Sari la conținut

Andra.

Neverificata
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

9 Urmăritori

Despre Andra.

Informatii Personale

  • Sex
    Escorta
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Andra.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Azi sunt disponibila pana la ora 23-24. Va pup si va astept sa ne cunoastem !
  2. Nu dau ignore nimanui. In zilele in care nu sunt la birou, nu raspund nici la telefon( in caz ca e deschis), nici pe forum. Pot fi gasita prin apel sau mesaj(sms,whatsapp) la 0727135859.
  3. Buna. Azi sunt pana la ora 24-01. Va pup si va astept sa ne cunoastem !
  4. Buna. Abia am inceput programul si pt faptul ca am inceput mai tarziu, azi voi sta mai tarziu de ora 22. Va pup si va astept sa ne cunoastem🥰
  5. Buna. Sunt Andra. O frumusica blondina de 34 ani, 167cm si 57 kg. Am fundul bombat si sanii rotunzi si misto. Imi place distractia, muzica si oamenii noi ! Sunt fosta dansatoare si maseuza, dar cu experienta si in arta amorului! Experienta mea de viata va asigura o intalnire reusita ! Serviciile mele consta in companie intima si sex. Pot oferi sex normal doar protejat, sex oral protejat sau neprotejat in functie de alegerea si igiena ta, finalizare faciala sau corporala, sarut cu limba si sarutari pe corp, imi plac limbutele, 69, masaj erotic si de relaxare. Ma pot vedea si cu cupluri . Pretul este de 150 lei pt 30 min in care se face 1 finalizare sau 250 lei pt 1 ora pt 2 finalizari. Pentru cupluri pretul este de 400 lei. Locuiesc in sectorul 3, pe Moise Nicoara, aproape de Piata Alba Iulia. Programul este de la 10 la 22. Pot fi gasita la nr de tel 0727135859. Programarile se pot face prin apel sau pe whats app. Va sarut si astept sa ne cunoastem!
×
×
  • Creează nouă...