Sari la conținut

xoft

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

xoft a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 9 2012

xoft a avut cel mai apreciat conținut!

Despre xoft

Informatii Personale

  • Sex
    Male

xoft's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputație

  1. Am fost de curand la acest salon. La telefon mi s-a raspuns doar dupa ora 18. Am inteles ca desi programul e non-stop, in timpul diminetii nu prea sunt fete in locatie. Recomand accesul prin strada Tatarasi, pentru ca dinspre Bucsinescu se trece printr-o zona sordida, incadrata de blocuri de garsoniere locuite de o populatie cam tuciurie. Am intrat intr-o mica curte si am dat de o usa incuiata, cu un nr. de telefon pe ea. Am sunat, mi s-a deschis si am patruns intr-un vestibul. S-au prezentat 4 domnisoare in costum de baie si eu am ales-o pe Andreea, care are un corp superb. Casa are 4 camere, dintre care una e la parter, unde e si singura baie - aviz celor care ar fi invitati intr-una din camerele de la etaj: va trebuie sa defilati pe scari avand "in dotare" doar un prosop de fata (nu mi s-a oferit un prosop de corp). Am fost invitat in camera de la parter, care era luminata in albastru, cu geamurile acoperite. Mi s-au colectat banii si am fost invitat sa merg la dus, dupa ce mi s-a oferit o pereche de papuci. In baie se afla o cada jacuzzi, unde se petrece numarul cu sampania. Revenit de la baie, mi s-a indicat sa ma dezbrac, ea ramanand in slip. Am inteles ca la acesta nu renunta ;-) A pus o muzica relaxanta si a inceput cu un masaj bine executat al spatelui si picioarelor. Am incercat sa fac conversatie cu ea, dar imi raspundea monosilabic iar la un moment dat mi-a zis: Nu vrei sa taci si sa te relaxezi? Cam asta a fost partea de GFE. Apoi mi-a cerut sa ma intorc cu fata si a continuat cu masajul picioarelor. Acum am observat de ce nu avea chef de vorba: isi pusese mobilul pe silent langa capul meu si isi citea mesajele in timp ce ma lucra pe mine. La un moment dat a vrut chiar sa raspunda la un apel dar i-am cerut ferm sa nu foloseasca timpul platit de mine in interes personal; se pare c-a inteles, pentru ca n-a mai luat telefonul in mana, continuand totusi sa-l citeasca de la distanta. Pentru masaj a folosit o crema din care a dat din belsug in zonele intime, de mi se facuse soldatelul alb (de frica). In sfarsit a urmat partea interesanta, un oral bine administrat, incat am terminat in 5 minute. Am fost avertizat de la inceput sa nu termin la ea in gura ca nu accepta asta. In fine, m-am ridicat din pat si, la cata crema a folosit, am fost nevoit sa mai fac un dus. Cand am revenit in camera era, evident, pe telefon. M-am imbracat si am plecat, intrucat se terminase si ora. Note acordate: - locatie: 7 (zona dosnica, unde n-as veni noaptea; fara prosop de corp; baie comuna, in afara camerei) - GFE: 1 (nu-i dau 0 pentru ca, atat cat a vorbit, macar nu m-a injurat) - oral: 9 (cu tehnica buna) - normal: nu face, conform regulilor - CIM/COB: nu face Tarifarea este doar la ora, 200 lei, la inceput. Concluzia: o fata cu fizic frumos, dar careia se pare ca nu-i place ce face.
  2. xoft

