Sari la conținut

marius73

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre marius73

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.786 citiri profil

marius73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

58

Reputație

  1. marius73

    0755860846

    Țeapă. Salutare am fost astăzi la titularea din anunt,la tel îți expune o gamă largă de servicii iar când ajungi la ea îți vorbește frumos până îți ia bani,după care îți spune oral sau normal, amândouă în 100 nu face. A trebuit să tip la ea i-am cerut banii ca ea nu-i mai da.intru-n final a făcut oral și normal pe grabă. Cea mai proastă experienta pe care am avut-o. Nu merită nimic plus când s-a dezbrăcat îi atârna șuncile. De revenit never.
  2. marius73

    0744842842

    Da am fost la ea la sfârșitul lui decembrie, servicii de oral și normal destul de bune. Orașul îl face adânc, normalul ll face în diferite pozitii 150 nr,merită încercată. Spor.
  3. Salutare, am reușit să ajung la Alina, arată super de când a slăbit, chiar mai frumoasă. Servicii la fel de bune ca până acum. Sa aveți spor,de revenit da.
  4. Salutare, am fost și eu la ea,așa am pățit și eu. La oral a fost binisor oralul protejat, normal a stat numai într-o poziție a dat de câteva ori și am finalizat pe ea. Clar de evitat ca atitudine zero.
  5. Salutare, dragilor, am făcut rezervare cu o zi înainte, astăzi numai am confirmat prezența. Ce pot să spun că pe parcursul unui Nr de sex total m-am simțit în al nouălea cer, cu tot ce trebuie oral de vis supt,lins oule la normal și anal a fost demențial. Personal m-am simțit foarte bine in prezența ei. De vizitat cu siguranță da. O zi cu spor.
  6. Bună am vb cu tine la telefon și am stabilit la 18:30. Te pup abia aștept să vin la tine.
  7. Bună,pentru mâine se poate o programare la tine după ora 18-18:30, dacă da lasa-mi mesaj in PM. Te pup dulce.
  8. Bună Roxy,te așteptăm cu nerăbdare, să ne bucurăm de serviciile tale. Sunt un client fidel de al tau, vreau să vin cu mare drag la tine.
  9. Salutare,da activează,are servicii bune.
  10. Concediu plăcut, să te întorci cu forțe proaspete!
  11. Salutare,am văzut anunțul și am zis să-i fac o vizită. Locația vis-a-vis de liceul Panait Cerna. Când am ajuns la locație mi-a deschis ușa o tipă înaltă de etnie, cum am văzut-o am zis pas,și bine am făcut. Să aveți spor?
  12. Ce bună ești. Ar merge un nr de total așa pe la spate. Te pup, poate ne vedem curând.
  13. Bună, aseară am vorbit cu tine pentru o programare, mi-ai spus să revin in 30 min. Când am revenit nu ai mai răspuns. Puteai să îmi spui că nu mai poți și reveneam altădată. Să ai o dimineață frumoasă!
  14. Woau! Superbă ținută, abia aștept să te văd live!
×
×
  • Creează nouă...