Sari la conținut

LadyLuiza

Neverificata
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre LadyLuiza

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

LadyLuiza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Buna! am fost racita si am preferat sa stau acasa cateva zile pentru a fi alaturi de voi la capacitate maxima. de acum sunt disponibila zilnic dupa ora 14 pana la ora 20 00. pupicei!
  2. am strapon si jucarii in locatie pentru ca lucrez cu Lia si Randunica. deci sunt multe jucarii pe aici. Buna tuturor! in primul rand multumesc pentru recenzie. am primit ff multe mesaje din partea voastra si apreciez interesul. Multora nu stiu ce sa va raspund pentru ca nu am experienta si multi termeni imi sunt necunoscuti. Asa ca, daca aveti destula dorinta sa ne cunoastem si vedem o sa gasim o cale cu siguranta. Nu ma apuc sa scriu o lista de servicii cum probabil sunteti obisnuiti de la fetele care au experienta in domeniu. Eu va indemn ca atunci cand imi scrieti sa incepeti cu dorintele voastre, eventual cu o descriere sau ceva video daca e ceva mai special si va spun daca imi place si mie sau daca simt ca ma depaseste situatia. Momentan sunt deschisa desi au fost cereri care mi s-au parut mult peste nivelul meu de obisnuinta (ca sa nu zic incredibile cereri). Ma gasiti in locatia din Titan zilnic dupa ora 14 pana la 20 00. raspund doar pe whatsapp si va astept mesajele cu placere. Momentan nu am poze, mi-a promis Irina ca zilele astea isi face timp si ma ajuta cu un set si atunci promit ca le pun si la stare si vi le ofer si in privat. Pana atunci ramane sa incercati vizite pe neve sau sa mai aveti ceva rabdare. multumesc tuturor!
  3. hey! am ajuns in locatie. Va astept cu drag!whatsapp me!
  4. Buna seara! Maine imi incep programul la ora 14 00. Va astept pe whatsapp pentru programari 0727211436. Deasemenea va anunt ca sambata sunt in locatie Pupici!
  5. Moi milii spasibo tebe bolisoe. Oceni rada cito Tebe ponravilosi, Jdu Tebe i v sleduiushii Raz!
  6. Buna dimineata! Astazi voi fi in locatie incepand cu ora 14 00 pana spre seara, in functie de programari. Nr meu èste 0727211436. Whatsapp me cand aveti placerea. Pupici!
  7. Buna! Astazi voi ajunge in locatie incepand cu ora 14 00. Pentru programari imi puteti scrie pe whatsapp. Nu ofer sex si nu ofer poze. Multumesc! Pupici!
  8. Buna! Eu sunt Luiza. Am 24 de ani. Ma gasiti pe whatsapp daca aveti placerea sa ne cunoastem si sa ne intalnim. Nr meu este 0727211436. Locatia mea este in Titan. In Complexul Rasarit de Soare. Programul meu este in fiecare zi in a doua parte a zilei, dupa ora 14 00. Uneori pot veni si mai devreme dar asta discutam. pretul unei sedinte cu mine este 300 ron. serviciile sunt cele de masaj erotic, body to body masaj, stimulare erotica, finalizare prin tehnici de masaj. Nu ofer sex. Nu am poze momentan. Am 174 cm si in jur de 58-59 kg. Nu sunt slim ca Irina, mai degraba curvy. Sunt rusoiaca dar ultimii ani am locuit in Germania. Sunt studenta acum si pana termin probabil voi mai sta pe langa voi. Va pup si va astept.
×
×
  • Creează nouă...