Sari la conținut

mariaioana15

Neverificata
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariaioana15

  1. Superb! Si cand ma gandesc ca unii credeau ca suntem una si aceeasi persoana! As fi vrut sa am talentul ăsta, nu ma descurc atat de bine in rime!
  2. V-a fost dor de mine? Cand eram activa nu stiati cum sa scapati de mine, acum va plictisiti fara mine, cine sa va mai inteleaga? Dificili sunteti! Si? S-a incheiat concursul? Care are bolta? Care se pisa mai departe? Sau cum se noteaza? Unii dintre noi, nu zic care, viseaza filmulete si pasarici. Stati cuminti!
  3. Am zis eu undeva ca astept invitatie? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Va rog sa mai cititi o data, draga domnule. Stati inistit, o sa dispar la fel de brusc, nu inteleg de ce v -ati deranjat sa-mi raspundeti?! De ce imi acordati tocmai dumneavoastra atentie? Va rog sa nu-mi raspundeti, intrebarile sunt retorice! Thx!
  4. Nici nu ma gandeam ca au fost orgii, ma gandeam mai mult la discutii interesante, am si zis ca mi-ar fi placut sa trag cu urechea! Si daca nu stii deja, ma repet, sunt curioasa, cum a decurs? Povesteste-mi si mie, ma roade rau de tot, curiozitatea zic!
  5. Suflet nobil, te sacrifici pentru echipa. Good boy!
  6. S-ar putea sa ai dreptate, dar nu se stie inca de care!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  7. Astazi la cafea, am avut o lectura, cel putin interesanta! Am zis eu ca sunt oameni faini ascunsi pe aici, mama ce mi place cand am dreptate! Pana la urma v-ati intalnit? Ce mi-ar fi placut sa pot sa trag si eu un ochi, sau mai ales o ureche, la o intalnire de genul!
  8. U re funny! Eu credeam ca barbatii sunt vizuali, si au nevoie de ceva mai mult decat cateva cuvinte, sa finalizeze zic. Sot nu caut, am unul, nu dau vrabia din mana pe cioara din gard. Si camile nu vreau, nu stiu cum sa le ingrijesc, plus ca la noi e frig, nu stiu daca se adapteaza, e complicat.
  9. Eu fiind cateaua in cazul de față? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nu am spus ca imi caut barbatul, aia a fost o gluma, evident proasta, din moment ce majoritatea au luat o de buna!
  10. Si cum sugerezi sa facem? Un grup privat? Si cum pot sa separ graul de neghina? Astept sugestii, sunt deschisa!
  11. Doar de bine, asa-mi zice intuitia, ca ar fi trebuit sa-ti raspund! Am zis deja da la cafeaua aia! Restul, cine stie...
  12. Nu cred ca e hate, recunosc ca si eu am bagat bățul prin gard, uneori mai mult decat ar fi fost cazul. Baietii s-au gandit ca sunt aici sa-i judec sau sa-i trag de urechi si asta a fost mecanismul lor de aparare. Suntem chill, cel putin eu sunt! PS chiar sunt "o tantica plictisita". Si sa inchei cu o fraza celebra, "make love not war!" V-am pupat!
  13. Cateodata ar trebui sa ne urmam propriile sfaturi! Dar o sa fac o introspectie adanca la sugestia ta! Merci, si tu la fel!
  14. Si acum m-am revansat, ti-am raspuns de mai multe ori!🤣🤣🤣🤣🤣
  15. Fix, cum te-ai prins? Nu-mi raspunde ca stiu, esti obisnuit cu femeile care sunt supuse si ascultatoare si asteapta validare din partea ta. Unii dintre voi, mi-ati spus mai multe prin atitudine decat prin raspunsurile propriu zise, si am inteles perfect de ce mergeti la escorte! Thx
  16. Cumva, am sarit peste raspunsul tau, si tocmai tie nu ti-am raspuns! Multumesc!
  17. Cred ca ai fost singurul caruia nu i-am raspuns. Reciteam acum topicul si mi-am dat seama ca am sarit peste raspunsul tau, nu stiu cum s-a intamplat. Multumesc! O sa citesc!
  18. Fix asa, te pricepi, ma nimeresti de fiecare data!
  19. Nu am o atitudine superioara, pur si simplu platesc cu aceeasi moneda. Daca citesti cu atentie, vezi ca atunci cand baietii au raspuns frumos, chiar daca s-a folosit un pic de sarcasm sau ironie le am raspuns in concordanta, si am fost draguta. Atunci cand vii si folosesti un ton condescendent cu mine poti sa te astepti ca o sa adopt si eu acelas ton cu tine. Si am vazut ca nu se asteptau, sa imi treaca mie prin cap sa le raspund lor, si inca cu aceeas moneda, ei se gandeau ca sunt vreo gasculita care nu stie pe ce lume traieste si s-au simtit lezati, ca niste masculi alfa ce sunt,in amorul propriu. Nu am de ce sa pun poze aici, nu vand nimic, nici nu caut validare! Oricum mi-a depasit de mult asteptarile, am primit mai multe raspunsuri decat m-as fi asteptat si daca asta e sfarsitul, o sa-mi fie dor de voi🤣🤣🤣🤣🤣. Lasand gluma la o parte, chiar sunt barbati misto pe aici si nu o sa mi schimb parerea doar pentru cei cativa care au fost un pic grosolani, poate i am prins eu intr o pasa proasta. Ce sa zic, la dulce revedere, si fiti mai indulgenti cu persoanele pe care nu le cunoasteti!
  20. Am obtinut atentie si informatii, fara sa fac nimic special! Nu vreau oferte, le am deja. Interesanta sunt, si fara poze! 🤭🤭🤭
×
×
  • Creează nouă...