Sari la conținut

jbilau

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jbilau

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jbilau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. jbilau

    In vizita

    @gingo sincer iti multumesc ptr. raspuns. Sa stii ca nu e nici o mândrie sau altceva. Pur si simplu nu m-a atras nimic din oferta. Am citit recenziile si nu se compara cu cele la care merg de obicei. Daca nu ma crezi incearca sau macar citeste tipicul https://nimfomane.com/forum/topic/197-laura-0729542587-city-mall/?fromsearch=1 sau https://nimfomane.com/forum/topic/204-mihaela-fosta-cristina-0733782431-fost-0729594447-magheru/?fromsearch=1. O sa-mi dai dreptate. Sa auzim numai de bine si spor la futut.
  2. jbilau

    In vizita

    Sunt sigur ca sa fii extrem de solicitat. Daca totusi o sa ai o mica pauza sute la Delia https://nimfomane.com/forum/topic/4858-delia-0762504085-mall-vitanlanga-phd/page-17?do=findComment&comment=333531 si o sa-ti puna Allah ...
  3. jbilau

    In vizita

    @dominoplayer Trage o fugă până la București, alege una din Top escorte sau iti mai recomand eu cateva (Laura City Mall, Mihaela Nottara, Bianca777) si apoi să văd daca iti mentii parerea. Cat priveste ofertele am sa zic pass. Nu ma atrage nimic. Mai astept cateva zile si ma duc la mine in Buc la cele cunoscute. Baftă la futut !
  4. jbilau

    In vizita

    Care ar fi propunerile ? Nu as vrea sa iau vreo teapa avand in vedere ca nu cunosc piata aici
  5. jbilau

    In vizita

    Salut Sunt in vizita cateva zile in Galati si caut ceva de futut. Am incercat sa citesc ceva din sectiunea asta ptr Galati dar sincer in afara de una din Brăila nu gasesc o informatie utila. Ptr. București (de unde sunt) e mai usor sa găsesti un topic util. Deci, va rog sa-mi spuneti si mie o curvă de aici din Galati (eventual si un link catre un topic) pe care sa o execut zilele astea. Va multumesc anticipat.
  6. @ugiuc Ne pare bine ca ai cunoscut-o pe Valentina
  7. De fapt o chema Ivana si nu are legatura cu Romania http://godsartnudes.com/gallery/Infocusgirlscom+Pretty+Girls+Doing+It+Right/1709#.ULTpcKwz2So
  8. Salut. Da-mi si mie ceva detalii despre TS Gabrielle plz. ma bate un gand sa o vizitez

    1. kroko

      kroko

      intreaba-ma ce vrei sa stii. e ok, important e sa o prinzi bine dispusa

       

    2. jbilau

      jbilau

      Bina ca ai raspuns.

      Vad ca nu pot sa-ti dau PM (nu poti primi tu)

      Chestia e ca nu am mai fost la vreun TS si nu prea ma pricep ce si cum.

      Am contactat-o pe mess dar nu prea vrea sa stea de vb. Vrea numai pe tel si nu prea pot eu sa vb.

      Zi-mi si mie cum a fost ce ai facut etc.

      Orice mi-ar fi de folos.

      Mi-a cerut 400 initial apoi a lasat la 300.

      O fi mult, putin....

      Tu stii mai bine.

      Bafta

  9. Care este diferenta intre TS, TV si Shemale ? Si acestea de pe la noi de care sunt ? Multumesc anticipat
  10. Au un tupeu fantastic. Oare chiar pune cineva "botu'" la asemenea poze ? http://www.escritori...osas/post/6.jpg http://img.funtastic..._hotties_11.jpg http://img.funtastic..._hotties_18.jpg http://img.funtastic.../amateurs_4.jpg Mai au si tupeul sa scrie "poze noi 100% reale"
  11. 13 SEPTEMBRIE 2, 3, sau 4 finalizari intr-o ora, sunt singurica si m-am plictisit, vii la mine, vom inventa jocuri erotice si vom face nebunii totale si ce crezi, te voi face fericit, iti ofer anal, oral, normal, Pret 80L/ora Dupa poze am impresia ca a mai fost recenzata dar si-a schimbat nr de tel (cred) si nu o mai gasesc. Are cineva informatii ? Va multumesc
  12. ANTONIA,24 ANI,1.75/ 58. Daca doresti o experienta unica, de rasfat total, sex normal, oral cu fin. corporala/orala, alaturi de o d-ra frumoasa si rafinata te astept in compania mea! Pret: 200L/ora Am dat search dupa numar si dupa poze cu toate motoarele posibile si nici un rezultat. Chiar asa de prospatura sa fie ? Mie pozele imi spun ceva (dar nu-mi aduc acum aminte). Stie cineva ceva Va multumesc anticipat.
  13. Din AT DOAMNA matura 38 ani 1,72 m, 57 kg, sani medii, cu forme apetisante, educata manierata te astept la mine pentru a-ti oferi placeri nebanuite, oral nep, normal prot si mici fantezii, 150 L/ h. Poze reale din locatie Pret: 70L Parca am mai vazut pozele astea pe aici dar nu gasesc acum. Stie cineva ceva de doamna ?
×
×
  • Creează nouă...