Jump to content

jonathan.mor

Maistru Curvar
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jonathan.mor

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Relativ
 • Interese
  excorte

Recent Profile Visitors

1,251 profile views

jonathan.mor's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • One Year In
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

65

Reputation

 1. Băi nene, ce prezență... Dar să începem de la capăt, mânat de un prieten bun, am ajuns la Delia, cu greu ce-i drept că ne-a luat ceva timp ca să ne sincronizăm, dar am reușit, într-un final. Ajuns la locație, s-a deschis ușa, am fost întâmpinat de Delia. Exact cum am început.. ce prezență, corp, zâmbet, sociabilă. Am stat puțin de vorbă, țigară, iar după am intrat la duș. După am mers în cameră și a început distracția, cu ON executat f bine dar fără atenție la zonele adiacente. Pt NP am făcut LOT, s-a mișcat bine și am finalizat destul de repede. Pauză iar de cafea și împrospătare după care am mers la a doua "rundă", unde deși eu am avut ceva "probleme tehnice" cu utilajul (nu mai pornea), Delia nu s-a lăsat până nu am finalizat la doggy. Per total o experiență f bună pe care cu siguranță o voi repeta, dacă reușim să ne sincronizăm amândoi la Cluj. Note: Delia: 9 solid - cea mai frumoasă de până acum; ON: 9; Np:9; Igienă: 10; Atitudine: 10. Mergeți cu încredere. Spor, tuturor!
 2. Am mers și eu la Miruna. Am făcut programarea pe whatsapp, iar după am confirmat cu 1h înainte. Ajuns la locație, am intrat s-o găsesc pe Miruna, o fată micuță, frumoasă, bine proporționată și zâmbitoare. Am fumat o țigară împreună timp în care m-a rugat cu cafea, apă, suc. Înainte de duș am înmânat cadoul. Am optat pt 1h, prima finalizare orală și PSE. Acțiunea a debutat cu oral umed, adânc și cu atenție la sateliți. Când simțeam că nu mai rezist, i-am cerut să trecem la NP și a venit ea deasupra în reverse cowgirl. S-a mișcat foarte bine prin urmare n-am rezistat chiar mult și i-am cerut să se oprească pt CIM. După o pauză de țigară și reîmprospătare, am continuat cu un GFE unde m-a întrebat exact ce îmi place. Aici acțiunea a debutat tot cu ON, însă acesta a fost mai lent, fără să fie cu multă salivă și fără deep. Când s-a "trezit utilajul", aceasta a urcat spre mine, ne-am îmbrățișat, sărutat (pe corp, dar și FK). Am pus prezervativul și am început misionar, după am schimbat în doggy, unde stătea bine dar nu dădea contre. Pe final i-am cerut să vină ea deasupra, unde am și finalizat. Per total o experiență plăcută. Note: Față: 9, este exact ca în poze; Corp: 8-9; ON: 9; NP: 8-9; CIM: 9; Igienă: 10; Atitudine: 10. Cadoul a fost 400 lei + 50 cim + 50 fk. Spor, tuturor.
 3. Am fost in vizită la Giulia, experiență bună, dar să începem cu începutul, am făcut programare pe whatsapp și am confirmat-o cu 1h înainte. Ajuns la locație, mi-a deschis îmbrăcată sexy pe tocuri - experiență bună, am stat puțin să ne cunoaștem (e sociabilă, zâmbitoare, se comunică ușor cu ea), să fumăm și să-i spun ce doresc de la întâlnire. După am mers la baie pt igienizare. Când am ajuns în dormitor, mă aștepta Giulia deja dezbrăcată, a început cu FK și săruturi pe corp, după care a urmat un ON teribil, adânc, umed, cumva exact cum trebuie. N-am rezistat foarte mult și am finalizat la ea în gură. Pt numărul 2, s-a repetat ca la primul număr, doar că de data asta am zis să facem și NP. Am schimbat 3 pozitii (LOT, misionar si doggy) - iar, incredibilă experiență, cu săruturi, priviri porno și când ținea de ea avea mișcările necesare. O experiență foarte bună! Note: Față: 9 - ochi mari și frumoși, expresie zâmbitoare; Corp: 9 - fundul este piesa ei de rezistență, însă și celelalte părți sunt bune, doar că fundul excelează; FK: 9; ON: 10; NP: 9; Igienă: 10. O să mai merg la ea ca să încercăm să scoatem 10 pe linie. Cam atât, spor tuturor!