    Irina 0755239976

    Am fost recent la Irina. Am sunat-o la telefon si mi-a raspuns prompt si civilizat. Programul de lucru este foarte flexibil, aproape orice ora din zi fiind acceptata. Apartamentul avea 2 camere nedecomandate si un catel in dotare ;-) Intalnirea a debutat cu o discutie de acomodare in decursul careia am avut ocazia sa constat un nivel elevat de exprimare, fara cuvinte vulgare. A urmat prezentarea serviciilor, mentionand ceea ce nu-i place si asta e de apreciat, pentru ca ar fi fost mult mai penibil sa te anunte in timpul actiunii. M-a invitat apoi la dus, unde mi-a oferit un prosop proaspat spalat si papuci de baie. Dupa aceea m-a poftit in dormitor si a intrat ea la dus pentru 2 minute, revenind in costumul Evei. Si aici s-a rupt filmul... Cu toata penumbra din dormitor n-am putut sa nu observ aspectul dezgustator de la sani pana sub buric. Pe ambii sani se vad cicatrici de mari dimensiuni. In continuare pe piept, burta si solduri pielea este creponata, dand un aspect de persoana foarte in varsta (chiar daca ea are cam 30 de ani). Aici vreau sa fac o paranteza: e drept ca nici eu nu arat ca vreun Fat-Frumos, dar eu sunt cel care plateste si pentru banii acestia ma astept ca fata sa arate cel putin decent. Nu am pretentia sa fie vreun super-model, ci doar sa aiba un corp cat de cat normal, iar pielea este o parte importanta a aspectului general. Sa revenim la actiune... A inceput cu un oral executat destul de bine, insa fara implicare sau atentie la zonele adiacente. In plus, eu nu reuseam sa uit imaginea dinainte si senzatia neplacuta a atingerii acelei pieli. Ca sa mai am vreo sansa sa performez, am fost nevoit sa-i cer sa se intoarca pe burta. Din spate aspectul e foarte in regula, cu o talie subtire si un fund bombat. Am continuat doggy style, dar tot fara vreo implicare din partea ei (nici macar un geamat, acolo, nu mai vorbesc de miscari de contre). M-am resemnat si i-am cerut sa finalizez oral, ceea ce a acceptat. S-a dus apoi imediat la baie sa elimine "cadoul". Note acordate: - locatie: 10 (camera de lucru amenajata modern; lenjerie schimbata; toate utilitatile la baie) - GFE: 10 (e o fata usor abordabila, inteligenta si vesela) - oral: 8 (umed, dar fara implicare) - normal: 7 (sta cum o pui, dar nu face nimic mai departe si nici nu se umezeste natural) - CIM/COB: 9 (nu inghite, ci fuge imediat la baie) Tarifarea este doar la ora, 200 lei, la sfarsit. Sta insa la discutie inainte si dupa, lucru pe care-l apreciez (nu te simti fugarit). Ar fi ideal daca si-ar inchide si telefonul cat timp are clientul in locatie (e timpul platit de mine, totusi). Concluzia: o fata inteligenta si educata, cu care ai ce discuta si care arata bine pana cand se dezbraca.
  3. xoft

    Red Rose 0751453120

    1.Locatia - in blocul CFR de langa McDonalds Gara 2.Modalitatea de contact - telefonul din titlu; raspunde prompt si vorbeste foarte politicos - de data asta am vorbit cu Andra 3.Detalii despre intalnirea efectiva - apartamentul este cu 3 camere; sufrageria e salon de primire. A fost dispobilila doar Andra. Fata este curata, par negru, piele alba ca laptele, epilata. Lenjeria schimbata, prosop nou, baia curata cu gel de dus. 4.Programul de lucru - de la ora 10 dimineata 5.Note acordate - locatie: 10 (camera de lucru amenajata cu gust, cu lumini multicolore), GFE: 9 (amabila, ai ce discuta cu ea), oral: 8 (nu este chiar pozitia ei preferata), normal: 10 (se implica, eu am avut senzatia ca i-a placut), CIM/COB: n-a fost cazul 6.Tarifare - masaj erotic: 120/h, masaj thailandez: 150/h, masaj Magic: 200/h (asta am luat eu si include oral/normal - 2 finalizari) Concluzia: arata profesionalism
  4. xoft

