Sari la conținut

terente21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre terente21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Tolstoiewsky și oralul

Vizitatori Recenți Profil

1.350 citiri profil

terente21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

21

Reputație

  1. Ai si anunt, sau ti-a luat cineva pozele? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/total-la-mine-sau-la-tine-36-ani-bruneta-matura-finuta-fara-inhibitii-caut-colega-urgent/300711eg8gh075g6e0f8g72i6464gfg7.html
  2. Luna trecuta am avut noroc sa prind o jumătate de oră la domnișoara. Înarmat cu cele mai curate gânduri de destrăbăl total am purces spre zona de interes. Sunat din parcare pentru ultimele indicații de orientare, am fost pus să zâmbesc la video interfon, și am ajuns în răcoarea plăcută a apartamentului. Daca eram ceva mai slab de înger m-aș fi îndrăgostit iremediabil, știe să-ți între pe sub piele instant. Papuci, prosop, duș (grija la cap dacă aveți 1.90 sau peste) și directia camera de nebunii. Despre acțiune nu prea am ce sa zic, înafara de faptul că ieri sau azi pândeam anunțul ei că sa incerc o programare pentru luat revanșa, după care ar fi urmat o recenzie completă. Ferească sfântu' sa am ceva de reproșat, m-a ținut în al 8-lea cer cu un oral protejat (cerut de mine așa, in ideea că rezist mai mult), in timpul caruia m-am bucurat de priveliștea, atingerea și gustul corpului superb al domnișoarei. Fără să-mi dau seama am mai urcat un cer și am terminat înainte să apucăm să trecem la lucruri serioase. Am convenit că data următoare trebuie musai o oră, am mai vorbit de una-alta vreo 10 minute, încă un dus și plecat cadorisit cu o sticla de apa rece care a mai atenuat din căldura orașului. Daca dau 10 pe linie mă tem că zice lumea că-s simp sau pește, așa că scad un punct apartamentului pentru capul in grinda pe care l-am dat la duș. Și rămâne să aștept până când potrivirea programelor mă va face sa am parte de o ora, in care poate mă voi ridica și eu la înălțime. 🙄
  3. Da. Acum vreo luna am vazut oameni intrand, se auzea muzica, buzdigard in tricou afara.
  4. Si acum imi pare rau ca n-am testat daca ne tine scaunul ala pe amandoi. Dar poate reusesc sa mai trec. Am prins-o disponibila pe domnisoara intr-o seara inainte sa plece in vacanta (sunat in dupa-amiaza respectiva, programat ora, confirmat cu o ora inainte), si bine am facut ca m-am dus. N-are rost sa dau note pentru actiune, ca a fost de noua sau de zece sau de douazeci, conteaza ca am ramas cu niste amintiri pe care nu mi le ia nimeni. Nu doar tehnica, ci mai ales atitudinea. M-a facut sa ma simt ca si cum as fi cu fata pe care o pandeam de ceva vreme, si ma pandea si ea, cu primul prilej in care am ramas singuri. Cel mai bun oral de care am avut parte pana acum, normalul protejat a fost doar ca sa trecem la lucruri serioase dupa, de anal n-am mai avut curaj sa intreb. Banii dupa, pentru toata ora petrecuta, chit ca a fost o singura finalizare. Asa am simtit eu ca e corect.
  5. Acum vreo doi ani jumate am avut doua experiente placute, cu doua fete diferite, la cateva zile una de alta. Dar am fost si luna trecuta: nu mai era niciuna dintre ele, si nici nivelul decent pe care-l asteptam. Adica masajul de relaxare foarte slab si grabit (probabil si ca sa incapa doua finalizari), masajul erotic scurt si nu chiar erotic, si apoi laba uleioasa.
  6. Am trecut si eu aseara pe la fata asta. E prima mea recenzie, asa ca va rog sa scuzati eventualele treburi lasate pe dinafara. Am sunat, am stabilit ca ajung in 20-30 de minute. Am gasit usor si blocul si loc de parcare. Sunat la interfon, dechis, urcat prea sus, coborat pe scari. Ma astepta intr-o rochita tricotata cu gauri mari, prin care se zareau bunatatile. Apartamentul e foarte curat, camera mobilata potrivit pentru activitati. Singurele minusuri ar fi lipsa luminii din baie, si usa camerei care are un geam cat China. Mai nasol daca se intampla si alte activitati, ca am vazut ca mai era o fata. Am fost sa ma improsparez nitel, prosopul oferit a fost ok. Am intrebat daca se fumeaza si mi-a adus scrumiera. Am povestit de una, de alta, stand pe intuneric in camera pe cele doua fotolii. Mai, chiar a fost o intalnire foarte reconfortanta pentru mine. Fata-i mignona, are sanii mici dar atat de tari cum n-am mai atins din liceu si un poponet tare care pare ca va ramane asa pana o sa faca vreo 40 de ani. Am avut parte de un oral si normal, si am putut sa ma bucur de sanii aia frumosi si de poponeata aia tare. De anal nu am intrebat, nu pentru asta venisem. Totul protejat, am terminat in prezervativ, m-a sters cu servetele si abia apoi am ajuns la partea financiara. Fata nu a pomenit nimic de bani inafara de convorbirea telefonica. Dupa am mai stat la o tigara si o poveste, iar ochii mei se bucurau in continuare de privelistea trupului ei gol. Cand am fost gata m-a condus tot goala pana la usa si cam asta fuse. Parti bune: Inna e o fata dulce, si la cat de micuta e deja imi imaginez niste scenarii pentru o eventuala data viitoare. Notele: Locul: 9. Usor de gasit si de parcat,dar fara lumina la baie si cu usa aia cu geam mare la camera. Inna: 9. E mica de statura, cu sanii mici dar foarte fermi si cu un fund tare. E draguta, zambeste frumos si e comunicativa. Oral: 8. Era implicata in ce facea, dar parea ca ii lipseste niste experienta. Pe mine nu m-a deranjat. Normal:9. Mi-a placut, ce sa mai. Anal:nu qm intrebat GFE: m-am simtit ca si cum as fi fost in liceu la un bairam, si am agatat o fata cu care am vorbit o vreme, ne-am iubit o vreme si iar am vorbit o vreme. Daca as reveni? Sigur. De cand am parcat pana m-am urcat inapoi in masina au tre ut mai mult de 40 de minute. Cado' 100 de lei o finalizare. Daca stateam o ora cu doua finalizari ar fi fost 200. Sunt 95% sigur ca, daca as fi luat o ora cu doua finalizari, nu ma dadea afara inainte s-o termin si pe a doua, chiar daca ar fi durat mai mult de 70 de minute cu totul.
  7. Hop si eu, caut informatii dupa ce s-a sters "biblia".
×
×
  • Creează nouă...