Sari la conținut

Cipry37

Serious Contributor
  • Număr conținut

    372
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cipry37

  1. Salut.Multumesc pt sfaturi..nu doresc a 2 a țeapă..stii vb Aia .."odata vede țiganu.....😆Bafta!
  2. Buna.incepand de maine iti scriu aici în privat pe forum.pe wapp e riscant pt mine ..am pățit-o. ZI FAINĂ!
  3. Salut.aici nu e vorba de ora 10 ..ora 12 ..1 noaptea. E vorba ca am stabilit o programare. La ora de ..de comun acord.m-a asigurat ca v-a fi disponibilă la ora stabilită .Eu mi-am dereglat tot programul din cauza ei.+ ca se uitau celebrii boșorogi de pe onestilor..mă studiau..în fine ..țepe au fost și vor fi mereu .Succes!
  4. Am avut programare dimineața. Ajuns la locație. Sunat. telefonul era închis.astept 10 min .sun dinou ..închis.trageti voi concluziile. Pt mine e neserioasa.Bafta!
  5. Salut .Mulțumim pentru "descoperire"..am programare pe maine .sunt curios sa vad ce fete încă activează pe 100.si dacă ii dau 100 doar sa vad .😆Bafta!
  6. Tu crezi ca eu apuc sa citesc tot ma? Prea mulți deștepți pe aici. Unii se baga în seama fără sa-i întrebe nimeni nimic.am văzut pe foarte multe topice..din păcate nu se i-a măsuri.!
  7. Bună Denisa!Bine ai venit! Nu vreau să fac pe desteptul..dar am citit o recenzie pe alt oraș. Unde cineva a scris că singura intervenție e doar la buze ..de aceea intreb:Sânii sunt naturali ? În poze par foarte mari .."rotunzi"
  8. Mi-ai răspuns după 10 minute. Dacă nu poți răspunde pe moment nu răspunde.e logic:))
  9. Salut.va recomand sa specificați ora pana când va poate răspunde pe wapp..era sa o pățesc..de o ora 😆
  10. Salutare.in luna februarie am vizitat o escorta în prima universitatii...vine des pe la noi.(nu dau nume) ..dimineața la ora 6:45..știți cum este acolo..scări vizavi..eu sunam la interfon pe o parte ..pe cealaltă parte a intrat un tip cu un bison. .mi-a făcut semn cu mana (care e pb?) Nu se deschidea pe partea mea .mi-a deschis el ..mulțumit..urcat sus la fata ..futut ..si dus am fost..eu fiind un tip înalt masiv..aia e (nu am frica)..e probabil s-o dai dar e probabil s-o iei...e un risc oriunde ai merge. .Ciocane tari tuturor!
  11. Salut boss.am reușit sa vb cu ea.a știut cine sunt ...nici eu nu am uitat-o !😜
  12. O idee foarte bună.la dimineața încerc și eu..matinal ..ora 6:45..(știi tu Larisssaaaa)😆
  13. Salut maestre.Felicitari pentru recenzie.intodeauna picante.se confirma și recenzia mea...cand am decis sa o vizitez și eu..în ciuda recenziilor negative pe alte orase..dar cum spunea Rania ..depinde și de atitudinea clienților.Bafta!
  14. Bună! Te așteptăm cu drag! Speram sa nu fie Onestilor locația..trecem peste 🤩
  15. Salutare. Am sa merg pe mana ta dinou.nu am dat greș niciodată..+ că ..sunt 2 recenzii cu "revizitat":)
  16. Cipry37

    Sonia 0750606973

    Era m-ai faina atunci...cu mult!
  17. Cipry37

    Sonia 0750606973

    Salut.S-a tuningat tare Sonia ..era tare slabuța când a început la noi in oras.s-a schimbat mult de când am văzut-o ultima data.acum 3 ani
  18. Nu era vb la 6 ..+ ca s-au schimbat limbile ..înainte 😆😉
  19. Super.oricum nu pot sa te vizitez. Sunt matinal man😜
  20. Salut.nu știu ce sa zic ...păreri împărțite...în topicul asta nu scrie de bine ..nu rămâne decât sa vad eu ..cu ochii mei.sper sa-mi răspundă!Bafta!
  21. Bună! Te așteptăm cu drag. A trecut ceva timp de când nu ai fost la noi.nu ne-am sincronizat niciodată..sper sa ne sincronizam de data aceasta!🤩
×
×
  • Creează nouă...