Sari la conținut

Prad_Bitt

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Prad_Bitt

  • Dată Naștere Ianuarie 1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Coitwo colț cu Inel2

Vizitatori Recenți Profil

208 citiri profil

Prad_Bitt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

45

Reputație

  1. Probabil. Si eu am incercat sa mai fac o programare dar se pare ca numarul nu mai e activ. Navala asta nu face bine uneori
  2. Nu il am, acesta a fost singurul numar.
  3. Masaj de relaxare si eroti-sm. Am luat numarul printr-o recomandare si m-am programat pe wp relativ usor. Locatia pe Ferdinand, aproape de Cardiomed. Sunt doua fete pline de viata si deschise, aprox 30 ani cu +/- , +175/70 si 155/50, aceste detalii sunt estimative, nu ma judecati. Am intrat cu cea inalta, masaj profi, am inteles ca face treaba asta de multi ani, dar ceea ce e atragator: fratilor, cei mai mari, cei mai frumosi si cei mai tari sâni Naturali pe care i-am vazut in viata mea! Nu sunt mare fan, dar i-am stropit la final ca nu puteam rata asa ceva. Nu am incercat mai mult, fiind prima vizita si nu voiam sa stric momentul. Dupa dușul de final am discutat cu ea si mi-a spus ca e dispusa la noi clienti si mi-a dat acordul sa las numarul de telefon aici. I-am spus de aceasta platforma si pare incantata, cu posibilitatea de a-si face cont aici sa comunice cu noi si sa isi descrie serviciile. Note: locatia 8,5-cu masa de masaj Aspect 10, colega am vazut-o doar imbracata, de un 9. Oricum, frumoase! Masaj relaxare 10, erotic a fost doar cateva minute pt intarire, eu pe masa de masaj ea in picioare, nu pot nota decat finalizarea pe sani, 10! Igiena 9, nu a facut duș in prezenta mea dar nici nu au fost semnale negative.
  4. Revizitat astazi pe Alis, o cunostinta mai veche dar care nu era de ratat inaintea plecarii in vacanta. Contactata pe wp de ieri cu intervalul de timp la care imi poate raspunde, am stabilit interactiunea pentru azi la amiaza. Locatia in zona ciresica, langa sens, curat si dotat cu tot ce trebuie pentru aceste activitati,baia utilata cu detoate la alegere. Am trecut la bauturi racoritoare si tigari, ne-am spovedit unul altuia cu ultimele luni din viata fiecaruia, GFE d-ala sau cum i-o zice. Inainte sa ne luam la tranta, am trecut pe la baie pentru refresh, Alis fiind deja pregatita, asteptandu-ma in sutien si tanga do brasil in usa dormitorului. Am considerat ca sutienul este prea mic pentru sanii aia mari si tari ca piatra asa ca l-am desfacut, sanii m-au pocnit peste ochi si de aici s-a rupt filmul! Imi amintesc ca am terminat in doggy, un fund demential si solduri sanatoase, contractii vaginale deosebite. Ceea ce a fost intre desfacerea sutienului si pana la finalizare, sunt chestii de rutina pe care le facem toti. Aspect, igiena, gfe, servicii 10 Amenda a fost 200 pentru o finalizare si acum stau si ma gandesc cum sa fac sa plec cu ea in vacanta si sa las nevasta acasa.
  5. 🤣🤣🤣 Care reputatie? Ca pana acum nu am vazut decat țepară si prăjită! Daca a futut bine 2-3 tipi (sau asa cred ei) dar a tepuit 50, atitudinea e de țepară, nicidecum de top! Ca să se trateze, primul lucru e să recunoască dependența! Nu cred ca noi am putea ajuta-o cu ceva, atata timp cat vrem DOAR s-o futem! Pornokin are filmele lui, daca si la Diana aia cu bebeluș a zis de GFE de nota 20, ema are cur in colturi dar betty skinny e bomba, despre ce vorbim? P.s. Si nici pozele nu sunt prea reusite. Lasati fata in pace sa-si faca veața😁
  6. Nu am dat detalii despre viata privata dar vad ca multi dintre voi stiti iar daca stiti asta inseamna ca stiti si ce fumeaza. sunt d-alea bune si aromate care dau pofta de programari. Asadar, asteptati-va randul la duduie si nu va mai plangeti ca trage tepe.
  7. Auzind de comparatia cu ella13 am luat si eu legatura cu posesoarea topicului pe whatsapp si am reușit sa stabilesc o întâlnire destul de repede. Locatia este in poarta 6, o garsoniera cocheta, numai buna pentru sex. Doamna este foarte simpatica si primitoare, in jur de 1.65, par scurt, silicoane si e exact genul de vecina dupa care iti rupi gatul cand trece pe langa tine și da, aduce asa puțin cu ella13. Serviciile sunt oral (se poate si neprotejat) si normal, din ce am inteles, alte servicii se discuta in funcție de chimie. Am avut parte de o partida de sex intens, doamna se implica si merita toate laudele. NU primește persoane sub 40 ani NU accepta variante de fast fuck si de aici și tariful doar la ora. 300 lei/ora bani pe care doamna ii merita fara discutii.
  8. Aici te referi si la alea banate sau doar la astea active?
  9. Cu tot respectul, sunteti domnisoara sau travestit?
  10. Doar asa poti vedea frumusetea interioara a unei femei🤭 Un creer, doo creere
  11. Ok, de azi ma cheama George. Karim George!🤣🤣
  12. Buna, sunt Emre, ghidul tau in relatia cu @Andreeakvl98! Te pot ajuta cu ceva? Am inteles ca ai avut niste discutii cu o fata care nu se poate apara si as vrea sa ne intalnim, sa stam de vorba si sa-mi explici si mie ce s-a intamplat! Eu pot ajunge in 3-4 ore in constanta. Unde vrei sa ne intalnim? Ei? Cam cum ar suna asta? 🤭 Cum ar fi sa te trezesti cu un mesaj ca ăsta?
  13. Mai bine cu un FK, ca sa isi mai spele din pacate
  14. Kassandra aia avea si wc d-ala de jucarie. Creca facea doua roabe la o sedinta, dadea si la pachet prin Glovo, bani sa iasa
×
×
  • Creează nouă...