Masaj erotic-senzual, Fk, diverse poziții, mici fantezii reciproce. Exclus anal ! Nu dau web. Nu trimit poze nimănui! Nu fac deplasare! Cei care dețin bile sau alte accesorii incomode, rog să nu insiste. Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau alte substanțe !
  5. Bună dimineața tuturor! În Cluj activă 5 zile. Locație : Grigorescu/ Tudor Ciortea. Program : 8- 23 Lucrez cu programări făcute telefonic sau folosind WhatsApp. Servicii normale: Oral/Normal : 150/30 minute. 250 o oră. 50 oral neprotejat cu parte de finalizare orală. Exclus anal! Preludiu: Masaj senzual-erotic, Fk, diverse poziții, mici fantezii reciproce. Nu dau web, nu trimit poze nimănui! Cei care dețin bile sau altfel de accesorii incomode, rog să nu insiste. Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau alte substanțe ciudate.
  6. Bună. Un popas de câteva zile la Cluj. Locație: Grigorescu/Tudor Ciortea
  7. Mulțumesc frumos pentru aprecieri și recenzie. Disponibilă la Cluj până duminică inclusiv. Dimineața de la ora 8 - 22. Un week-end fain tuturor!
  8. Dacă suni când nu activez , telefonul meu este închis. Încearcă din nou ? Eu acum sunt la Cluj.
  9. Mulțumesc frumos pentru sfat. Apreciez. 🤗 Admin-ul mi a sugerat să scriu aici și de aici confuzia mea. Va rămâne așa cum este acum, nu doresc să mă complic .
  10. Bună, as dori sa știu dacă este posibilă schimbarea culorii din titlul topicului Kyra Milf, și evident care ar fi condițiile? Mulțumesc frumos.
  11. Bună dimineața! Disponibilitate până sâmbătă.
  12. Multă răutate. Da, locația aleasă a fost o alegere nefericită și mi-o asum. Dar nu asocia garsoniera care nu îmi aparține cu persoana mea, te rog frumos. In ceea ce privește spălatul pe mâini, " nu e obligatoriu"...eu nu am spus asta și nu o voi spune niciodată , cum aș putea ? ... nu îmi pune cuvinte și afirmații în gură. Verificai baia și vedeai 10 prosoape, 4 geluri de duș apa de gură etc. Greșit și concluzia ta legat de așternuturi. Eu nu dorm acolo. Niciodată nu dorm unde îmi desfășor activitatea! Nu ți-am plăcut? Așa este. Dar nu eticheta atât de ușor după aparențe. Nu poți plăcea tuturor și nu asta este ideea. Mulțumesc frumos.
  13. Bună ziua. Încă doua zile la Cluj. Până duminică inclusiv.
  14. Nu practic dominare deloc, (știu exact ce presupune), aleg în schimb partea de plăcere pe care eu o pot oferi și reciproca. Îmi place să trăiesc plăcere reală. 😉
  15. Bună ziua. De luni (13 iunie), voi fi din nou activă la Cluj.
  16. Bună seara. Încă 2 zile voi mai fi activă la Cluj. Voi anunța când ma reîntorc.
  17. Definește "limite "😉
  18. Bună, nu activez in alte orașe. Decât la Cluj.
  19. Bună, sunt la un outcall pentru câteva zile. Voi anunța exact data când revin și locația. Mulțumesc, un week-end fain tuturor !
  20. Bună. Îmi pare rău , dar răspunsul meu este negativ. Nu primesc cupluri. 😊
  21. Bună dimineața! Activă începând de azi. Locație:Mănăștur. Telefon: 0752372257. Preferabil cu programări făcute telefonic sau folosind WhatsApp.
  22. Bună ziua . Din data de 15 mai voi fi activă la Cluj. Un week-end fain tuturor!
  23. Deocamdată nu mai activez nicăieri. Posibil în luna mai să revin . Voi anunța concret perioada.
  24. Bună dimineața tuturor! Azi ca o ultima zi în care mai pot fi găsită până diseară la ora : 22:30 🤗😘
×
×
  • Creează nouă...