Sari la conținut

Rarrresh

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Rarrresh

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Oradea
  • Interese
    Ascunse

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Rarrresh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

28

Reputație

  1. Restul domnisoarelor nu merita descriere, ca mergi si apoi iti pare rau. Sincer, nici gratis nu as mai intra cu unele fete, asa cum a zis si @schone78.
  2. Poate o sa te simti si tu rau cand afla nevasta de hobby-urile tale si nu mai comentezi aiurea, te crezi cel mai tare din parcare din spatele tastelor, dar parca vad ca te furisezi la 29a si plangi cand dai 200 lei, ca e greu sa justifici lipsa 250 acasa. Ca idee, si fetele au dreptul la zile proaste, nu sunt masinarii, mai multa empatie si intelegere. Gina e o fata de exceptie, jos palaria. Corp misto, varsta ei nu e o problema pentru mine. Mergeti sa o vizitati. Jackpot e pentru cine viziteaza fetele de treaba! Recomand cu mare drag pe Vivi (zambet, erotism, masaj, super umor, inteligenta, si wow squirt), Gina (caterinca, corp misto, senzualitate, show), Oana care din pacate nu mai activeaza, Laura la fel. In rest am fost primit sictir, grabit si trimis la dus in mai putin de 20 min, deci nu recomand pe Clara, si nici Natasha, iar Ada dezastru colosal, depresiva tare, Ana iti spune subtil ca face mai mult pt extra, dar am refuzat frumos. Fetele skinny nu reprezinta deloc o tentatie, deci Diana, Elena, Jessy ies din discutie pt mine. Nu vreau sa ajung cum zicea colegu', cu Stan si Bran in camera. An Nou Fericit si sa fim mai buni!
  3. Poate e greu de inteles ca si secretarele merita o vacanta, eu am prins si zi fara secretara. Haideti sa fim mai buni, mai intelegatori. Lipsa de personal este peste tot. Pune mana pe telefon si suna la Cleo, sigur vocea din spatele telefonului te anunta cine si cum lucreaza. Atat tam tam pentru nimic! Comentati si aiurea unii, parca vad ca nici nu v faceti programari, sau le "anulati" fara sa anuntati! An Nou Fericit!
  4. Fata mica probabil Ada, blondina, dar nu e asa mica :)))))))) Nu o recomand nici eu, prima si ultima data cand am intrat cu ea, pe final de program, studia peretii si apoi a stat pe telefon, lucru care un pic m-a deranjat, dar trecem peste.
  5. Nu cred ca la Vivi se refera colegu', ea nu e roscata. Dar pt altii, ea e no1, chiar daca nu are experienta altor fete, probabil nici nu planuieste sa stea mult in domeniul asta care e cu muuuuult sub nivelul ei intelectual, fara suparare. Are o senzualitate aparte, un mod de a te privi si un gfe excelent, nu am prins-o plictisita niciodata, spre deosebire de altele. Probabil are iubit, altfel ar fi "rapita" de mult, dumnezeu stie cat am incercat sa o scot la un vin si plimbare cu motorul, insa fata asta e prea cuminte... In afara de Laura, nu am intalnit alta fata la nivel de wifey, pana acum. A fost cel mai fain show si cea mai tare experienta, se vedea clar ca fetele se placeau, nu a fost nimic fake. Laura, daca citesti asta, te pup si iti multumesc ca mi-ai prezentat-o pe Vivi! Sper sa ramana mult timp, dar ma indoiesc. Vreau sa mai mentionez o fata frumoasa si cu care ai ce povesti, care nu m-a grabit deloc (spre deosebire de altele), Gina. Are forme, un fund bombat, pasiunea mea, singurul minus a fost lipsa fk la show.
  6. Eu stiu minim 3 fete de top, posibil sa fie si altele... Incercarea moarte n-are. Dar eram curios sa nu dau cu bata-n balta seara cand echipa e rasfirata.
  7. Chiar eram curios, da-ma-n... Nu retii un nume? Asta e buna. P.S. Deci?
  8. Colegu, eu am intrat cu patru fete la Cleo si toate au venit aranjate si in tinute sexy. Daca retin bine: Irene, Oana, Gina si Vivy. Nu am plecat dezamagit niciodata. Am avut experiente mai neplacute la escorte decat la cleo. Singurul minus ar fi camerele friguroase, dar mi-au crescut fetele temperatura. Revin cu drag la fetele mele, separat sau la pachet. Am inteles ca Oana nu mai activeaza, iar Irene e in concediu, din pacate. Zi faina!
  9. La masaj erotic, mergi la MASAJ! Sarutul e o chestie atat de intima si personala... Cum sa ai pretentia sa o ceri automat? Cred ca nu e pierdere mare daca fetele triaza un pic clientii, mai ales cei cu asa atitudine. Keep up the good work, eu astept sa revin la fetele mele dulci, cele cu forme si atitudine pozitiva!
  10. Cred ca e la latitudinea clientului daca alege o fata permisiva sau nu. FK nu pot oferi toate, cu oricine. Am avut si eu retineri sincer, dar fata m-a sarutat obligat fortat. 🤔 Apoi sa aflu ca nu are FK in program... Pe urma nu m-am putut satura eu de ea! Pardon, ele. Ca au fost doua zeite. Asa ca fratilor, daca sunteti gentilomi, primiti recompense, si nu, nu mi-au cerut nimic extra si nici eu lor.
  11. Vizitat si eu ambele, recomand pe Irene aici, dar gfe mai greu de gasit, posibil la cleo.
  12. E vorba de 50 lei, nu de 25% din minimul pe economie, maestre. Daca te uiti la 50 lei... E grava treaba.
  13. Colegu', numai sa poti a 2-a finalizare in timp asa scurt, altfel e bataie de joc sa chinui fata. E vorba si de anatomie la noi...barbatii. Norocoase femeile care se pot termina de 4-5 ori, degeaba sunt numite sexul slab. Eu recunosc ca nu pot atatea orgasme, ma las pagubas. In alta ordine de idei, am intrat si la show si a fost demential, am lasat prima domnisoara sa isi aleaga partenera. Recomand cu drag.
×
×
  • Creează nouă...