Sari la conținut

MariusS98

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre MariusS98

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bacau

Vizitatori Recenți Profil

196 citiri profil

MariusS98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Salut, ma scuzi, m am grăbit sa scriu, am vrut sa scriu "normal". Sărbători fericite!
  2. Salut Florin, salut tuturor, da am uitat sa mai dau și note și sa va spun cum m am simțit eu. Chiar joi am fost la ea, am vorbit prin mesaje, o fata amabila care chiar ii place sa și comunice, asa a fost și la acțiune, i am spus ca o sa vin "diseară" mi a spus frumos ca e ok, sa o sun când plec d acasă. Am sunat o ca vin, mi a dat frumos locația, dacă vreți locația ii puteți sa voi mesaj, e nașpa sa dau și locația, puteți sa vorbiti voi cu ea, aici difera de fiecare ce gusturi are, pentru mine a fost bună spre chiar foarte, nu pare începătoare sau ceva, nu te grăbește ceea ce mi a plăcut, am mai fost la altele și efectiv se vedea ca ești grăbit ca să vina alții și tot asa, are un vocabular frumos. Cât despre acțiune, am întrat frumos acolo, are o prietena, am salutat o, m a salutat, nuj ce făcea prietena ei acolo, nu m a interesat, era în bucătărie, m a invitat în camera, fix cum intri în fata este dormitorul, am întrat cu ea, am mai stat puțin de vorba, face și sărutări cum i am și spus dacă face, anal nu face, nu ca altele unde am mai fost și mi au spus prin mesaje ca face de ex 69 dar când am ajuns ori mi a spus ca e obosita, a avut o zi lunga, se schimba u în 2/3 ore. Eu am plătit 300 RON pentru oral/anal + am avut o fantezie pe care mi a îndeplinit o. Cât despre locație, o locație curata, e prima data când merg la ea, și eu am stat la început pe gânduri dacă e fake sau nu ca văzusem ca are încă 1 anunț pus inafara de ce l pe care l am găsit. Note Aspect fizic fata + corp 10 (nu am de ce sa scad). Igiena 10 curata, parfumata îngrijită. Atitudine chiar de 10, acum depinde cred sau greșesc și cum vorbiți voi cu ea înainte, eu am făcut o sa rada mereu înainte sa merg la ea. Oral 9.5 Anal 9 Fantezia 10, chiar și a dat silința. Dtd aproximativ 35 min. Părerea mea ca e chiar de recomandat + o sa mai revin la ea zilele astea. Sper ca v am ajutat.
  3. Salut, am fost eu zilele trecute pe la ea, chiar seamănă cu ceea ce e în poze, mi a făcut placere sa merg la ea, o sugerez, chiar astăzi am vrut sa merg din nou la ea dar din păcate nu mai răspunde, probabil zilele următoare o sa răspundă. Este o fata de treaba, simpatica și o fata cu care chiar poți tine legătură și pentru alta data, depinde și cum vorbești cu ea probabil. O zi minunata bosilor, un Crăciun fericit.
  4. Salut, cunoașteți escorte în hollum?
  5. Salut, am fost și eu la Deea, mi am făcut programare frumos cu 2/3 ore înainte, mi a răspuns frumos, e o fata glumeata și nu te grăbește sau ceva, din contra, te invita la o cafea sau dacă fumezi, la o țigară, nu te grăbește deloc, locul a fost decent, ai tot ce ai nevoie pentru a te simți bine, își merita banii, sper sa te mai prind deea.
×
×
  • Creează nouă...