Sari la conținut

MihaiCFG

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre MihaiCFG

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

MihaiCFG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salut, Am vizitat aceasta domnisoara, pentru mine a fost o experienta foarte placuta. Cu siguranta o sa mai revin! ON 10 plus NP- 9 nu sunt fan Corp 9 (am o slabiciune pentru slim)
  2. Astazi am vizitat-o si eu pe domnisoara Anna. M-am simtit foarte bine pentru mine este o escorta de top cu sani bestiali . Se vede ca se straduieste sa-ti faca pe plac, lucru pe care eu unul il apreciez. ON-9 NP-8 (nu sunt fan) Fata- 9 Fata-atitudine=10 Igiena-10 Locație-10. Clar de vizitat si pe viitor.
  3. Salutare, Poate sunt un pic subiectiv legat de aceasta domnisoara, mie imi plac fetele Skinny. Am citit si eu comentarile colegilor legat de ea si din fericire nu sunt adevarate, cred ca majoritatea review-urilor negative rezulta din lipsa de experienta a Madalinei. Per ansamblu sunt foarte multumit de 'prestatie' Oral 9 (buze sunt perfecte pentru asta) Normal 10 ( se vede ca e la inceput de drum simti tot):)
  4. Este o bruneta dulce vesela cu ochi frumosi numai buni sa te pierzi in ei. Sani sunt perfecti cum de mult nu am mai vazut. Notele sunt : Locatie - 9 Aspect - 10 Oral - + 9 Normal - + 9 GFE - 10 Atitudine - 10 Igiena - 10 Thanks Alina,
×
×
  • Creează nouă...