Jump to content

Raducu0009

Serious Contributor
 • Posts

  252
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Raducu0009

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Bucurest

Recent Profile Visitors

1,570 profile views

Raducu0009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare

Recent Badges

303

Reputation

 1. Dacă esti la volan , atunci sa conduci prudent si sa respecți regulile de circulație !!! 😀Nu este nici o graba cu recenzia, chiar este indicat sa lași sa treacă ceva timp ca sa fie o recenzie obiectiva, nu sa scrii surescitat sub impresia momentului !
 2. Fata cred ca mai are un topic pe aici, activează de vreo 2 ani , iar locatia este intr un cuib binecunoscut. Dacă nu ma înșel , are si o ușoară forma de strabism si este de etnie
 3. Show ul , îl faci cu Andreea ?Ca știu ca ea face show lesby autentic, cu limbuțe in păsărica . Si la ce preț ?
 4. Poate așa învață sa nu mai minta curvele. !
 5. Ma bucur ca faci anal si o sa vin cât de curând la tine . Totusi , am o întrebare, tu ai ochii albaștri sau negri ? Ca in unele clipuri mi se par albaștri, iar înaltele negri .Bine, nu contează atâta timp cât te futi bine, dar de curiozitate te întreb.
 6. Faci OP dar si COF, adică îmi scot pula din prezervativ si apoi îmi dau drumul pe fata ta, ca sa nu existe neînțelegeri !
 7. Multumesc pt atenționare , așa este, in Chiajna sunt numai rapandule însoțite de peștii din dotare
 8. Nu , nu am greșit mi a scris clar ca la 400 lei ora face normalul fără prezervativ. Eu nu m am dus, nu comentez , dar alegerea este a voastră
 9. Si eu am discutat pe wapp cu domnișoara acum ceva vreme . Mi a trimis câteva poze si filmulețe. Prețul era 250 finalizarea si 350 ora, iar dacă doresc fără Pre cu finalizare in păsărica a spus ca ma ia numai la ora cu prețul de 400 lei, dar ca nu face anal.
 10. Este supercunoscuta, mai are cel puțin un topic deschis, servicii proaste, sta cu pestele in locatie. Probabil s a întors din turneul făcut in toată țara .
 11. Da, este cuib acolo. Am fost si eu la colega ei, dar nu am stat pt ca începuse cu tupeu sa crească prețurile si se simțea puternic mirosul de peste.
 12. Hai Deea, așteptăm o reacție din partea ta sau ai plătit 500 de lei contul de escorta degeaba !
×
×
 • Create New...