Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Dragos17

Maistru Curvar
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Utilizator De Incredere

About Dragos17

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 01/15/1982

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. Salut! A fist cineva la aceasta maseuza?
 2. Ce ma distrez! Va duceti la unele excorte si maseuze care sunt ok si 150-200 vi se pare mult. Si la tanti asta pe care voi a.ti descris.o cum a.ti descris.o aruncati cu banii cum aruncati malai la gaini. Sa moara dracii daca m Ai inteleg!
 3. Dupa ce o testezi fa o recenzie sa vedem ce teme comune aveti si cit de studiata e vocea...de 2 octave sau depaseste 2 octave? Dupa cum are programul si zona,s.ar putea sa fie maseuza doamnei de la Nerva Traian care si epileaza. Avea o locatie intr.un bloc stradal,iar la parter este un amanet. Si doamna care epileaza m.ai facea cite o labuta la "cine merita." Repet:doar banuiesc ca acolo ar fi. Alceva nu primiti acolo ca e doamna cu paza.
 4. Esti maseuza sigur..daca nu esti efeminat! Dar puteai sa scrii un anunt si sa vorbesti direct cu userii decit sa faci pe barbatul fatal.
 5. Am inteles:Andreea e mai frumossa ca oricind, si vorbiti in parabole! Da,e mai frumoass ca oriicind. Ii sta bine in rosu si poza e reusita. Si ii sta bine fara sa zimbeasca larg. Iar ca om a ramas la fel de calina. Pacat ca se tot muta. Cind zic ca e aproape de jobul meu..iar e in Militari la coana Maria! Ca incepusem sa cred ca ea o tot plimba asa. Sper sa nu se mai mute.
 6. Ai stat tu asa ..si te.ai uitat la Andreea si ai zis:bai,s.a facut mai urita! Clar e poluat Bucurestiul. Ai fugit spre oglinda si ai vazut cit de frumos ai ramas!!!nnnnnnn! mie mi.a priit! mmm parca sunt m ai frumos! Hai,sa scriu o recenzie:Recenzie:Andreea e mai urita.Punct.E poluat aerul din Bucuresi si nu i.a priit punct! Frumoasa recenzie si si.a dat si el ma cu parerea! Ce i s.a uritit,nenea?
 7. De la a.ti spune parerea la a jigni pe cineva e distanta. Nu m.am luat de tine si nu stiu ce ai cu mine. Iar la a doua recenzie sau raspuns sau cum s.o numi mi.am dat si eu cu parerea. Asa ca te salut si nu da in cap cuiva pt altcineva. Cu respect, Gogu
 8. Maseuza sta in picioare o ora,munceste de.i cad degetele,apoi se dezbraca (ca.i place moaca ta sau nu) si iti freaca pula (si poate nu e o placere). Excorta sta sa.i rupi pizda,zimbeste (desi poate o doare),zimbeste desi poate vomita cind te vede.... Amindoua sunt cam la fel curve si la propiu si la figurat. Masajul profesional se face fara conotatii sexuale..dar citi isi pot tine pula in pantaloni si sa.l intereseze doar masajul (fara sa trateze maseuza ca pe o marfa ci ca pe un om),si sa poata rezista si maseuza pe piata locatiilor fara sa se compromita si sa fie expusa de ci
 9. Draga....,si eu am fost la Andreea...,e adevarat ca nu scriu ca voi dar nici ca tine nu as scrie. Nu stiu ce vrei tu sa exprimi dar ce ai scris am inteles bine. Daca eu ti.as zice ca esti un porc mistret transformat in Bucurestean spalat si cind ti s.ar umfla tarita in tine ti.as spune sa.mi urmaresti conduita de pe nimfomane, ce ai zice? Nu te obosi sa.mi raspunzi ca nu ma intereseaza parerea ta.
 10. Plus ca asta cu analizele e vrajeala de zcris pe net. Sa nu spui ca mergi la exvorta cu analizele si buletinul si ii ceri si ei la fel. Mā, ma leşi?!
 11. Sa mori tu! Citi nesimtiti pe lume! Esti limbistul Mariei de o jignesti?tu cum arati?sa o influenteze in ce?ce daca vii in Bucuresti infloresti,te faci m.ai frumos?sau esti chiar "coana Maria"? Se gaseste cite un dobitoc vorbind!dute si linge.o in cur pe Maria ta dar nu m.ai jigni oamenii aiurea. M.ai e un limbist pe aici care.si arata limba si o facea curvulita ,apoi o lingea in cur. Daca pe aici sunteti zdrente masculine imi dau seama in viata de zi cu zi cum sunteti! Sa va fie rusine! Inteleg ,sa te fi dus la ea ,sa nu te fi primit ok,etc..faceai o recenzi
 12. Brrrr!nu stiu cum nu va e scirba sa va bagati madularul intr.o zemoasa in care si.au inmuiat.o km de madulare:curate,murdare,buboase,bolnave...chhhh!iaaaaa! Vomit! Si intr.un bombeu plin de rahat!. Cind din bombeu bolille se i.au m.ai repede. Bafta la ciocane tari neprotejate....intr.un wc...ar fi m.ai curat daca vi le.ati baga! Confundati excortele cu nevestele.
 13. Salut!Porneste de la cap si,apoi de la educatie. In primul rind ca nu trebuia sa faci sex neprotejat de la inceputul vietii tale sexuale....si acum nu m.ai aveai probleme. Cine umbla cu analizele dupa el ?iar Sida apare la analize dupa f mult timp de cind s.a contactat. Daca excorta ,dupa analize,face sex neprotejat o luna cu "n"barbati sigur duci si tu m.ai departe o boala ,oricare ar fi ea. Jos palaria in fata celor care fac neprotejat...ar fi cazul sa mearga in Ucraina voluntari ca le place sa.si joace viata la ruleta ruseasca. Eu pun 2 si n.am probleme:probabil ca
×
×
 • Create New...