    Red Rose 0751453120

    1.Locatia - in blocul CFR de langa McDonalds Gara 2.Modalitatea de contact - telefonul din titlu; raspunde prompt si vorbeste foarte politicos 3.Detalii despre intalnirea efectiva - apartamentul este cu 3 camere; sufrageria e salon de primire. Au fost 2 fete, eu am ales-o pe Ella. Fata este curata, cu un corp voluptos (rubensian - dupa cum s-a exprimat chiar ea), sani generosi dar fermi, vorbeste manierat - se vede ca e studenta la Litere. 4.Programul de lucru - eu am sunat la ora 11:40 ziua si la 12:00 eram cu ea in pat 5.Note acordate - locatie: 9 (camera de lucru amenajata cu gust, cu lumini multicolore; doar patul cam scartaie), GFE: 10+ (nu mi-a venit sa cred ce prietenoasa a fost; m-am simtit ca impreuna cu o prietena de cursa lunga), oral: 10 (daca nu ma abtineam terminam asa), normal: 10 (accepta orice pozitie si chiar iti da senzatia ca ii place), CIM/COB: 10 (nu pune interdictii - te simti liber sa termini cum doresti) 6.Tarifare - masaj erotic: 120/h, masaj thailandez: 150/h, masaj Magic: 200/h (asta am luat eu si include oral/normal - 2 finalizari) Concluzia: arata profesionalism, te simti respectat si inconjurat cu afectiune. Recomand cu caldura; eu voi reveni cu siguranta.
  5. Am fost recent la ea. Noua locatie este in Rovine, pe langa Cleo. Apartamentul e cu 2 camere si arata sub mediocru. Dormitorul e disponibil pentru actiune. Fata e foarte slim, chiar genul anorexic, insa stie meserie. Se pare ca prefera sexul anal, si chiar se pricepe la asta. Oral = 9 (doar protejat) Normal = 9 (orice pozitie) Anal = 10 (chiar iti sugereaza pozitii "kinky") COB = 10 (accepta oriunde) GFE = 10 cu felicitari; se vede ca-i ardeleanca. Un singur minus ar fi - lipsa prosoapelor la baie, insa e suplinit de abundenta de servetele de hartie. De revenit - o recomand.
  6. Am fost azi la fete. Noua locatie este langa Primarie, etaj 3 (aviz celor cu probleme de inima). Le-am sunat la telefonul din titlu; a raspuns una prompt si mi-a vorbit politicos Apartamentul este cu 2 camere, sufrageria spatioasa, baia cu dus. NB: fara prosoape! Fetele sunt curate, slim, sani frumosi tineresti, nu vorbesc vulgar, accepta orice pozitie, dar te tot intreaba "mai ai? mai e mult pana termini?". Au inchis telefonul cat au lucrat. Nu mi-au comunicat un program; eu am mers pe la ora 7 seara si au fost destul de punctuale. Note acordate - locatie: 7 (fara prosoape - mi-au oferit hartie igienica sa ma sterg), atitudine: 7 (dezinteresate, dar in limita decentei), oral: 7 (doar protejat), normal: 6 (fara implicare), COB: 8 (nu accepta chiar oriunde) 6.Tarifare - eu le-am luat pe amandoua pentru 150 lei - 30 minute. Una a facut oral protejat, apoi s-a retras si am continuat cu cealalta (Roxi) normal. Fata asta merita o "educatie" mai buna pentru ca are un corp superb si niste ochi de te baga in boale (gen Lexy din Iasi, dar mai orientala). Pacat ca nu se implica - nici nu m-a condus cand am plecat, desi le platisem pe amandoua.
  7. Eu am sunat-o pe 11 iulie seara si mi-a raspuns o voce cam ragusita. In fundal se auzeau si voci barbatesti, asa ca am inchis.
  8. 1.Locatia - in blocul de deasupra BRD Hala Centrala 2.Modalitatea de contact - telefonul din titlu; raspunde prompt si vorbeste politicos 3.Detalii despre intalnirea efectiva - apartamentul este cu 2 camere, sufrageria spatioasa, baia stil vechi. Fata este curata, foarte slim, sani mici dar fermi, nu vorbeste vulgar, accepta orice pozitie. Negativ: nu inchide telefonul si am fost deranjati de vreo 3 ori, cand s-a intrerupt din prestatie si a vorbit. 4.Programul de lucru - nu mi-a comunicat un program; eu am mers in mijlocul zilei si a fost punctuala 5.Note acordate - locatie: 8 (baia e cam deprimanta), atitudine: 9 (ar trebui sa inchida telefonul), oral: 10 (gen "Corina"), normal: 8 (te cam lovesti de oase), CIM/COB: 10 (accepta orice) 6.Tarifare - numarul: 70, ora: 140
  9. xoft

