Sari la conținut

gicacontra69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gicacontra69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gicacontra69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Ciudată fată! La majoritatea ne-a făcut la fel. Nu știu cine o mai vizitează....
  2. Buna, Maria. Dacă totuși ajungi în Piatra, atât tu cât și colega Ana, dă-mi de știre. Pup
  3. Când revii în Piatra Neamț? Prețul pentru o oră am văzut că ai scris 300 și 350 lei. Care este până la urmă?
  4. Ți-am scris și data trecută când ai fost și nu mi-ai răspuns. Poate reușim acum să vorbim și să ne punem de acord. Sper să stai cât mai mult în Piatra 😘
  5. Bine ai revenit! Sper să pot ajunge într-o zi la tine.
  6. Voi il mai băgați în seamă p-ăsta? 🤦 Lăbarii ajung s-o aibă ca de cal. E ca un mușchi pe care-l dezvolți la sală 🤭
  7. Eu mi-am spus părerea și în altă parte. Ți-am dat mesaj pe WhatsApp pentru programare, l-ai citit și ignorat. Iar acum dorești recenzii..... Aici ai răspuns și ne-ai acuzat că suntem răi, că nu te înțelegem pentru că primești mesaje cu zecile, nu poți să faci față, etc. Cum ți-am mai scris aici pe forum: dacă tu m-ai ignorat, eu unul nu te mai caut. Pentru că deh, la pomul lăudat.......
  8. Ce-am zis, am zis! Eu nu te mai caut. Bine că ai căutare în Piatra. Eu cu pomul lăudat, am rezerve. Succes!
  9. Ai capul plin de gunoi de la căzătura de ciment! Tu și portofelul plin. Tu și comportamentul tău. Auzi, acum îi vorbește cu dumneavoastră. De ce nu-ți respecți medicația prescrisă? Cât o mai ții așa? Respect, Amalia! Cine te știe, te apreciază și te caută!
  10. Amalia, ai punctat extraordinar de bine! Oricum, "șmecherii" în România sunt cei care fac evaziune, țepari, etc..... Nici cu ei nu sunt de acord. Dar nici cu cei care cred că dacă au ajuns să-și cumpere o cămașă de la H&M și s-au dat cu un puf de parfum (și ăla furat), sunt bărbați adevărați! Cat despre Sergiu_1981, s-a lovit cu capul de ciment când eram mic. Lasă-l! Din cauza unuia ca el mi-am făcut eu cont. Am fost la tine în trecut când erai în orașul vecin și eram în trecere. Dar mai vreau să vin. Azi nu mi-ai răspuns, nici la telefon, nici pe WhatsApp. Te pup!
  11. Locuiesc in capitală, dar sunt din Piatra de loc. Betty activează în același bloc cu Andra (la podul Caprioara). Cred că știi și tu cățelul alb dinăuntru 😉 Mi-am deschis cont pe site recent pentru că n-am fost interesat, doar am urmărit recenziile altora. Urmărește postările mele și vezi ce marfă promovez. Și ce femei recomand! Eu chiar fac recenzii veridice, nu recomand anumite "pisy" care s-au dat pentru prima dată cu un parfum și voi le credeți dive. Să vezi după aceea ce pute :))) Urmăresc site-ul de ani. Din cauza unora ca tine mi-am făcut cont. Era altă treabă înainte să te lovești de ciment. Ghinionul tău!
  12. Toți așteptăm. Și stă doar câteva zile. Ce e bun nu stă mult în Piatra.
  13. Nu poate duce gurița ta cât pot eu! 🤭 De aceea am zis să aduci și găurile 😜
  14. Nu-l băga în seamă. E de la impactul cu cimentul 🤦
  15. Vorbește un mucegai!!! Fata se instalează după ce vizionează locațiile și alege ce este mai potrivit. Cred că nu ești din Piatra de vorbești ce nu știi. Ce construcții moderne s-au mai făcut în Piatra Neamț după revoluție? Alea de pe Fermelor, care sunt un dezastru. Iar cele câteva refăcute sunt cum sunt. Ce vrei, să se apuce de construcții? PS: Ce ți-au zis medicii după ce te-ai lovit de ciment?
×
×
  • Creează nouă...