Sari la conținut

Giorgio1975

Serious Contributor
  • Număr conținut

    344
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Giorgio1975

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.280 citiri profil

Giorgio1975's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

110

Reputație

  1. Tu ai impresia ca, noi suntem doctori? Du-te si du-o la un doctor. Daca cerea-i pareri despre serviciile ei, poate se gasea un confrate sa-ti raspunda. La intrebarea pusa de tine n-ai sa gasesti raspunsul pe acest forum. Cauta un forum medical.😅
  2. Tinand cont ca, esti un user vechi, ai putea sa faci si tu o recenzie normala. Asa, doar ne-ai intaratat si atat. Fa un darab de bine si posteaza recenzia sa stim si noi ce noutate ai mai descoperit. Multumesc frumos.
  3. Acesta este topicul de Arad. Alta duduie care are impresia ca, timisorenii"e mai bogati". In Arad toate merg la 150 ron finalizarea si apoi vin la Timisoara unde vor sa umple pusculita cu tarife de capitala. Deja suntem fraieri daca mai acceptam aceste tarife. Din punctul meu de vedere, de vizitat, daca mai scade sin pret. Spor la babardeala.
  4. Uite ca, mai sunt si fete care vin in Timisoara cu un pret corect. Desi , Bryanna este veche pe piata din Timisoara, ea inca lucreaza la pretul corect: 150ron/finalizare. Bravo Bryanna.
  5. Asta e discriminare. Aici ti-ai cam pus in cap toti noii clienti care ar fi vrut sa-ti faca o vizita , in viitorul apropiat si se simt cumva inferiori fata de celalti, care au tarife preferentiale. eu cel putin, ma regasesc printre cei discriminati si tinand cont ca, n-am fost niciodata la o fata noua, pentru 1 ora, am sa astept pana revii la sentimente mai bune si reintroduci varianta cu finalizarea. Altfel, n-am sa platesc 400 ron, pentru un blind-date, pe cand altii platesc 300 ron. Nu este corect. Mai bine fa-ti circuit inchis si nu mai agita apele pe aici pe forum. Spor la babardeala.
  6. Cauta si tu topicul unde poti sa vezi mai multe pareri. Fata nu are nici o legatura cu escortingul. A fost o vreme cand sugea pula in Gara de Nord din Timisoara. Ce vrei mai mult?
  7. E o mahalagioaica de prima mana. Mai are deschis un topic unde sunt mai multe pareri. Nu cred ca, ai s-o gasesti dupa telefon deoarece schimba des numerele. Nu merita nici macar 2 secunde de atentie. Mai bine o laba sanatoasa. Parerea mea. O cunosc chiar foarte bine.
  8. Doar o singura recenzie? La cum arata dudia, ma asteptam sa curga valuri de cerneala si sa vad recenzii "ppoetice" facute de titularii incontestabili ai acestui forum. Duduia mai sta doar 2 zile si inca nu stiu daca se merita s-o vizitez. Hei, Nellu, Cozonac unde sunt impresiile?
  9. Ti-au spus ele tie? Sau te-ai prins dupa miros?
  10. Giorgio1975

    Indisponibila

    Ce inseamna sa fii inteligent. Eu n-am reusit sa vad asta. Bravo frate. Era scris putin codat, doar pentru cei intelogenti. Putea sa scrie mai clar,sa inteleaga si "prostii" ,asa ca mine.
  11. Giorgio1975

    Indisponibila

    "Prețuri: 250 Ron finalizarea(30 min)/450 Ron ora ( include 2 finalizări)🥰Servicii:🍌Oral protejat/neprotejat(în funcție de igienă)😋100Ron.Exta •Normal protejat, 69, diferite poziții,mici fantezii🔴•Masaj 💋• " Este exact meniul prezentat de cadana in cauza. Sa-mi spuna cineva, unde scrie ca, 69 , saruturi pe sani si veverita, este doar la ora? Asta este deranjant ca, duduia, aplica regulile dupa cum se simte ea de bine. Pe zoro l-a vazut mai "fraierica si i-a luat banii. Pe mine tot ceva in genul, eu fiind in avantaj ca, am reusit sa finalizez. Cei care au primit si altceva, posibil sa fi prins cadana in toane foarte bune sau a fost "chimie" intre ei. E de tot rasul toata treaba. Duduia doar face fraierii de bani.🤣
  12. Eu nu gasesc anuntul. Mai are anunt activ?
×
×
  • Creează nouă...