Sari la conținut

AndyMR

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre AndyMR

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AndyMR's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

18

Reputație

  1. Salutare tuturor! Astazi am fost in vizita la Ada si pot spune ca a fost o intalnire total reusita, pe placul meu si sper ca si al ei. Dupa cateva mesaje pe whats app, am stabilit ce si cum si odata ajuns la adresa mi-a transmis si ultimele detalii. Ajuns in locatie am intalnit o domnișoară cu niste trasaturi foarte frumoase si care arata exact cum se poate vede si din poze. Dupa o scurta socializare am mers la baie unde am avut tot ce mi trebuie pentru igienizare, prosop curat gel de dus si apa de gura. Dupa ce ne-am reintalnit in camera, am luat loc cuminte la marginea patului iar Ada a inceput un oral nep soft foarte placut. Am trecut apoi si la 69, va pot spune ca este foarte curata si nu exista nici un miros neplacut. Am continuat cu LOT unde s-a miscat foarte bine si dupa reactiile ei, m-a facut sa cred ca se simte bine si ea. Am solicitat si AP, am fost aproape de succes, desi marimea nu este una mica. Dupa cateva minute am revenit la NP, misonar si exact cand voiam sa i solicit finalizarea faciala, n am mai rezistat si am finalizat in balonas. As fi vrut sa stau mai mult, dar cand am intrebat daca se poate prelungi intalnirea mi-a spus ca nu, pentru ca nu vrea sa anuleze urmatoarea intalnire. De unde eu am inteles ca si respecta clientii si programarile, ceea ce este un plus mare din partea mea. Din punctul meu de vedere a fost o intalnire foarte reusita si cu siguranta voi reveni. Locatie: 10 Aspect Ada: 10 Oral: 8.5 sunt fan deep throat, n am avut parte de el. Daca i-as fi spus probabil si-ar fi dat silinta. Poate data viitoare. NP: 10 Ap: 8, n am insistat foarte mult, poate mai are nevoie de antrenament, repet, dimensiune nu este una mica. E de inteles. Per total, concluzia este ca ma voi reprograma pentru o noua intalnire. Timp DTD : aproximativ 30 de min Achitat 300 . 200 pentru 30 de min+100 extra pentru AP Multumesc Ada pentru intalnire!
  2. Sun curios dintre toti colegii care au vizitato de ce nu s-a gasit nimeni sa zica ca e gravida? Umbla cu vrajeala ca a intrerupt sarcina si ca d asta inca are burta, dar se vede clar ca e gravida.
  3. Salutare! vizitat domnisoara astazi, am optat pentru o finalizare hard cu AP. programare facuta cu o zi inainte si respecatata de ambele parti. Am ajuns in locatie, usor de gasit, domnisoara ma astepta imbracata sexi si cu o atitudine pozitiva. Dupa ce am socializat putin la un pahar de suc, m-am cerut la baie. In baie ai tot ce trebuie, geluri de dus la alegere si prosop curat. Actiunea a inceput cu ea capra in pat si eu in picioare la marginea patului unde a prestat un ON bun spre foarte bun, cu deep cu scuipat cu lins ouale, tot tacamu, nu te grabeste si o suge cat ii ceri. Am trecut dupa direct la la AP unde singura ei cerinta este sa o iei usor la inceput, dupa ce s a obisnuit cu baiatu(care nu e chiar mic, app de “conteaza marime”) s a dezlantuit si o ia pe toata ca o campioana. Am incercat si NP unde, optand pentru hard, accepta sa o strangi de gat, in limita bunului simt, palme peste cur in pozitia capra, palme peste sani. Cert e ca i place sa se futa tare. Note: Locatie: 10 Aspect: miniona, sani putin lasati nederanjant pt mine, cateva tatuaje. 8.5 Atitudine: 10 Contact: 10 ON: 10 NP: 10 AP: 10 Timp DTD 40 de min, cu tot cu socializare, nu m a grabit deloc. De revenit, din pct meu de vedere da, pt serviciile Hard cred ca peste medie. Datoria 300 ron. 250 finalizarea Hard +50 AP Bafta si ciocane tari.
  4. Salutare! Sparg eu gheata cu prima recenzie. Locatie : Garsoniera la bloc I in Tiglina la flori. Usor de gasit si cu tot ce iti trebuie la dus, gel de dus si prosop curat, aer conditionat. Aspect : In locatie gasesti exact ce e in poze. Domnisoara e venita de la Iasi, cateva kg peste, nimic deranjant, sani mari cam lasati, dar se simt super bine la atingere. Actiune: A inceput cu un ON bine executat cu tente de deep, atentie la sateliti, nu te grabeste. Am montat balonul la initiativa mea si am trecut la LOT. Se misca bine si nu oboseste repede. Am schimbat si in pozitia capra unde am finalizat in balonas. Locatie : 10 ON : 8 NP: 8 Achitat 150-30mim Timp DTD 25 de min, nu m a grabit deloc. De recomandat ? Da, dar nu pentru cei ce nu cauta slim. De revenit? Da, fata e pro client! Spor la treaba!
  5. Bine ai revenit! Ne pui si noua cateva poze?
  6. Buna Raysa! Bine ai venit! Te rugam sa ne atasezi cateva poze sau un link de pe publi. Cel mai indicat ar fi cateva poze. Multumim!
  7. Desi nu are nevoie de recenzii, o sa scriu si eu cateva randuri. Contact: 10 programare cu o zi inainte, respectata de ambele parti. Locatie : 10 are prosoape curate, gel de dus tot ce vrei. ON : 10 cu ruperi de ritm, umed, cu incercari de deep NP: 10 inceput cu LOT unde am lucrat eu(asa imi place) continuat cu reverse LOT de sensatie privelistea, se misca bine, am incercat si capra, frumos cur mai are. Anal: as fi vrut, nu s-a putut 🙈 Finalizat CIM senzatie 10+ Amenda 200/30min DTD: 33 de min Per total femeia e ce trebuie, de revenit, DA!
  8. Cum ar fi sa devenim "cunoscuti"? In stilu asta nu mai apuc sa ma trec pe lista la tine niciodata ....
  9. Buna Laura, analul nu mai e in meniu?
  10. Ce bine ar fi daca ai si raspunde la telefon sau pe whatsapp. Incerc sa fac o progrmare la tine de cateva zile bune😂😂
×
×
  • Creează nouă...