Sari la conținut

Biancaaangh

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Biancaaangh

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Biancaaangh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bianca-noua-la-tine-in-zona-caut-colega/57e19g3de4h3787d1e939932966129i7.html?myarticle=true poze reale făcute in locație!
  2. Te enervezi ca te am pus sa aștepți ca eram la magazin terminatule, vezi de viața ta, ca oricum prin recenziile astea mi ai făcut mai mult bine! :)))) îți pierzi timpul. Ups N ai viața... am uitat....
  3. Ești terminat din orice punct de vedere, du te la spital ca ești un caz pierdut sau mai bine ar fi sa te omori!!!!!
  4. Dacă te uiți mai atent i am atras atenția cu mai multe lucruri, in legătura cu bancile din fata blocului, colega, îmbrăcămintea, dacă el locuiește intr un bloc rezidențial, sa mi cer iertare ca mi am permis sa închiriez intr un bloc normal, cum sunt majoritatea blocurilor din aceasta zona.
  5. Vezi ca nu te bag in seama și ca nu ma mai pun la mintea ta, tu tot nu încetezi. Și noi curvele la care tu de duci sa le plătești,ii facem albie de porci chiar pe porcii care vorbesc urat, ce sa ți fac, ceri respect dar nu oferi respect, cum îmi vorbești așa îți vorbesc, nu ești tu miezul sa ți vorbesc frumos atâta timp cat tu nu o faci!!!
×
×
  • Creează nouă...