Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Spoitor

Maistru Curvar
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-28

About Spoitor

 • Rank
  Iubesc analu!
 • Birthday 01/01/1980

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Pă interval
 • Interests
  Bucile

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. Inca n-am citit ce inseamna sexul bun pt. tine.. macar sa stie care cu ce se incadreaza. La modul general.. doar ca marimea nu conteaza.. aiureli.
 2. Nu o mai suparati ma pe Vulpița.. ati ajuns s-o faceti sa dea skip la barbierire si poate ne lasa si cu ochii'n soare. Mai pupati voi cur d-asta premium apoi..
 3. hai cu pozele ca stau cu banii si creste inflatia
 4. Ruxyca.. ia baga-i in sperieti pe lilieci si creste tarifele de luni ca la benzina - sa vezi ce se incinge soneria 😁
 5. Nu stiu mami ce satisfactie mai poate avea partea materiala intr-un termen de tine estimat/chipurile stiut cand ambele intrari sunt facute praf- ca da.. dupa un nr estimat de parteneri se cam gelatineaza instalatia . Intreaba un medic de pasarici de buna credinta te rog.. te va uimi cu detaliile si poti aborda si capitolul cur' - ca tot la daily intra. Pe scurt.. mai devreme sau mai tarziu probleme de sanatate intra in scena. Bine faci ca il ignori.. garantez ca e tot din categoria oier paros si eventual burtos. Sanatate iti urez pisi.. si grija la cur.
 6. Chiar ma gandeam sa merg la Ruxy.. fac o baita si apoi ma razgandesc cu placerile.. m-aleg cu o baie.
 7. Dar tu esti ? Eu unul n-am citit de cand sunt aici si te urmaresc. Cu bunavointa.. e gratis si reversibila, jur! Acum iar o sa te superi.. dar in meseria asta nu prea poti avea pretentii - e ca trenul care vine si trebuie luat.
 8. Am crezut ca mergem pă natural..ce rost are sa vad aici crema si cand deschizi usa imi cade proteza. Superb gif-ul cu curul acela gigant.. ma asteptam ca musafiru sa-si infiga fata-ntre'-buci. Tot d-astia cu maini de oieri ai in vizita.
 9. Spoitor

  .

  Scuza-mi curiozitatea.. cum se cheama dopu ala infipt in cur?
×
×
 • Create New...