Sari la conținut

Kosti

Serious Contributor
  • Număr conținut

    234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre Kosti

  • Dată Naștere Ianuarie 1

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Târgu-Mureș

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

1.714 citiri profil

Kosti's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

336

Reputație

  1. salutare dragi prieteni, am fost plecat ceva vreme din țară, câteodată am mai intrat pe forum dar n-aveam ce să scriu..... Azi revin cu o scurtă recenzie: Am luat legătura cu Naty foarte ușor, programare rapidă, ajuns repede la locație, Naty mă primește ca pe un vechi prieten cu îmbrățișare pupici - deși a trecut ceva vreme de când am vizitat-o prima dată.... (vezi printre recenzii data exactă) Cei care mă cunoașteți știți bine că nu dau note, și nu descriu acțiunea, vă scriu doar atât că Naty e aceași femeie simpatică zâmbăreață, foarte atentă la dorințe, face tot ce e posibil ca să te simți bine. proclient, gfe, servicii de calitate- recomand cu drag celor care încă nu ați vizitat-o! Dacă mă uit un pic peste recenzii -conform regulamentul forumului Naty e TOP pe Tg Mureș deja.... Mulțumesc Naty pentru aceste momente minunate, să ai grijă de tine, să ne revedem cu bine! toate cele bune dragi prieteni vechi cu conturi noi, spor la fete frumoase!
  2. Kosti

    Diana 0752675856

    Oare cand o sa mai fie disponibila? Stiti ceva de ea???
  3. Multumim pt informatii, cimcof e inclusa in pret de baza? Ar fi bine sasi faca cont, sa faca programari in cursul saptamani.... Weekend placut
  4. Kosti

    Salutare

    Multumesc! Vizite reusite tuturor, sanatate!
  5. Apare si situatia in care clientul doreste "fastfuck" de 1fin 30min, dar escorta lucreaza doar la ora 🤣 Bine ai venit Larisa, vizite reusite tuturor!
  6. Bună, te invităm și te așteptăm de mult. Să ai o ședere plăcută cu succes, să revii cu mare plăcere la noi! Vizite reușite dragi prieteni!
  7. iată ce am scris în decembrie.... am avut dreptate? O cunosc pe Alexya? Eu personal o să am mereu încredere în ea. @Alexya35 pentru mine ești, și vei fi mereu o femeie adevărată! te așteptăm cu drag, sper să fie o vizită cu succes!
  8. Da, te asteptam cu drag! ♥️
  9. Am fost racit in dec, ianuarie, un pic si acum, nu e grav dar pt siguranta si sanatatea tuturor e mai bine sa nu fac vizite. Apoi si motive financiare....
  10. @fakeagent22b părerea mea personală am postat de multiple ori pe acest forum, (părere generală), iar părerea personală despre tine am discutat pe altă platformă în privat.... la fel țin și eu cu dreptatea, și te susțin cum pot! Din motive multiple eu am redus activitatea pe forum cât și vizitele, când am ceva noutate (recenzie) revin până atunci numai bine tuturor! Succes, vizite reușite!
  11. Nu În august am început să urmăresc activitatea, și mă bucur că a ajuns la noi, însă am ceva probleme și nu pot să o vizitez..... Aventuri plăcute tuturor, te pup virtual Monica!
  12. Kosti

    Daniela 0727880162

    Sau celălalt topic să fie închis/șters, acest topic să fie pt recenzii și mutat dincolo... Bine ai venit la noi, mult succes Dana, Daniela, @catalina2!
  13. Kosti

    Recomandare

    Salutare, bine ai venit în orașul nostru! Avem o lună secetoasă din păcate, ia să vedem cu ce te pot servii (dacă am înțeles bine) joi/vineri seara: @masterblaster - are dreptate, însă dacă nu ai timp de citit: - - 🔞 EwA 💄 0759606277 - - Bruneta apetisantă skinny cu silicoane: 0769862047 - Raisa 0750637692 - tot cu silicoane - 0755195949 - bruneta siliconata - 💜💜Bella 0725170698💜💜💜 Intenția mea este de a ajuta, și nu de a face reclamă sau a supăra pe cineva! Vizite reușite tuturor!
×
×
  • Creează nouă...