Sari la conținut

DBCooper

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DBCooper

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DBCooper's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

20

Reputație

  1. Esti si prost in pula mea, aveam alta parere despre tine. Crezi ca duce lipsa de clienti si are nevoie de poze cu fata sa se promoveze? Contul e public dar nu are legatura cu topicul de aici. Tu tocmai ai facut legatura asta.
  2. @pisicuts sterge te rog pozele din postarea de mai sus, nu e corect isi bata cineva asa joc de fata asta…
  3. Esti un mare marlan ca ai postat pozele in care se vede fata neblurata aici. Noroc ca te-ai dat de gol cine esti spunand ora exacta la care ai fost, ca sa poata lua masuri sa nu te mai primeasca…
  4. Sunat, comunica serviciile si preturile: 150 ron On + Np + Fk, locatie pe Muncitorilor 16. Ajung la locatie imi cere banii, purced la dus apoi prima surpriza sare sa puna prez, ii reamintesc ca a zis On la care imi spune sec” nu ai vorbit cu mine, eu nu fac oral neprotejat” asta in conditiile in care am fost la ea in maxim 20 minute de cand am sunat. Mi-am dat seama ca teapa am zis macar sa nu plec neterminat. A doua surpriza la Np poate sa stea numai pe foate ca “e operata recent”. Clar de evitat.
  5. DBCooper

    INDISPONIBIL

    Ai uitat sa spui de kilograme in plus si celulita la greu. Iar aia cu ten fara imperfectiuni… 😂🤣😂🤣
  6. Muie atunci. Sa sugi pula la transexuale. Multumim colegul @despera25dozl.
  7. Bad boy laba asta nu se poate caca de foame dar comenteaza si el pe aici. Ti-a facut reducere si ai stat 3 ore pe 150?
  8. DBCooper

    INDISPONIBIL

    Culmea operatiei estetice… sa ai programare pentru Brazilian But Lift dar sa iti faca reductie de stomac 🤣😂
  9. Face si CIM pentru “50 extra”. Eu nu am ramas fiindca mi s-a parut ca nu pusca cu poza din anunt. Locatia aia de pe Marasesti e de asemenea un pic dubioasa.
  10. Se vede ca esti destept ca o piatra. Ce legatura are ca lucreaza in domeniul asta cu faptul ca a dat de un dement? Vrei sa spui ca cei care merg la curve sunt mai predispusi sa fie dementi? Eu zic ca e fix invers… sunt studii ca sexul imbunatateste functiile mintale. Se putea preveni daca nu deschidea usa? Sa mori tu? Te-ai gandit mult ca sa ajungi la concluzia aia? Daca urmatorul dement va fi la fan curier ce faci atunci nu mai primesti colete ba?
  11. Care riscuri ale meseriei bai dementule? Riscurile meseriei ar fi de exemplu sa contactezi o BTS. Cum sa spui asa ceva?! Majoritatea dintre noi nu suntem animale, mergem futem, unele ne plac altele nu dar nu mergem sa dam cu ciocanul … nu e ceva normal deloc… pai daca dadea intr-o vanzatoare de la aprozar, sau o taximetrista si atunci “e riscurile meseriei’?
  12. Sa isi fi schimbat impresarul sau e doar un rebranding? Ambele fete si-au schimbat contul.
  13. Si noi pentru buna dispozitia noastra preferam sa evitam unele escorte.
  14. Dupa esecul cu cealalta doamna matura in vizita am zis ca m-am lecuit dar a fost singura care mi-a raspuns in timp util. M-am urcat in masina si am mers spre fabricii 105. O sun, nu imi raspunde… na zic inca o teapa… alarma falsa insa dupa nici 10 secunde imi scrie pe whatsapp etaj si ap. Corespunde cu pozele, fara surprize legate de varsta sau aspect, am beneficiat de servicii complete ON + NP + FK + CIM in genunchi la sfarsit pana la ultima picatura. La capitolul FK se poate si mai bine, o sa vedem la urmatoarele vizite daca isi da drumul… Platit la sfarsit 200 Ron si am stat in total 35-40 minute cu tot cu doua dusuri. Nu m-am simtit grabit deloc. Acum legat de pret nu stiu ce sa zic asta pare cam noul standard… chiar daca a crescut pretul tot nu prea ai optiuni cu FK si CIM la 150. Pentru mine e de revizitat clar si la 200. ON 10 + CIM NP 9 FK 8 Atitudine pro client 10 As zice de un 9 solid overall, chiar 9+.
  15. Am primit mesajul aici pe site. Moderatorii pot confirma asta. Deci sa inteleg ca doar iti dai cu parerea si injuri fara sa fi fost ? Si eu fac trolling atunci?
×
×
  • Creează nouă...