 4. Am vizitat-o azi pe Diana. Am mers la locație, m-a primit si m-a invitat la dus. Notă pt fumători: nu se fumează țigări normale. Diana este frumoasă și naturală. Inițial mi s-a părut puțin timidă, însă după o vreme parcă s-a mai obișnuit și a devenit mai vorbăreață. Am început cu ON, fără atenție la altceva, nu a fost ceva extraordinar, însă nici rău. Mi-a zis că al doilea este obligatoriu OP. Când s-a trezit utilajul, a pus prezervativul și a venit deasupra în LOT, unde s-a mișcat bine. În momentul în care a obosit, am trecut în doggy - unde la fel, s-a implicat prin contre și am finalizat în prezervativ. Pauză scurtă de povești în pat. Al doilea număr a mers similar, doar că a fost OP. D2D cam 45 de minute, cu tot cu 2 dușuri. Note: Față: 9; (subiectiv); Corp: 10 (tot subiect, celor care le plac femeile naturale, fără tatuaje. Cred că are buzele augmentate); ON: 7; OP: 6; NP: 7-8. Cadou: 300 lei - 1h. De revenit, posibil, dacă ne mai intersectăm prin Cluj.
 5. Am fost la titulara topicului. Iar experiența a fost următoarea... Am făcut programarea ușor pe WhatsApp, confirmarea am făcut-o cu 1h în avans. Ajuns la locație destul de ușor. Apartament modern iar baia este dotată cu cele necesare. Mi-a deschis Lory, îmbrăcată cum stă în casă, fără ținute sexy - puțin dezamăgitor. Am primit de la gazda cafea și apă. Am povestit puțin, Lory este o persoană cu care poți vorbi ușor, sociabilă, zâmbăreață. Ca aspect este persoana din poze, tatuată, bronzată, cu silicoane, foarte slim, însă nu are carnea tare. După povești, am intrat la o scurtă împrospătare și după am mers în dormitor. Am optat pt ON cu CIM, executat ok, cu atenție la părțile adiacente mică. Am încercat să mă joc cu mâna la pizda ei dar am pus și saliva și mi-a zis să nu mai fac asta, deși dacă îi făceam oral cumva saliva era inevitabilă. M-am conformat. După finalizare, am mai făcut puțină socializare, iar ea deasemenea a mers la baie la împrospătare. La al doilea număr, am inceput cu ON, scurt, și mi-a zis "hai să mă fuți" - replică mișto care m-a excitat. A pus prezervativul doar cu gura (destul de mișto, nu am mai întâlnit) și mi-a zis hai tu deasupra, eu i-am zis că aș prefera să vină ea deasupra prima însă m-a refuzat spunând că are febră musculară, ceea ce a fost neplăcut că până la urmă ea a ales să lucreze. Am trecut la misionar, am pompat puțin iar după am pus-o capră. Am pompat câteva minute și mi-a zis să-mi mai facă ON ca să termin - ceea ce mi s-a părut mai puțin plăcut. I-am spus să vină ea deasupra, s-a plâns iar de febră, a venit puțin și a zis că nu mai poate. Mi-a dat jos prezervativul și a început ON însă era mai degrabă labă și mici atenții la cap și coaie. După o perioadă mi-a zis să-mi fac eu laba - iar dezamăgitor, dacă voiam să fac asta nu mai mergeam la ea. După i-am propus iar NP și am trecut iar în misionar unde am pompat câteva minute și am finalizat în prezervativ. Am mers la baie pt duș. D2D aproximativ 40-45 de minute. Note: Gfe: 0; FK: nici eu nu am încercat, însă nici ea. Am zis că poate nu simte chimia necesară așa că nu pot acorda notă. Igienă: 10 - împrospătare după fiecare număr, ireproșabil; ON: 7, cu indulgenta, pt primul număr. La al doilea nota ar fi maxim 4, deși aș merge mai jos având în vedere că m-a pus să-mi fac laba; NP: 4-5 tot cu indulgentă, fără ea deasupra și cu doggy puțin, spunând că am "crăcănat-o de tot", nu am înțeles ce a vrut să spună. De revenit, personal nu. Cadou: 450 lei pt că am optat pt primul număr cu CIM, altfel era 400. Cam atât. Spor, tuturor!
 6. Am ajuns la Dia ieri. Programarea a fost făcută pe whatsapp cu o zi înainte și confirmata cu 1h înainte. Locația mi s-a părut bună, curată. Ajuns la locație mi-a deschis ea, o tipa drăguță și zâmbitoare. Am stat puțin la povești și țigară (foarte vorbăreață și cu un vibe bun). Fiind o gazda bună, Dia m-a rugat cu suc și apă Am lăsat cadoul pe masă pt o oră cu COF și CIM: 400. Duș și mers în dormitor, unde am început prin FK și mângâieri, după care ne-am așezat în pat și am continuat cu ON executat bine cu multă salivă și deep, cu atenție la zonele adiacente și contact vizual. După care am trecut la doggy unde are o tehnică destul de bună. Nu am rezistat mult și am finalizat facial și oral. (Nu s-a tras și a continuat oralul până am terminat, deci o experiență bună pt amatori de așa ceva). Pauză de țigară, duș și repetare, mai puțin finalizarea care a fost în prezervativ. N-o să dau note însă o să spun că am să revin când ne mai intersectam la Cluj sau București, ea nevenind în orașul în care locuiesc eu. D2D aproximativ 60 de minute, cu pauzele menționate de povești, țigară și duș (inclusiv la final) Spor, tuturor!
