Sari la conținut

Avelobaftalo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Avelobaftalo

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Buzău
  • Interese
    Păcănele :)

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Avelobaftalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Acum 2-3 zile am remarcat ca Bianca Lăv s-a decis intr-un final si a hotărât sa revina la BV așa încât am vrut sa fiu sigur ca prind “locuri in fața” si i-am scris. Cred ca a fost cea mai flexibila si ok comunicare, so far. Am stabilit o ora si anumite detalii dupa care am mers la cofetărie ca sa am grija sa îndulcesc femeia cu niște praji, sa fiu sigur ca e zahăr… Am întrebat-o daca mai are nevoie de altceva. Mi-a răspuns si i-am explicat într-un mod foarte diplomat ca nu am acces la numerele de la loto Am pornit către locație si Din cauza traficului orelor de vârf, am întârziat un 8-10 min. Am fost muștruluit puțin așa încât am renunțat la prea multă socializare si am trecut la igienizare. Femeia m-a așteptat îmbrăcată foarte sumar, as putea spune ca și-a pus cizmele in picioare, piercing-ul in buze/sfârcuri si inelele pe deget si cam atât nimic de obiectat…adică SEXY. După ce am stat la aceeași scurta conversație de rutina (de unde ești si câți ani ai), ne-am mutat in dormitor unde fata m-a așteptat in pat fără sa renunțe la cizme, splendida.. pân’ la cotor. A executat un oral cu o mare pasiune, Deep throat cu priviri lungi si nasty. Dupa, a urcat peste mine cu păsărica si a executat un LOT cu o mare eleganță. Am mai schimbat 2 poziți si am finalizat in manșon, in poziția de misionar dupa care am stat îmbrățișați si ne-am mângâiat, povestind…foarte comfortabil unu‘ cu celălalt. Mentionez ca nu accepta așa-zisele “limbuțe” da’ nici FK, ceea ce e foarte ok având in vedere ca nici eu nu sunt disperat, fiind foarte OCD, si mai ales ca fata e fumătoare. A revenit la un oral, la fel de pasional ca si primul. După care am pus-o capra si am început o sesiune de cardio. Nu am reușit sa închei având in vedere ca nu mi-a permis timpu’. Așa încât Bianca Lăv, sper sa te mai prind si sa te mai iubesc “ca in prima zi” Una peste alta, nu cred ca mai are nevoie de note….9 pe linie Perfecțiune nu exista. Inca nu a apărut Nadia Comăneci a escortelor. Da’ Bianca e pe acolo. Te pup. Nu stiu daca ne mai vedem, da’ mi-ar face plăcere. Mult Success!
  2. Am fost la Alinuș acum 3 zile. Programare pă Whatap, răspuns rapid. Comunicare deschisă si chiar presarata cu ceva umor. Am ajuns la locație pe undeva prin Bartolomeu, am întârziat câteva minute (clasic). Mi-a deschis usa o domnișorica frumușica, care as fi jurat ca e ceva educatoare sau secretara orice altceva decât…”ecssscorta”. O fățuca foarte inocenta. Chiar m-a întrebat de ce ma uit așa lung. Era îmbrăcată într-un deux pieces negru si calare pe stiletto. Am povestit puțin, pe fondu’ consumului de apă si dupaia am trecut la igienizare. Am revenit in pat, ea fiind tot îmbrăcată. Încet a renunțat la costumație, in favoarea “costumului” Evei Tinerica, frumușica, inocentă. Funduletu’ ușor gelatinos si lăsat. Pizduța elegantă, cu niște labii proeminente si foarte obraznice. Tenul catifelat, chiar extraordinar. Lenjeria de pe pat foarte ok… nimic unsuros si urât mirositor. Mi-a studiat “obiectu’” foarte atenta si a zis ca e ok si e la standarde de “neprotejat”. I-am studiat si eu dantura si i-am dat ok-u’ pentru ne… Oralul a fost ok, umed, plăcut, nimic de obiectat. Dupa, a instalat manșonu’ si am rugat-o sa se urce pe mine (LOT). A făcut puțin cardio si chiar a transpirat.…sport si sănătate. Mi-a explicat ca femeile când transpira pe șira spinării, înseamnă ca le place. Câta Diplomație!!! După am schimbat si am schimbat 2 poziții, una pe lateral orizontala in oglinda si după eu deasupra. Totul a fost excelent si nimic de obiectat. Foarte de treabă fata. Am preferat finalizare in balonaș. Pe final am remarcat pedichiura, care chiar a fost/este impecabila si pe gustul oricărui bărbat. Deci o femeie care se îngrijește. Am stabilit o juma’ de oră având in vedere ca e prima întâlnire. Note: Contact 10, Aspect 7.5-8, ON 8, NP 8.5. Alinuș, te pupa tata. Sper sa ne mai vedem.
  3. Tocmai ce am contactat-o pe tanti “schimbu’ 3”, si am întrebat-o dacă prefera varianta juma’ de oră, in loc de o ora, așa încât era dupa ora 9pm si am zis ca face o excepție de la regula. Mi-a recomandat sa salvez 2 litrii de motorină/benzina/cherosen, că nu se bagă decât de la o ora in sus. Păcat ca preotu’ doarme la ora asta ca altfel te luam de nevastă. Ce păcat scumpa mea! Iți doresc mult “supces” si avelo Baftalo
×
×
  • Creează nouă...