Sari la conținut

Spoitor

Membru Banat
  • Număr conținut

    141
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Spoitor

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pă interval
  • Interese
    Bucile

Vizitatori Recenți Profil

510 citiri profil

Spoitor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-22

Reputație

  1. Pt deversare in gura si curu protagonistei nu-i nevoie de cine stie ce aptitudini din partea ei.. da' barbierire premium e obligatoriu tati, nu vii cu tufișu la cur si pretentii dă 400ron pă ora.
  2. Problema noastra.. genetica e sa dam-la-buci.. da' nu de oricare! (aia care se respecta). Problema ta e sa faci bani.. nu-i genetica da' pot fi de la..oricare! Se simte diferenta scumpi? As fi curios ce numesti tu dragut in epoca actuala.. ca la magazin nu-i vezi in ciucurelu gol.
  3. Domnita.. imi faci pofta in mod oficial.. jur! 😎
  4. Barosane'.. aci e pă bază dă feedback.. si trebuie citit. Cand vezi pulpane groase, pizcina obeza si cur stramt iti vine sa zvîrli 400ron? Cand era dulce caprioara mai mergea de-o tăvăleală da' si atuncea o ardea pă figuri..da sa zicem.
  5. Asta numesc eu feedback calitativ.. cu prietena' n-am reusit in 2 ani si.. 😏 Sper ca nu te referi la barbatia dintre picioare.. ca-i in limite rezonabile si fara dezmăț. 😁
  6. pare mai veritabila domnita decat..citez "prietena" ei.
  7. Tu esti aia desteapta cu pieptu' in cadere ca 2 sosete-murate. inceput dă chelie femeiasca, un cur scapat de sub control cu genunchii umflati dă la șaoarme cu-dă-toate si intrarile stramte de nici deshtiu mic nu patrunde? 😁
  8. O poza cu gaoaza (a.k.a analu) ar sparge turma.. hai ca colega a reusit intr-un final.
  9. Io-s curios ce-i cu urticaria aia sub pieptul ca dă rață.. pare buba maimuței nu altceva.. ma jur.
  10. Scumpa lu' tata.. da' tu pentru ce esti acia ? Nu pt bombardamente? Te-ai inscris sa discutam geometrie analitica si ecuatii diferentiale? Lumea judeca la nivel comparativ tinand cont de tarifu' matale.. ce oferi ar cam fi la 50ron cu toate taxele incluse + gurita cadou.
  11. Sper ca-i valabil si pt tine.. ca n-ai avut gura aurita.. stii bine. Puțe dă toate dimensiunile.. ce sa vezi altceva? A da.. o păsă dă morsă cu care stai in conac. Hai ca-mi vine sa vomez acuma.. ce dreacu băh..
  12. Iubire.. hai s-o lamurim pînă si pă asta.. tu esti multumita cum se prezinta situatiunea dă deasupra la genunchi? Nu trece cam brutal intr-o forma conică si curu e dilatat al naibii.. ca mânci femee?? Cati pasi faci pă zi? Ti-e frică de violatori afara? Sunt doar clienti care nu platesc.. s-atata! Poate dai si de-o puță veritabilă s-atuncea iesi pă plus. Apropo.. ti s-a intamplat pana acuma sa zici.. " bai fata.. ala sincer mi-a placut si m-am indragostit nebuneste, nu ca avea un ciucurel cleios da' asa ca stil si fire".. 😙
  13. Degeaba arati pizcina proaspat-barbierita daca curu' sta ascuns.. ț-am mai zis.. Fată.. pune luni mana pă telefon si fa o programare dă tuning la un estetician.. mai un piept, o spranceana.. mai taie din pulpe.. hai sa ne miscam zic ca trece vara si iar revii la slănina-cu-muștar care face ravagii..
×
×
  • Creează nouă...