    Lexy2305

    Daca tot s-a retras, propun sa se inchida threadul.
  10. Am fost acum cateva luni cu fata asta: Nr. de telefon: nu il da. Disponibila pe mess, dar nu zilnic. Tarifare: 250 lei/ora Locatia: nu are Serviciile: oral neprotejat, normal protejat Aspect fizic: mica de statura, grasuta, probleme la burtica (vergeturi), are vreo 30 de ani, sani disproportionat de mici si fara substanta, fund cam mare, fata OK, ochi albastri, par roscat scurt, vestimentatie OK, atitudine vesela, dantura neregulata, mod de a vorbi fara vulgaritati, purtare amabila. E fumatoare si asta se observa din respiratie. Servicii prestate: OWO - da (10 - stie meserie); CIM - da (8 - nu inghite); Oral - neprotejat (10 - nu face caz de igiena); Anal - nu (mai) face; GFE - 9 (prietenoasa). Programul de lucru: cam toata ziua (eu m-am vazut cu ea si dimineata si seara) Concluzia finala: are ceva ani de meserie la activ; o recomand, dar atentie la oralul neprotejat: nu are cea mai curata gurita, dat fiind ca nu e stricta cu igiena celuilalt, asa ca daca sunteti sensibili mai bine faceti protejat.
  11. Am o recenzie pentru Alina: Nr. de telefon: cel din titlu Tarifare: 200 lei/ora, inclusiv deplasarea Locatia: nu are Serviciile: oral protejat, normal protejat. Aspect fizic: foarte mica de statura si slim (zici ca esti cu o pustoaica de 14 ani), are vreo 20 de ani, sani frumosi, fund mic dar ferm, fata OK, ochi negri, par lung vopsit negru, vestimentatie de cartier, atitudine tot de cartier, dantura cu mici neregularitati, dar completa, mod de a vorbi tot de cartier, purtare OK. Nu consuma alcool, dar e fumatoare si ii plac dulciurile. Servicii prestate: FK - n-am incercat; OWO - nu; CIM - nu; Oral - protejat (5 - foloseste mana si dintii); Anal - nu; CIF - nu; COB - nu; GFE - 6 (vesela, cum ii sta bine unei pustoaice, dar nu prea ai ce vorbi cu ea). Programul de lucru: toata ziua Concluzia finala: curata, dar nu prea are treaba cu sexul, ca meserie; exemplu de cerinta stupida din partea ei: s-o scoti cand esti aproape sa termini, ca se rupe prezervativul. O recomand doar daca aveti fantezii cu **spam editat**e.
  12. xoft

