Sari la conținut

Visatoru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Visatoru

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Acolo unde fericirea exista
  • Interese
    fascinat de femei

Vizitatori Recenți Profil

612 citiri profil

Visatoru's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

112

Reputație

  1. buna irina pana cand mai stai pe la noi ?
  2. ne poti spune aici detalii public, de aceea este acest site, ai mai platit si cont escorta, vezi ca asta nu e publi24, ne poti lamuri si expune detalii aici sa vada baietii.
  3. imi cer scuze pentru recenzia intarziata, as dori sa las si eu cateva cuvinte in legatura cu titulara, nu sunt as la recenzii asa ca o sa scriu normal si totodata sa confirm spusele celor doi colegi din spate. o fata frumoasa, servicii clasice nimic nou sau extra, zic eu banal, pornista da, doar ca nu stie sa se puna in valoare, pacat ar avea un potential extrem de mare. un oral ok banal,deep nu prea poate desi nu sunt foarte mare, mediu as zice,la normal nu comenteaza,nu e pe graba intr-adevar, dar este foarte rece, nici macar nu e genul de persoana care iti da impresia artistica, fara sunete, mimica, pur si simplu cold as ice,e genul eu stau tu fute-ma ....asa imi luam o papusa daia ultima generatie, pana la urma :)))))nu stiu mi-a dat impresia de parca ar fi un cosmar linistit pentru ea, gen hai fa-ti treaba sa scap si de tine, nu stiu nu traieste cu tine acolo nici la nivelul artistic, ca pana la urma suntem constienti si nu a cerut nimeni sa gaseasca placere in toate intalnirile, e si compatibilitatea, dar oricum ea pare setata robotizat, serioasa, prea serioasa pentru o partida de sex. de revenit ? pentru mine niciodata, pentru ca atitudinea cu care abordeaza o intalnire este jalnica un "turn off" in ciuda faptului ca arata bine, imi pare rau asta e adevarul, pacat de tine @betty21skinny nu stiu daca mereu ai fost asa, dar chiar aveam asteptari, dar na nimic nu e ceea ce pare pana nu vezi cu ochii tai, si nu sunt singurul care spune asta. Succes !!!
  4. habar nu am, dar imi e tare dor de ea sincer nu am putut sa o vizitez in noiembrie cand a fost pe aici, sper sa revina
  5. ce vrei sefule sa smecherit pornista, a vazut ca tine, sti cum e, prost e ala care da nu ala care cere, eu unu mi-as permite dar la ce am citit zic pas, mai ales la servicii nu ne intelegem deloc, servicii normale rau,chiar limitate, si nu are nici focul ala sa te faca sa spui : ma duc numai pentru atitudinea aia si chipul de zana, numai sa o ating ... aia e .
  6. mai omorat :))))))))))))))))))))))))))
  7. ai inviat sefule te daduse baietii disparut fara urma :)))))
  8. bai asta nenea cu strugurii, ca e toamna, culeg multi ......eu am fost unul din clientii ei aia de "circuit inchis" o sti de muuuuult timp,ani, doar ca e trecuta de multa asta e adevarul, doar gratis poate as mai vizita-o daca ma intelegi, daca nu inseamna ca ori nu sti calitatea unui "futai" si al unei femei cat si aspectul ei, si varsta, ori vezi pasarica rar, ori numai de calitate extrem de proasta si cand vezi una care la noi astia de stim sa apreciem calitatea "mai experti" ca sa zic asa este de average o pui pe 1 ca o zeita, pai daca te duci la Alessia sau Irina si altele top pai pe alea le venerezi si le faci Dumnezeul tau, devii slcavul lor sentimental cred, lasa-ma nene cu ridicatul in slavi al unei femei de 5 la rangul uneia de 9 si invata sa faci diferentele.
  9. de unde ai venit sa iti traiasa tie :))))))))))))))))) fa stanga imprejur, bai nene aia sunt bani sau bomboane de-i ceri tu pe jumate de ora ? :))))))))) sa ma bata mama de nu ma prapadesc de ras daca tu crezi ca noi suntem prosti, mori de foame.
  10. nu stiti mai baietti, cum vin asa pleaca, eu zic pas.A mai fost una care avea "aspiratii mari" dupa a coborat cu picioarele pe pamant,acum umbli si la timp, pret,servicii cam nasolescu, mi-a placut cu descrierea 1-2 finalizari la o ora si 2 la o ora jumate, gen dai o carja mai pe scurt nu 2 in ora si iesi dute pe usa, are balta peste, sunt o gramada de femei, piata e vasta avem de unde alege, nu pot spune acelasi lucru si despre clienti, pe ei nu-i gaseste pe toate drumurile, ca na banu dupa pandemie cel putin pentru noi astia fara pasarica nu se mai face asa usor, pentru noi astia clasa muncitoare.
  11. pai nu dupa poze te orientezi sefule ? daca iti place ce vezi sau nu ? te duci sau nu...
  12. dorim mai multe poze, fata, spate/verso :))) un poet studiaza cartea inainte
  13. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
×
×
  • Creează nouă...