Sari la conținut

FatBoyFat

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre FatBoyFat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

FatBoyFat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

37

Reputație

  1. "După lupte seculare" am ajuns și eu la Luisa, tot așa, în urma review-urilor pozitive citite aici, pe forum.. Am luat 30 min, am zis sa încerc mai întâi sa văd dacă ne potrivim. Am optat pentru un ON cu CIM și foarte bine am făcut! Oral frumos, plăcut, adânc, din păcate fără atenție la sateliți, dar totuși cu o tehnică foarte faină! Nu am apucat să încercăm și altceva, dar data viitoare sigur iau o oră să mă bucur și de "celelalte fructe" oferite de Luisa... Luisa.. o fată superbă, niște ochi de te pierzi în ei, un par lung, negru, o plăcere! Un corp skinny, de-mi era frică să nu o rup.. 🤪 Atitudine de nota 10, zici ca ne știam deja de ceva vreme! :) Locația, pe Uranus, intrarea ceva mai greu de nimerit, dar după instrucțiunile Luisei am reușit totuși. Ca și note... pot spune doar ca Luisa e de nota 10, ON cu CIM de nota 9.. dacă le oferea atenție și sateliților, era un 10 clar.. Altceva nu am apucat să încerc, dar urmează! Mulțumesc, Luisa, sigur ne mai vedem! 😁
  2. Salut! Am ajuns și eu la Ana, convins fiind de recenziile de pe acest topic, și bine am făcut! Programarea, prin whatsapp, făcută relativ ușor (a durat puțin sa găsim un slot de timp în care sa fim amândoi disponibili), dar respectată la minut, de amandoi! Locația, cum spuneau și colegii de mai sus, într-un bloc care încă este în finisaje, cu un lift destul de ciudat, dar odată ajuns în apartament, totul este în regulă. Ana.. o fată ok, cu sânii puțin cam mici pentru gustul meu, dar cu niște fese super! O atitudine de nota 10, m-a făcut sa ma simt excelent pe tot parcursul întâlnirii! Pur și simplu nu am avut ce sa-i reproșez! Ce mi-a plăcut foarte mult a fost accentul ei de bihoreancă! 😁 Am luat o oră, cu 2 finalizări. Acțiunea a fost clasică pentru mine. ON cu CIM, un masaj scurt între numere, după care NP și cu încă o finalizare ON cu CIM. Pentru mine, toată acțiunea a fost la superlativ! Are o tehnica speciala la ON care mie mi-a plăcut la nebunie! Note.. pot spune 10 pe linie. Mulțumesc, Ana, sigur ne mai vedem!
  3. Am ajuns și eu pe la Cătălina.. Pentru mine a fost o experiență foarte faină! Cateva detalii: am luat doar 30 min, fiind puțin pe grabă, și am optat pentru un ON cu CIM. Oralul executat exact cum îmi place, nu foarte hardcore (am fost întrebat cum îl prefer și Cătălina s-a conformat), adânc, foarte umed, cu câteva gag reflexes, tot ce trebuie! Cătălina: o doamnă pe la 40+, frumoasă, sigur dacă o vedeți pe strada, puțin aranjată, o să întoarceți capul după ea! Sânii destul de mici, destul de lăsați, dar compensează prin sfarcurile mari și erecte! Se mișcă foarte fain, pare că chiar îi place, știe cum să te facă să te simți bine! Locația: Soarelui, la parter, multe locuri de parcare în zonă! Vedeți că are colegă de apartament! Din câte spune, riscul să dați nas în nas cu alt coleg e foarte mic, pentru că se sincronizează astfel încât asta să nu se întâmple. Într-adevăr, n-am văzut nici colega, nici vreun "coleg de suferință". 😀 În concluzie, o experiență foarte faină, pe care am de gând să o repet! Data viitoare, neapărat o oră! Mulțumesc, Cătălina! 😍
  4. Fost și eu la Anayss zilele trecute.. Din lipsă de timp am luat doar 30 min, dar dacă mai apuc să ajung la ea, sigur va fi o oră! Ce pot spune despre Anayss? O păpușă de fată! Brunetă, frumoasă la față, un corp superb și micuță de ți-e frică să n-o rupi.. :) Iar sânii ăia ai ei.... cei mai frumoși pe care i-am văzut în ultima perioadă! O adevărată plăcere să-i admiri și să te joci cu ei! Locația, binecunoscuta Rebreanu, apartament nou, curat, baie dotată, prosop curat, tot ce trebuie. Cum spuneam, fiind pe grabă, am luat doar 30 min, un ON cu CIM, 150 RON. Executat bine, cu tente de deep, cu atenție la vecini, exact cum îmi place! Note nu pot da momentan, dar data viitoare o să incerc mai multe "opțiuni din meniu" și poate atunci voi putea da și note! O zi faină!
  5. Salut! Am vizitat-o si eu pe Larissa spre sfârșitul săptămânii trecute și am rămas dator cu o recenzie.. Programarea făcută ușor, pe whatsapp, respectată de ambele părți, fără nicio problemă. Locația e puțin mai greu de găsit, dar cu un share location de la Larissa, am reușit s-o găsesc foarte ușor! Apartament nou, curat, prosoape curate, geluri de duș, tot ce ai nevoie... Acum Larissa! O tipă de nota 10! Când am intrat în apartament am fost servit cu o apă și am stat vreo 10-15 min la povești! Ai ce povesti cu ea, te face să te relaxezi, super ok! M-am cerut la duș, după care am așteptat cuminte in "camera de tortură" până "s-a refreshuit" și ea.. Și acum, acțiunea! Nota 10 cu felicitări la toate categoriile! Un ON de zile mari, adânc, cu atenție la vecini, cu un CIM de excepție! Unul din cele mai bune de care am avut parte vreodată! După primul număr, am mai povestit puțin, iar apoi am trecut din nou la acțiune.. de data asta am inceput eu să mă joc la piersicuța ei (curată, faină, fără mirosuri), am continuat cu un 69 de vis, după care câteva poziții în care m-a muncit până am obosit! La sfârșit o finalizare orală "ca-n filme"! Timp dtd, 1h și ceva.. Ca și note, cum spuneam mai sus, 10 cu felicitări peste tot! Mulțumesc, Larissa, pentru o experiență de neuitat!
