Sari la conținut

Codin134

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Codin134

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Codin134's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Te salut, apreciez recomandarea si o sa mai risc cu o vizita la d’doară recomandata de tine, am avut o experiența mai putin placuta ieri si fata tare revoltata se crede asa miss ca spune ca am creat contul special sa ii scriu ei de rau! Eu am scris doar experienta mea alaturi de ea. Spor la f….
  2. Din nefericire asta e, d’soara cu pricina nu accepta adv si cel mai probabil tuturor celor noi ne spune ca avem ceva cu dansa!
  3. Nu cred ca-i oky sa discuti viata pers a clientilor
  4. Salut, dupa ce am cautat si cerut ceva pareri am reusit sa o vizitez pe d’soara Natalia sau Alina, nume ce “ii apartin” vazand ulterior ca pe publi lucreaza cu mai multe anunturi. Trec la recenzie, cu părere de rau nu poate fi una buna, ma programez cu cateva minute inainte de intalnire, ajungand la ea îmi deschide usa o femeie plictisita si plina de semne si bubite pe fata, buzele cat junatate din fata. Incepe cu un oral neprotejat(scotea niste sunete care m-au facut sa ma simt inconfortabil) la un momentdat m-a zgariat cu o masea rupta, nu sunt expert pe la escorte da tipa asta m-a dezgustat, trecand la normal, am simtit un miros neplacut, ma gandesc ca nu se spala dupa fiecare client, si gura ii miroase a tigari, incerca sa se faca placuta dar se vedea ca se forteaza si asta ma facea sa ma simt tot mai indispus. actiunea a fost relativ scurta pt ca imi doream sa termin cat mai repede si sa o întind de acolo note: locatie 6, la baie nu exista apa de gura, iar prosopul dat de ea mirosea a mucigai ON, ar fii o nota sub medie, m-a zgariat pe voinc de ma ustura si in momentul de fata NP-5 incerca sa se faca placuta,dar din păcate nu are igiena si iese un miros neplacut de acolo poate a avut doar o zi proasta fata, oricum ii mulțumesc ca m-a primit 👍🏻
  5. Salut sunt nou pe formum, nou cu cont😅 ceva bun de f….t la sigur?
×
×
  • Creează nouă...