Sari la conținut

Alt.Alyna

Neverificata
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alt.Alyna

  1. Buna Băieți ❤️ Disponibila astăzi de la 12:00/21:00
  2. Buna băieți ❤️ Disponibila pentru programări ❤️
  3. Buna da FK se poate 😋Este extra 50 de lei
  4. Buna băieții sunt disponibila pentru programări ! Disponibila 14:30 /00:00 va aștept ❤️❤️ IMG_0672.MOV
  5. Sunt aceeași fata asta ai înpresia tu ! Eu sunt uitate pe contul de nimfo de pe Timișoara ! Și ai sa vezi acolo ! Dacă nu am reușit sa fac poze noi din locația in care stau ! Asta nu înseamnă ca nu sunt fata din poze ! Am același număr de telefon !
  6. Nu sunt poze false !! Eu sunt ! Vrei sa te convingi Vino te aștept !
  7. Poftim ? Tu nici măcar nu ma Cunoști pe mine și îmi aduci cuvinte urate la adresa mea ? Te rog nu mai îmi comenta dacă nu ai fost la mine și nici nu ma Cunoști așa ca te rog veniți de treaba ta ! Mulțumesc !!
  8. Numărul de telefon : 0723950699 ❤️❤️❤️🤤🤤
  9. Buna scumpii mei!!🙃Ma numesc Alina ,am 21 de ani sunt o fire energică și plină de viață. Sunt o persoana foarte liniștită și cu chef de viață😋 Sunt o fata slăbuță cu fund micuț si jucăus, sâni micuți si frumosi 😊Un trup micuț si deosebit! Restul va las pe voi să descoperiți. Am 1.70 înălțime și 47 kg 😊 Serviciile mele sunt : Oral/Normal/Masaj Oralu se poate neprotejat in functie de igienă ! Normalu doar protejat!!!!! FINALIZARE :ORALĂ/CORPORALĂ/FACIALA Orce poziție/69/ Sarutari corporale/Mangaieri Accept si mici fantezi ! Accept Uro și mici joculete Masaj de relaxare Programarile se fac doar pe wapp sau sms Cadoul este : 150 fin 250h Extra servici : include uro /Sărutări 50 de lei Adresa : Aleea heracleea nr 1 ( La 2 minute de City Park ) Va astept cu drag a ne cunoaște și a petrece clipe frumoase împreună. MENTIONEZ NU SUNT PE GRABA !!!Haideți să ne simțim bine împreună!
  10. Buna ! Nu vreau sa fiu răutăcioasă ! Dar nu înțeleg de ce ați început sa fiți așa ? Dacă nu am putu pe ultimile 2 zile a fost pentru ca am avut probleme personale ! Îmi cer scuze pentru cei care au fost avut programare ! Și a trebuit sa o anulez ! Dar nu am putut sa rezolv Și nu mai fiți răutăcioși ! Pentru ca nu a fost intenționat 🥲😔 o zi frumoasa tuturor
  11. 😂😂😂Te aștept data viitoare❤️ Pupi
  12. Disponibila pentru programări 😙😜Azi nu am un program fix 😎Va pupi
  13. Buna dimineața ☕️ Programul se astăzi începe la 10:30 și se încheie la 23:00 ❤️ Va aștept ❤️🥰
  14. Mulțumesc frumos ❤️Te mai aștept 🤤🍌Pupi🥰🥰😋😚😚😚😚
  15. Disponibilaaa băieți ❤️🥵🤤🍌🧁
  16. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 IMG_0623~2.mp4
  17. Buna dimineața ❤️disponibila pentru programări ❤️😛13:00/22:00 Va aștept ❤️🤤
×
×
  • Creează nouă...