Sari la conținut

sitrade2.0

Serious Contributor
  • Număr conținut

    222
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sitrade2.0

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

2.329 citiri profil

sitrade2.0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

85

Reputație

  1. Noul ei numar :(0736) 893 020 Link-ul nu il pot pune, nu stiu de ce
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/top-top-miniona-sexy/ehe16d81g23671fdd87ei3f1g96f8d67.html Am reusit pana la urma sa pun si link-ul
  3. A revenit Rebeca, @dydy.v.1.1. Nu sunt doar dolofane 😂
  4. E chiar acolo, in inima ta.
  5. Eu incerc in continuare sa te conving sa nu-l mai primesti. Reusesc?
  6. Te mai duci de 2 ori si castigi razboiul 😂
  7. Doamne 😂😂😂😂🤦🏻‍♂️. Cu tine nici nu are rost sa discut. Daca dau mintea ta unei gaini face gaura in asfalt. 😂
  8. Si a recunoscut Dyer ca e Babanu, deci caz inchis. Acum serios vorbind, inchei discutia asta aici. Sitrade2.0 left the room
  9. Fac o completare. Nu a existat niciun mesaj legat de “distrugere”. Verifica mai bine. Faci niste amenintari publice si imi simt pusa viata in pericol.
  10. @nick001, frate, am fost victima unui atac cibernetic (cred), Anonymus cel mai probabil. Daca au spart ei site-urile rusilor, nu-mi sparge mie contul de pe nimfomane… Nu e stilul meu sa fac astfel de acuzatii, Dyer a si spus mai sus ca m-am facut vagabond, deci nu eram eu. Am vazut ca acuzatiile alea grave au fost de fapt una singura si anume ca esti Babanu, restul de acuzatii i-au fost aduse lui Babanu, dar tu nu esti Babanu, deci singura acuzatie adusa tie ar fi ca esti Babanu, iar asta nu de catre mine, ti-am spus, nu sunt omul care sa faca asta. Daca ma intrebi pe mine, altcineva te-a calomniat mai rau, dar tipul e bazat, mai bine lasa-l. Cum ai spus si tu, si eu sunt cu frica de Dumnezeu. Azi e duminica, m-am trezit devreme dupa cum vezi fiindca vreau sa ajung la biserica. Ce nu mi-a placut insa la tine si nu o sa mai dau curs discutiei asteia e faptul ca spui “D-zeu vegheaza”. Eu il vad ca pe un blestem. Mai bine injuri si ameninti, decat sa incepi cu din astea. O duminica frumoasa, va doresc! Va pup! Chiar si pe tine, Nick!
  11. Are logica ce zic? 😂 Ai dreptate, de asta ma si opresc. Am vazut ca se da cu ban-ul imediat.
  12. Hai ca incep sa-mi pierd buna dispozitie si nu vreau sa fiu banat pentru tine. Eu in mesajele mele de mai sus am spus ca Babanu era suparat pe Karla. Tu dupa vii si spui urmatorul lucru: “Fiecare fata decide pe cine primește sau nu,decide pe cine iartă sau nu..chiar dacă crezi că în urma multor întâlniri cu ea o vei influența sa nu primească un user...decizia e in mana ei!” Si in ultimul mesaj spui ca ai citit intre timp povestea lor. Deci ceva nu se leaga: eu spun de Babanu ca e suparat pe Karla, tu imi spui ca e problema ei daca il iarta (desi Babanu ar trebui s-o ierte), iar tu ai citit povestea dupa ce ne-am dat mesajele astea. O inchei cu tine aici ca dupa trec pe limbaj vulgar si de-abia mi-am facut contul asta, nu vreau sa-l pierd.
  13. E distanta de la a incerca pana la a putea. Baga-te tu in locul meu ca si asa esti refuzat de majoritatea. Si e neprotejat, hard si tot ce m-ai vrei tu.
  14. * e weekend, las-o si tu pentru luni cu tribunalul. Ce vrea sa insemne ultima parte, ma bati? 😢
×
×
  • Creează nouă...