Sari la conținut

albdom82

Membru Premium
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre albdom82

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Fete obraznice, ale drk și cât se poate de rele...dar și drăgăstoase și iubărețe in același timp 😉

Vizitatori Recenți Profil

16.238 citiri profil

albdom82's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

4,3k

Reputație

  1. Da-i prostului mintea de pe urma...daca eram disperat dupa ea ce puteam face? 😂
  2. Asta imi aminteste de o intamplare cu o fata, eu ala disperat dupa ea o cam rugam, de fapt o imploram sa facem sex (ii spuneam "dragoste" ca sa sune mai frumos) si ea ma luase ca unde imi e demnitatea si orgoliul meu de barbat? S-a dus pe pl unde sa fie... 😂😂 Inutil sa zic ca n-am obtinut nici pana in ziua de azi ce voiam de la ea 😌
  3. De ce sa te retragi dintr-o prostie ca asta? E fix un nimic ce s-a intamplat si nu trebuie sa lasi sa te afecteze deloc. Eu am tinut-o intr-un scandal si cearta cu fetele de aici pe un topic vreo 40 de pagini si m-au facut in toate felurile si ele si cativa useri de pe aici si tot nu m-am lasat si tot nu m-am retras. Te duci la fete ca sa te simti tu bine in primul rand, nu ca sa le scrii recenzii si nici ca sa te intereseze ce zic ele la urma. Iti place de o fata anume? Te duci si gata, restul ce urmeaza nu mai are nicio importanta.
  4. In urma certurilor cu Sweetkati si cu kassykass in care amandoua au spus cu subiect si predicat ca le-am scris recenzii mincinoase am ajuns la concluzia ca, colegul Subteranaa are dreptate in privinta recenziilor anonime, nu vad o problema in a copia ceva bun daca il vezi la altul. Daca tie iti place sa spui ca m-am luat dupa el e problema ta asta si nu ma intereseaza subiectul mai mult de atat.
  5. Mai depistat "easy" pt ca ti-am scris recenzia in aceeasi sau a doua zi urmatoare vizitei, asa faceam pe vremea aia, intre timp m-am invatat minte si eu. Scriu de obicei la o saptamana de la vizita si am observat ca fetele nu mai au habar cine e cel ce le scrie. Cat despre faptul ca nu a avut un impact negativ asupra relatiei noastre, asta tine strict de felul fetei de a fi, al tau in cazul asta, si a interactiunii noastre pozitive si de aici dar si face to face.
  6. Schimba-ti nr, fii mai evaziv in descrierea actiunii cand scrii recenzii (fara detalii specifice) si scrie-le la o saptamana doua dupa vizita...sa vezi ce bine e si nu mai ai niciun stres 😁🤣🤣
  7. Pai nu e doar respectiva, sunt multe asa (poate majoritatea) si nu am de unde stii dinainte decat in rare cazuri. Si atunci ce fac? Nu ma mai duc la jumatate din fetele de aici de frica? Eu nu am incredere nici in mine insumi, in straini cu atat mai putin.
  8. Si eu vreau discretie din partea lor dar nu ma pot baza pe ele deloc si atunci imi pun in responsabilitatea mea partea asta si caut sa fiu eu in primul rand cel atent la asta. Daca e si ea atunci bravo ei si e de apreciat. Dar daca nu am eu grija de mine atunci cine o sa o aiba?
  9. Pentru ca recenzia trebuie facuta la cel putin 1-2 saptamani dupa o vizita astfel incat fata sa nu mai stie de unde sa te ia. Plus ca nu trebuiesc spuse detalii foarte exacte si specifice din timpul actiunii care o pot face pe ea sa-si aminteasca. Cum am spus si eu in recenzia pentru Larisa, ca e peltica si raraita, asta i-am spus si in camera ei. La urma fata mi-a spus ca asa si-a dat seama cine am fost.
  10. Stati voi in baza lor in ce priveste discretia si dormiti linistit, ca ele toate sunt fete de un real caracter 😂 Degeaba te filmeaza daca nu te pot asocia userului x de pe forum si nu au ce face cu poza unui barbat oarecare, unul din zecile ce le viziteaza intr-o saptamana.
  11. Eu merg in paralel cu 2-3 nr plus ca si mi le schimb la 2-3 luni. Sunt multe fete care ma cunosc dar asta imi asum, desi in ultimul timp am fost mult mai atent si eu. Nu mi-a placut ca vin la urma si stiind cine esti iti contesta recenzia, asta ar fi singurul motiv. In rest sa zica ce vor despre mine ca ma doare in...
  12. Si inca ceva, pe colegul @JeanVal cum ar fi putut sa-l posteze la coltul lor ca fiind un client indezirabil daca el ar fi mers incognito si si-ar fi schimbat nr in mod curent? Deci vina e in principal a lui.
  13. Lasa-ma si pe mine sa ma joc cu ele asa cum imi place mie. De spus si de impartit poze cu clientii oricum tot o vor face. Singura solutie e mersul anonim si discretie maxima. Daca nu stie ca userul x a fost cel de azi de la ora 14 nici nu mai are cum sa-ti distribuie poza ta sau nr pe la toate fetele. Deci responsabilitatea discretiei e si din partea noastra.
  14. Sa stii ca mie imi poti spune orice ca tot drag imi va fi de tine 😁 Aia e...mi-ai intrat in suflet si nu mai ai cum sa iesi de acolo 🤗😘
  15. "Exsudat" e forma corecta 😁 Hai ca ai invatat si tu azi ceva, nu a fost degeaba tot scandalul 😂
×
×
  • Creează nouă...