Sari la conținut

Dragos17

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Dragos17

  • Dată Naștere 15.01.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

571 citiri profil

Dragos17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Amatorule,parca tu ai deschis topicul!tu si cu dorinel! Aha m.ai vrei recenzii pt doamna!acum m.am trezit!
  2. Ce nesimtiti!de aceea nerg lucrurile pe lumea asta cum merg!asa va educati si copiii sa radi ca un om e intr.un fel sau ca a imbatrinit.Tu vei fi o maimuta proasta,Fat FrumOs cu cap de pula. Va duce-ti la toate care nu stiu sa faca masaj si va plingeti ca va mingiie cu ulei.Pai,e frumoasa,uitati-va la ea ce m.ai vreti si masaj?! Cred ca la masaj te duci sa te maseze bine. Hai,coaie nu ma m.ai fute la cao fa o plimbare si respira de 3 ori.
  3. Fiecare imbatrinim.. Masajul e bun si in forta. Si,am spus ,ca daca m.ai vrei si altceva face de nota 10. Nu te obliga nimenu savte duci.
  4. A uitat sa specifice:ii place sexul ca in iglu. O gaurica mica la pantaloni si ea la ai iei si cind pui mina pe blana de urs cu care e imbracata zici ca are o tita de 5 kg.
  5. Si ce cautati aici?nu v-a in vitat nimeni. Iar ala a gasit o ardeleanca faina dei aminteste de facultate dar nu o sa m-ai mearga la ea o sa.si caute colegele de facultate care-l asteapta cu bratele intinse.
  6. Sa lesin!aia ti.a zis ca e cu taica-sau pt ca si ei ii era teama de ce o intrebi. Intri in casa si intrebi daca m-ai e cineva?si daca e ...pula.Te.ai dus sa futi si ei asta vir sa futi,sa dai banu si sa pleci..doar nu te scoate la produs!
  7. 0740.948.427 Natasha rusoaica matura. Nu stiu daca m-ai presteaza in Bucuresti.
  8. Nu vorbeam cu tine ci cu varu...dar tu esti ca musca bizii pe aici.
  9. Uite ca varu' de la Bacau este la curent cu ce se intimpla pe aci.
  10. Redeagle....,noi am inteles ca esti un domn din comportament,dar nu exagera acum ca ne faci sa credem ca esti prea domn...diplomat si cu bun simt..!
  11. Bravo colegul!buna recenzie te felicit! Eu as vorbi cu Pisicut sa te puna ca detector de mercaptan.
×
×
  • Creează nouă...