    Lexy2305

    Am si eu o recenzie pentru Alexandra (Lexy) Nr. de telefon: nu il da. Disponibila pe mess cam in fiecare zi, dupa-amiaza. Noaptea lucreaza la video chat asa ca dimineata doarme. Tarifare: prima data 100 EUR/ora, urmatoarea data in aceeasi luna 70 EUR, a treia oara intr-o luna 50 EUR. Apoi de la capat: 100, 70, 50. E flexibila la timp (poti sta si 1 ora jumate) dar la bani e stricta. Se pare ca are cheltuieli foarte mari, altfel nu-mi explic de ce nu se poate negocia. Locatia: eu am fost intr-un apartament de 2 camere semidecomandat la etajul 10. Prost mobilat si de o curatenie indoielnica. Nu insist cu detalii pentru ca spunea ca isi schimba locatia. Serviciile: oral neprotejat, normal protejat. Desi pe site spune ca ar face si normal neprotejat daca ii aduci analizele la zi, n-am incercat. Anal nu face (zice ca nu se excita). Aspect fizic: mica de statura, un pic dolofana (cu burtica), are vreo 25 de ani, sani superbi (as zice virginali, dar nu cred ca i se potriveste expresia), fund bombat, fata dragalasa, ochi de un albastru adanc de te pierzi in ei, par saten scurt, vestimentatie sexy de calitate modesta (ultima oara avea bikinii rupti pe lateral, probabil ca n-o mai incapeau), atitudine de pustoaica (te ia si in zeflemea), dantura completa, mod de a vorbi fara vulgaritati, purtare buna, fara gesturi deplasate. E amatoare de alcool, in special vinuri dulci. Servicii prestate: FK - da (10 - m-am pierdut in gurita ei); OWO - da (10 - te duce pe culmile satisfactiei daca stai in pozitia care-i place ei); CIM - da (9 - inghite tot, dar o deranjeaza firele de par); Oral - neprotejat (10 - foloseste servetele umede); Anal - nu face; CIF - da (n-am incercat); COB - da (10 - isi da peste tot dupa ce termini); GFE - 8 (prietenoasa daca n-o prinzi in toane proaste). Programul de lucru: de la ora 15 la 19. Dupa aia merge la "servici". Concluzia finala: dornica de sex, dar atentie la igiena locuintei; o recomand.
  13. Am contactat-o zilele trecute pe mess, am stabilit sa ne intalnim la mine, am stabilit pretul (200/ora), i-am dat adresa, am fixat ora, si... am asteptat-o. Si am asteptat-o. Si am tot asteptat-o. Dupa 1 ora am tras concluzia ca e neserioasa. Cu alte cuvinte - tzeapa. Aviz amatorilor.
  14. Am fost cu ea de cateva ori si vreau sa fac urmatoarea recenzie: Nr. de telefon: il da doar personal, dupa ce te cunoaste. Disponibila pe mess cam toata ziua. Tarifare: prima data 100 EUR, max 2 ore. La urmatoarele scade pana la 200 lei/ora. Locatia: prima data numai la hotel. Dupa aceea te poate invita la ea acasa. Locuieste singura, intr-un apartament de 2 camere nedecomandate, la ultimul etaj, prin Tudor. Nu doreste publicarea locatiei precise, dar este un apartament cu dotari de lux (confort si igiena). Serviciile: sex total, dar numai protejat. Aspect fizic: mica de statura, slabuta, pana in 30 ani, sani mici dar bine formati, fund bombat si tare, fata simetrica, par lung (dar nu e natural, asa ca nu-ti permite sa pui mana), vestimentatie sexy de buna calitate, atitudine amabila dar fara implicare deosebita, dantura completa, mod de a vorbi politicos dar cu purtare distanta. Evita atingerea directa, mangaierile, motivand de ex. ca are pielea uscata si tu esti transiprat. Nu consuma alcool, pe motiv ca-i da migrene. Servicii prestate: FK - nu; OWO - nu; CIM - nu; Oral - doar protejat (nota 9, se straduie si are imaginatie); Anal - doar protejat (nota 8 - nu se implica); CIF - da (dar n-am incercat); COB - da (n-am incercat); GFE - 7 (ai ce discuta cu ea, dar nu resuseste sa se faca prietenoasa). Programul de lucru: cam toata ziua, eu am fost si dimineata si seara. Concluzia finala: e o tipa cu clasa, dornica de sex; o recomand.
×
×
  • Creează nouă...