Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

predatorrr

Curvar Ucenic
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Utilizator De Incredere

About predatorrr

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

1,813 profile views
 1. O fata supraponderala care n are nimic din gratia și delicatețea unei femei. Oral făcut în graba și anost, iar la normal iti rămâne paloșul moale când vezi valurile de țesut adipos care se revarsă pe tine. La telefon m a atras prin vocea suava și modul prietenos, iar în lipsa de opțiuni, am decis sa încerc duduia....Bani aruncați, nu recomand. Oral 5 Normal 5 Gfe 8(foarte vorbareata și pozitiva) Aspect 5
 2. Am fost la domnișoara in cauza acum 2 saptamani.Este intr adevar tipa din poze,frumoasa la chip,atitudine degajata si amabilă pe alocuri,dar prestatia lasa mult de dorit.In afara de oral,care este unul mediocru,comentează la orice poziție și se scuza ca nu e in cea mai buna forma si nu se simte prea bine.....Mai are o colega creată bruneta, iar clientii vin si pleaca intr un perpetuum mobile. Nu se tine cont de intimitate...
 3. Foarte neserioasa domnisoara in cauza....Am sunat si am cazut de comun acord ca voi ajunge in 20minute. Dupa ce ma regasesc la locatia cu pricina,o sun si imi intra casuta vocala ).
 4. Fratilor va avertizez.....Am doi colegi care au fost in locatia aceasta la colega brunetei in doua zile consecutive si au facut oral neprotejat.Eu doar am intrat sa le vad, nu aveam de gand sa stau oricum. Imediat a 2-a zi le-au aparut punctulete rosii abundente pe penis.Este vorba de candida care se transmite foarte usor prin saliva....Nu este chiar atat de grav dar sunt niste ciuperci care se trateaza destul de greu.....Aveti mare grija.
 5. Salutare la toata lumea, am si eu o nedumerire.....vad ca in poze a aparut si o fata bruneta la pagina a 2-a , stie cineva daca e una si aceeasi persoana sau sunt 2 escorte diferite? la corp si infatisare pare altcineva....Va multumesc frumos !
×
×
 • Create New...