Sari la conținut

dany.boy777

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dany.boy777

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.050 citiri profil

dany.boy777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salut, Am gasit anuntul asta " DOAMNA matura, ofer companie intima, oral, normal, cunilingus, anilingus (accept), 69 si alte fantezii, poze reale - 0725669360 pret 60 de lei fin." Am vorbit cu ea, locatia o are la intersectia Cal. Vitan cu Mihai Bravu la Prosper, pare foarte de treaba a fost cineva la ea?
  2. Am fost eu saptamana trecuta, locatia o are pe Dimitrie Cantemir pe langa hotel Horoscop. Locatia: apartament cu 2 camere, nu cinestie ce - 6 Fata: pozele sunt reale, are cam 1,65, sanii sunt maricei nu sunt lasati - 7 Prestatia: oral si normal ( eu doar pt asta am fost am inteles ca ar face mai multe, nu am intrebat ), oral neprotejat nu accepta finalizare orala, la normal sta in ce pozitie o pui, nu prea se implica, in rest e ok ai cu cine sa porti o conversatie, e o tipa haioasa - 7 Pretul: 50 de lei finalizarea - 150 ora, eu am stat pt o finalizare cam 30 de min. cu tot cu dus. Pentru o descarcare rapid o recomand, eu o sa ma mai intorc. Ceva note pentru oral si normal? ca inteleg ca 7 este pentru GFE... A.
  3. "ALESIA, doamna matura, sex profesional, rabdatoare, pasionala, ofer oral nep. sex normal, se acc. ann., cunn., poz. 69, poz. uro activa discretie poze reale te astept n-ai cum sa nu revii, program 9/ 17 Unirii, 1,65 m, 35 ani, bruneta, - 0768894234 / 50 de lei finalizarea " Stie cineva ceva de ea?, am incercar sa o sun dar nu raspunde, am vazut ca are programul de la 9 la 17 ( eu am incercat sa o sun la pranz )
  4. Salutare la toata lumea, Acum cateva zile avand chef de o doamna matura am fost la : "DENICE, Alba Iulia, nimeni alta, sunt ceea ce medicul ti-a recomandat, blonda pasionala, discreta, ofer cele mai placute momente in pat domnilor aventurieri inr-un ambient deosebit o companie intima, suna - 0726996197 ( 0726.996.197 )". Locatia: un apartament cu 3 camere pe Bd. Burebista, apartamentul destul de ok, baia arata destul de bine, gel de dus, prosop curat ( la prima inspectie ). Doamna: pozele sunt reale, dar daca avea poze si cu fata nu mai ma duceam, varsta declarata 40 ( cred ca are mai mult ), la corp arata binisor, avand in vedere varsa, marele minus este fata. Prestatia : oral - normal, de anal nu am intrebat, oralul neprotejat fara finalizare, se ocupa si de zonele adiacente, normal protejat. Se implica destul de mult, vrea sa fi multumit, ca sa te mai intorci, accepta orice pozitie. Pretul : 50 de lei o finalizre. Oral: 8 Normal: 7 Aspect: 5 Locatie: 9
  5. Salutare la toata lumea, Acum cateva zile avand chef de o doamna matura am fost la : "DENICE, Alba Iulia, nimeni alta, sunt ceea ce medicul ti-a recomandat, blonda pasionala, discreta, ofer cele mai placute momente in pat domnilor aventurieri inr-un ambient deosebit o companie intima, suna - 0726996197 ( 0726.996.197 )". Locatia: un apartament cu 3 camere pe Bd. Burebista, apartamentul destul de ok, baia arata destul de bine, gel de dus, prosop curat ( la prima inspectie ). Doamna: pozele sunt reale, dar daca avea poze si cu fata nu mai ma duceam, varsta declarata 40 ( cred ca are mai mult ), la corp arata binisor, avand in vedere varsa, marele minus este fata. Prestatia : oral - normal, de anal nu am intrebat, oralul neprotejat fara finalizare, se ocupa si de zonele adiacente, normal protejat. Se implica destul de mult, vrea sa fi multumit, ca sa te mai intorci, accepta orice pozitie. Pretul : 50 de lei o finalizre.
×
×
  • Creează nouă...