Sari la conținut

BDSMistul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre BDSMistul

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Dominare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

BDSMistul's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputație

  1. Am reusit sa ma programez la final de saptamana la o sesiune cu amndoua.
  2. Multumesc , pentru sfaturi, insa din pacate nu am reusit sa ajung, la momentul respectiv din motive personale. I-am scris stapanei pe whatsapp pentru a-i cere scuze, si sa putem stabili urmatoare intalnire,incat sa o vizitez in a 2-a jumatate a lui februarie, cand zice ca revine in Bucuresti.
  3. Salutare tuturor, si “La multi ani” ,cat mai multe sesiuni reusite! Cu ocazia sarbatorilor de iarna, i-am scris stapanei pe whatsapp, pentru a-i ura “La multi ani!”, si am zis sa profit de ocazie si sa o intreb cand mai vine prin Bucuresti. Mi-a zis atunci ceva de genul ca la jumatatea lunii ianuarie, stie cineva ceva mai concret, ca nu as vrea sa o stresez pe stapana, mereu cu astfel de intrebari?
  4. Important ii ca ai primit 2 informatii utile sa poti evita traficul. Alte scuze nu poti sa mai ai😂.
  5. Va adaug o varianta de traseu pe care merg mereu. Succesiunea traseului: 1. Kaufland Valea Oltului 2. Se întra de pe Valea Oltului pe strada Drumul Valea Furcii 3.Mergeți pe acest drum cu destinația Drumul Valea Ursului pe care mergeți în sens unic pana în Prelungirea Ghencea unde virați la DREAPTA. Mai aveti putin de mers pana la locatie. Este cel mai rapid și avantajos traseu la venirea din oraș.
  6. Parca sunt autobuze prin zona. Variante sunt daca iti doresti cu adevarat.
  7. Inca asteptam exemple concrete din partea ta. Suntem foarte curiosi ce ai gasit tu la 300 ron,sa se comporte exemplar, sa faca asta din placere. Sa nu mai vorbim de timpul alocat,sa nu te dea afara dupa 60 de minute. Eu, si probabil multi ca mine, cu state vechi intr-ale dominatoarelor, am cautat mult, pana am ajuns sa gasim cateva stapane cu adevarat ok, dar te asigur ca toate vor de la 4-5 sute in sus. Diferentele intre ea si celelalte stapane sunt multe, iar pretul nu reflecta neaparat calitatea omului, sau a serviciilor. Spre deosebire de altele, ea nu sta cu ochii pe ceas, te respecta, daca o respecti, si cel mai important lucru este acela ca ii place cu adevarat sa domine barbatii, chiar si in viata de zi cu zi. Cel mai bine ar fi sa o contactezi, si te vei convinge. O sa ajunga peste cateva zile, trebuie doar sa-i urmaresti anunțurile, te asigur ca nu vei regreta experienta.
  8. Am auzit un zvon care suna chiar bine, voi l-ati auzit?
  9. Asa este omul:)) psihiopat. Are multe conturi si isi schimba nr de telefon sa terorizeze persoane.:))
  10. Citeste si restul comentarilor de pe forum si ai sa vezi minciuna lui si cum se da de gol singur. Fiecare om are dreptul sa scrie recenzii bune si rele,in functie de experienta avuta.Nu sa isi inchipuie lucruri ,sa minta si sa hartuiasca persoanele. Pentru ca nu face doar cu Miss,asa face la toate fetele.
  11. Te rog,sa-l blochezi pe individul cu 4 conturi. Este un hartuitor,obsedat si psihiopat. Minte mult. Asa face cu toate fetele de pe forum.
  12. Sa-ti inchida toate cele 3 conturi si drepturile de ati mai face conturi.
  13. Deci ivcivc ,vasile69a si sclavemale sunt aceiasi persoana adica IVCIVC. Acelasi stil de scris,minciuni si analfabetism. Acelasi filme proaste. De azi inainte mesajele lor trebuie sa le ignoram. Zi frumoasa tuturor!
  14. 😂 mai termina cu dramele false si minciunile. 😂 Zi frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...