  6. Am ajuns din nou la Cristina, a doua oara.. Pot spune ca a fost totul la superlativ, ca prima data cand ne-am intalnit. Am optat pentru un oral, executat exemplar, oral pe care nu l-as putea nota decat cu 10 cu felicitari! Dupa primul numar, am zis sa incerc si un al doilea, dar nu am reusit sa finalizez. Trebuie totusi s-o laud pe Cristina pentru implicare si pentru ca a facut tot posibilul sa ma ajute si cu a doua finalizare! Note, nu am prea multe de dat: Locatie: 9, central, langa parcarea de la Iulius Mall, usor de ajuns, usor de gasit loc de parcare. ON: 10 cu felicitari Cristina: atitudine super ok, nu m-am simtit grabit sub niciun fel, m-a facut sa ma simt bine! Altele nu am incercat.
  7. Eu, din pacate, sunt sunt foarte dezamagit de Clara... Am facut o programare la ea cu o seara inainte, confirmata, totul ok pentru a doua zi, dimineata. Confrimat si reconfirmat de catre mine dimineata ca voi fi prezent la ora stabilita, dar niciun fel de mesaj din partea ei. Ajuns totusi la locatie, am incercat sa dau de ea si pe whatsapp si la telefon, dar nu mi-a raspuns nicicum. Inteleg, poate era ocupata cu altcineva, dar un mesaj in care sa anunte ca nu mai este disponibila era de bun simt. Asa m-a pus degeaba pe drumuri.. Drept urmare, NU recomand, este neserioasa!
  8. Hello all, Am avut si eu ceva timp liber si am fost sa o vizitez pe Paula, din nou. Daca prima data am stat doar 30 min, de data asta am luat o ora, sa ma bucur de "toate fructele" :) Programat pe whatsapp, toate bune, programare respectata de amandoi. Am ajuns la Paula, o scurta socializare, un dus de refresh, dupa care "dai si lupta'. Am inceput cu un ON cu CIM, de toata frumusetea, cu tot tacamul: adanc, umed, atentie la vecini, tot ce trebuie! Nota 10 pe partea asta. Dupa o scurta pauza in care am mai povestit putin, am chinuit-o pe Paula si cu un scurt masaj pe spatele meu obosit, am trecut la partea a doua.. Trezit "ficiorul" cu un oral frumos, continuat cu un reverse cowgirl, LOT, mama iedului si o tara de misionar, oricat ne-am chinuit n-am reusit a doua finalizare, dar Paula a muncit puternic sa incerce sa "ma rezolve". Din nou, nota 10 si pe partea asta. Singura problema pe care am avut-o e ca in "camera de tortura" nu este clima si era cald bine, deci am transpirat ca un cal! :( Ca si note, cum am spus mai sus, 10 pe linie, chiar daca n-am reusit eu sa finalizez si a doua oara. Paula stie sa se faca placuta, stie sa te faca sa te simti bine si munceste puternic pentru asta. Multumesc, Paula! 🥰
  9. Am fost si eu astazi la Cristina.. locația usor de gasit, locuri de parcare destule la Lidl sau in spatele blocului, totul OK. Am fost cam "pe fuga" așa că am stat doar pentru un ON, care trebuie să recunosc, a fost unul din cele mai bune de care am avut parte! Atâta de bun încât în maxim 10 min eram gata! Neaparat trebuie să mai merg in vizita! Note: din păcate nu am multe de notat :) locație: 8 Cristina - atitudine - 10, m-am simțit de parcă ne cunoșteam de o grămadă de vreme! ON - 10! Altele n-am apucat să încerc, dar data viitoare voi încerca.
  10. Salut.. sunt relativ nou pe forum, iar asta e primul meu post.. sper reusesc sa fiu cat mai clar în review.. Contactat Paula pe whatsapp, mi-a raspuns rapid, am stabilit ora, mi-a dat locatia, totul a mers ca uns! Am luat 30 min, pentru ca eram cam pe grabă, dar totul a fost la supelativ! M-a așteptat intr-un outfit sexy, pe tocuri, o fata dupa care clar as fi intors capul pe stradă! Am povestit putin, m-a servit cu o apă, apoi un duș rapid și... action! Am optat pentru un ON cu CIM.. Umed, adanc, atenție la vecini, cate un FK ici și colo, perfect din punctul meu de vedere! După finalizare, avand in vedere că eram pe fugă, m-am îmbrăcat rapid și am taiat-o! Note: - contact - 10! Răspuns prompt, indicații clare, programare respectată! - locatie - 10! Bloc nou, locuri de parcare, apartament curat, prosoape curate, de foarte bună calitate (HoReCa) - Paula - nota 10, n-am ce să mă plang! Arată bine, genul de fată din club, după care îți cam curg balele. De asemenea e glumeață, dezinvoltă, ai ce să vorbești cu ea. - ON - 9. Cum am spus, umed, adanc, atenție si la vecini - altele n-am incercat, poate data viitoare.
×
×
  • Creează nouă...