Sari la conținut

Mirel778

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mirel778

  1. Am fost eu cu Domnișoara , am sunat și am stabilit o oră care a fost respectată de ambele părți , am dorit o oră de masaj de relaxare (aveam nevoie) nu am primit finalizare ( nici nu am întrebat ) masajul bun de altceva nu am întrebat , Maseuza este tânără 24 de ani , aspect plăcut subțirică. Nu știu dacă mai revin la ea că eu doresc masajul în forță .
  2. Bănuiesc că masaj nu prea cunoaște , am contactat -o și eu pe WhatsApp a zis că anunțul nu mai este valabil , pe urmă a doua zi , îmi trimite mesaj la ora 5 dimineața că dacă pot să ajung la ora 8 la piața Amzei ( noroc că am WhatsAppul trecut la secret și fără notificări ) i-am spus că a zis că nu mai face masaj și a zis că mai face câteodată. Cred că Duduia este pe sex când poate .
  3. Rog Recomandare cameră în regim hotelier pentru 3 ore maxim 100 lei in sectorul 2 sau 3 dar să fie ok , măcar decentă . Mulțumesc frumos , dacă aveți ceva recomandări!
  4. Mulțumesc pentru recenzie, dar detaliază și tu puțin te rog , voiam să merg , dar dacă spui că nu merită , masajul tantric cum a fost din ce spune ea îl face pe masă ceea ce este un pic aiurea , a stat nud ? Ai ejaculat? Că ea spunea că în mod normal nu ai voie , dar probabil că dacă vrei poți și ejacula. Mai dane și nouă câteva detalii la 500 lei chiar și 2 ore mi se pare cam mult .
  5. Da cum au afirmat mulți de pe aici dacă vrei să mergi la ea , trebuie să nu pui prea multe întrebări despre masaj că te blochează imediat , așa am pățit și eu , păcat că aș fi dorit să merg să încerc .
  6. Este un pic cam ciudatica ori Doamna ori tipul fără dinți , mi-a dat o listă in care era cuprins și masaj tantric 2 ore 400 (acum am înțeles că la masaj tantric cere 500) și când i-am cerut câteva detalii despre masajul tantric dacă îl face nud , și doar ea că doar n-o asista și dințișori lipsă , mi-a dat block , ar fi interesant dacă merge cineva .
  7. Vă salut băieți ! A fost cineva aici ? Am vorbit pe WhatsApp mi-a trimis o listă cu masajele și prețurile , dar când am întrebat cum este masajul tantric care era 400 lei (2 ore) cum arată maseuza măcar o descriere dacă nu se poate o poză mi-a dat block , sunt curios dacă a fost cineva la masaj tantric! Vă mulțumesc.
  8. Întreb să nu fie cu supărare cum ai contact -o că eu i-am scris pe publi mesaj le vede dar nu răspunde .
  9. Da și tu mai multe detalii te rog , este salon , locație privată un Nr de telefon, mulțumesc.
  10. Salutare, în ce zonă activează Doamna Maseuză ?
  11. Vă salut cu mult respect , nu a mai apărut nici o doamnă care face masaj tantric adevărat. Nu vreau salon , vreau ceva particular dar mai deosebit in genul la masaj Divin va rog . Mulțumesc Frumos!
  12. Trebuie să trimiti un mesaj pe publi , ideea este că respectiva vede mesajul și nu răspunde , este foarte dificilă!
  13. Și surpriza delicioasă ne poți spune ce este ? Ai gustat?
  14. La cel ecstatic nu se face tot body to body ? Are și varianta că și când ar imita un 69 și vine cu pasarica spre fața ta ?
  15. Mulțumesc frumos , din ce spui este ceva deosebit , dar din păcate nu prea răspunde, nu are un Nr de telefon afișat, și la mesaje nu răspunde , probabil că face o selecție , eu nu am locație aș dori să închiriez undeva la un hotel decent , bănuiesc că ție ți-a dat Nr de telefon . La Lia am fost este divin masajul într-adevăr dar acum a mai scumpit și nu prea am mai fost . Oricum mulțumesc pentru recenzie .
  16. Vă salut! A fost cineva la această doamnă Lady Heart are anunț pe publi 24 și sunt curios dacă a fost cineva , nu are Nr de telefon , dorește să comunici doar prin mesaje pe site dar nu răspunde , poate cineva a avut mai mult noroc! https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/terapie-sacralizare-purificare-young-living/796400e0g7hi7d802fg4h2625ei7ieii.html
  17. Așa este nu răspunde , greu faci o programare la această doamnă.
  18. A mai fost cineva la Doamnă blondă va rog , știți dacă face și sex ?
  19. Și când ar fi momentul ăsta , femeia are țigle multe rupte!
  20. Vă salut prieteni! A fost cineva la această Domnișoară ? Cred că nici pozele nu sunt reale , eu am fost odată dar erau 2 fete era cuib , și serviciile sub orice critică , o laba de 150 dar masajul deplorabil și un miros ( de fapt erau mai multe mirosuri) , acum nu știu dacă este vorba chiar de această persoană , oricum unde am fost eu tot în militari Rezidence erau cu pește , nu l-am văzut dar era pe acolo prin zonă.
  21. Oricum pare o doamnă rafinată , ai plătit 1000 lei ? Dă și tu ceva detalii cum ai abordat-o?
×
×
  • Creează nouă...