Sari la conținut

Marius1999pm

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Marius1999pm

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Târgu Mureș
  • Interese
    Sa cunosc fete noi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Marius1999pm's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

22

Reputație

  1. Am fost azi la fata totul a decurs ok. Programare pe WhatsApp. Locația pe Ramurele ,am întâmpinat-o la fel de faina că și până acum pe Nati . Nu dau note nici detalii pentru mine este de vizitat . Decartat 200 lei circa 35min . Spor la futut băieți ,am întrebat și o spus că va mai sta înca o săptămână în oraș .
  2. Am fost la ele confirm împreună erau în apartament pe strada Muncii Nr 30! Tudor !!!
  3. Eu nu am altele de demonstrat ,cum alți denigrează fata fara că sa fi fost ceva concret așa va pot mărturisi cum este la noi în oraș .Este de ceva timp și lucrează linistita la noi și nu s-au întâmplat lucruri din aceste ce se spune aici .Incercati sa vedeți dacă este adevărat apoi dați în fata nu așa doar vorbe .O cunos și pe ea și pe Larisa și nu fac lucruri din astea cum minte acest user mai sus !
  4. Mai nu mai zici nimic mancami-ai coaiele de fraier ce ești tu sugaci de te fuți in cur am aflat eu de tine ușor că te fut toți in cur și vi aici sa aberezi și să denigrezi fetele astea faine moș bătrân ce ești boșorog !
  5. Larisa a fost cu ea în același apartament pe Strada Muncii Nr 30 in capăt la sens le-am prins pe amândouă și are și topic Larisa o cunosc personal așa că du-te de aici tare și suge pula la toți de aici !
  6. Se vede că ești prost de puți tâmpitule crezi că stai de vorba cu fraieri tu .Am fost la ele când au fost colege la noi în oraș pe Strada Munci Nr 30in capăt la sens așa că stai in pula mea jos tâmpitule ce ești mincinos bădăran ce ești tu .Larisa are topic deschis la noi pe nimfomane fraiere ce ești !
  7. Te -ai îndrăgostit tare de Natalia observ ,obsedat sexual ce ești 😅🤣🤣🤣🤣
  8. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😁😁😁😁😁🤣
  9. Stai jos știm cine ești tu aici pe forum așa că închide gura ! Să îți fie rușine ! Ar trebuii sa va baneze conform regulamentului acest pisic deoarece nu meritați să stați aici unii dintre voi sa denigrați fetele astea pe aici . Scrie cât vrei dar Natalia va rămâne fata faina și vă încurajez să vă duceți la ea pentru că merită să vedeți cum este fata într-adevăr și să nu vă mai luati după acești useri care acum au dat prima oara de forum in viața lor !
  10. Nu vreau sa îi țin fetei parte dar vreau sa vă spun că nu este așa cum specifica el aici și minte ....este chiar curata și îngrijită nu este o escorta de top dar este printre fetele care îsi face treabă la noi în oraș nu știu cum a fost în celealte orașe .Aici vad o denigrare a fetei și nu este corect pentru că eu va pot asigura că sunt pretențios la curve și nu mă duc la oricine de aceea țin așa la fata că merită .Nu contează cum era fata acum 3 sau 4 ani ,contează cum este acum in acest prezent !
  11. Am fost la Târgu Mureș prima oara la ele și îți zic sincer nu par a fii fete de a face așa ceva plus că Larisa este la top așa că încetează cu aberațiile tale daca pe unii îi duci de nas pe mine nu ai cum .Repet am fost de 6ori la fata și nu s-au întâmplat niciodată nimic și am familie am copii și așa mai departe .Eu încurajez oamenii să se ducă să vadă că aberații voi aici și mințiți !Minți cu nerușinare !
  12. Eu nu s-ar în apărarea fetei însă este fata faina și mișto și nu merita ceea ce faceți voi cu ea jegurilor ce sunteți pe aici și la alte curve le ridicați în slăvi și le miroase pizda .Fata este tânără curata și frumoasă și nu ai de ce denigra și minți aici cu nerușinare !!! Am fost la femei pe care voi le ridicați în slăvi și când am ajuns acolo sunt valide capu lor .Stai in banca ta nu ai de ce minți atata nerușinare .Merita promovată pentru că de când este la noi in Târgu Mureș ne-a făcut zilele frumoase și noi respectam femeile care sunt femei și nu și-a bătut joc de nimeni .Nu este în măsură a jigni aceasta fata punct . Este o fata de calitate la noi in Târgu Mureș și la locul ei liniștită și își face serviciile așa cum știe ea ! Am urmărit tot și am citit și chiar ar trebui sa vedeți că fata nu este cine a fost în trecut și din răutate se scria pe aici una alta dar nu a postat niciodată poze ,filmări și baliverne de ale tale .Poate la unii aspectul ei nu va place dar asta nu înseamnă să înjosiți o femeie în acest hal !
  13. Nu ești în măsură să bârfești tu fiecare fata în parte nu ești în cauză sa discuti și să minți aici discuți despre fata .Eu repet și este ultima oară fata este de încredere și punct .!In rest sa fii sănătos !Eu sunt conta ce ai mințit mai sus !Aberezi punct !
  14. Eu am fost de foarte multe ori la fata și este de încredere și toate cele am citit tot topicul și este îndeajuns sa pui punct aici nu ne interesează frustrările tale pe Natalia .
×
×
  • Creează nouă...