 7. Cam țeapă asta cu ajung de miercuri și puteți face programări de duminică. Am încercat luni și nu mi-a făcut programare a zis să revin miercuri. Când nu ai ajuns am înțeles și de ce. Asta probabil a fost hai să prospectăm piața și să vedem unde se fac mai multe programări. Urât oricum.
 8. Văzând recenziile bune am mers la Daria. Programarea făcută ușor pe WhatsApp. Incredibil de bună experiența. Am ajuns la locație ghidat cu grijă telefonic de ea. Am intrat, am făcut cunoștință și m-a întrebat politicos dacă rămân. Am răspuns că da, văzând cât este de sexy și de frumoasă. Am stat la povești și la țigară, m-a rugat cu apă și suc. Nu am simțit în niciun moment că ar fi grăbită. După s-a ridicat de pe scaun și m-a poftit în brațele ei. A început să mă sărute pe corp și am căzut în pat. De acolo m-a mângâiat și m-a sărutat pe corp. După a pus prezervativul și a început OP , executat f bine cu mângâieri și priviri senzuale. Simțind că sunt pe punctul de a exploda am tras-o deasupra la NP. Ei bine aici este cea mai bună parte a experienței pt că se lipește de tine, te sărută și te mângâie pe corp și geme natural. Pe deasupra mai spune și anumite lucruri foarte sexy la ureche în timpul actului. Am schimbat poziția și am trecut la spatele ei, imaginea fiind wow datorită faptului că arată f bine. E clar că nu am rezistat mult și am "capitulat" în prezervativ. După o pauză de țigară negrăbită. Pt al doilea număr am repetat rețeta, doar că parcă a fost și mai bine. Deși sunt genul care termină pe la spate, la al doilea număr am renunțat pt că experiența cu ea deasupra era mult mai bună. Am terminat și am rămas îmbrățișați o perioadă. Note: Gfe: 9 Op: 9 Np: 10 Comunicare: 10 Aspect fizic: 10 (dacă ești genul căruia îi place corpul natural de femeie) Aș încheia cu faptul că înainte să plec de la ea am mai făcut o programare, fiind foarte mulțumit de toată interacțiunea. O recomand cu căldură! Spor, tuturor!
 9. I-am scris pe acest nr dar nu am primit răspuns încă și de asta întrebam
 10. lucreaza pana la urma, nr din titlu este ok? care sunt "orele de lucru" ?
 11. În mod normal, când primești feedback, acesta e menit să te facă mai bun. Dacă o arunci pe celălalt (pe sistemu': "ai fost tu crispat și de aceea nu am făcut eu oralul bine") nu prea rezolvi mare lucru. Plus că eu nu m-am legat de comportamentul tău (văd că menționezi asta în două rânduri). Am spus că ești o persoană sociabilă și vorbăreață. Cu ce te-a deranjat comportamentul meu, ți-am vorbit urât sau nerespectuos, am fost nepoliticos? Nu m-am legat nici că în continuu ai vorbit pe whatsapp pe 2 telefoane. Am analizat doar serviciile pe care le-am plătit și care pt mine au fost sub așteptări. Dacă ne uităm la topicul tău în luna curentă, doar la recenzii, acestea sunt 2, a mea și încă una, iar niciuna nu este pozitivă. Până la urmă concluzia recenziei era că este loc de mult mai bine. Dacă alegi să ții cont sau nu, e treaba ta. Spor la treabă!
 12. Am vizitat posesoarea topicului. Programare făcută ușor pe WhatsApp, interacțiune bună. Ajuns la locație, mi-a deschis Anca. Arată ca în poze, piesa de rezistență a sa fiind clar fundul. Sânii micuți, frumoși dar puțin cam moi. Este sociabilă și vorbăreață. La partea de interacțiune, sincer a fost sub așteptări. Oralul a fost maxim de nota 6 și limitat. M-am trezit că a pus prezervativul fără să-i cer eu. La normal am incercat cu ea deasupra și după câteva minute a obosit. Am schimbat în doggy și am pompat până am terminat în prezervativ. Nu știu dacă este din cauza uleiului în exces însă al doilea număr nu am reușit să termin, efectiv nu simțeam nimic. Notă maxim 5 pt NP.Q Door to door cam 40 de minute cu tot cu duș, (are prosoape mari - răruț in Craiova). Este ok pt o descărcare însă clar este mult loc de mai bine. Spor tuturor!
×
×
 • Create New...