Sari la conținut

zetul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zetul

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zetul's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

8

Reputație

  1. Salut, nu am vizitat o pe fata insa ma gandeam sa o fac, o singura chestie din ce am mai auzit serviciul de oral NP este extra 50? sau am auzit gresit.
  2. zetul

    Indisponibilă

    Buna, in prezent esti disponibila in suceava?
  3. Multumesc pentru clarificari, nu am vrut se deranjez in vreun fel. De asemenea as mai avea o curiozitate mica Sigur descrierea este corecta? 23 de ani? sau voiai sa scrii 32, intrucat 2024-1992 = 32 (din nume am luat ca reper anul 1992 "mona1992" ), si din poze greu de crezut 23, repet nu vreau sa deranjez sau sa fiu rautacios, doar sunt curios... )
  4. Buna, referitor la colega ta, ultima oara din ce am vazut pe thread-ul din Buzau ca s-a retras din cauza unei probleme personale, poate sa detalieze? ar trebui sa ne ingrijoram si noi inainte de a apela la servicile ei? sa stim daca e de evitat sau nu. Si tot in privinta ei, va creea si ea un post aici pe suceava cu mai multe detalii?
  5. zetul

    Indisponibila

    sincer sa fiu nu sunt la curent cu ceea ce se intampla pe la noi dar eu am sa astept si sper sa te intorci cat mai de curand. ❤️
  6. zetul

    Indisponibila

    Buna, stiu ca recent ai fost in Suceava, te vei intoarce curand?
  7. La modul cel mai serios acuma, pentru cei ce au folosit serviciile de acest gen si au mers la domnisoare, nu aveti nicio frica ca exista o sansa de a lua boli cu transmitere sexuala? adica din cate cunosc se pot transmite si prin sexul oral si normal protejat, chiar ma ingrijoreaza treaba asta si ma retine putin, altfel cred ca as fi trecut pe la toate :)). Ajutati-ma si voi cu un sfat cei mai experimentati, chiar as aprecia, adica eu am 20 de ani si pe majoritatea dintre voi va vad destul de maturi, adica va vad pe forumul asta de ani de zile calumea, ca m-am uitat putin in trecut.
  8. de unde pana unde banuiesti ca s-ar fi intors?
  9. buna, sunt doar 2 poze in tot topic-ul? nu erau mai multe inainte?
  10. Buna sara, fiind nou pe aici nu sunt foarte sigur daca folosesc cum trebuie, dar la tine pe topic vad doar 2 poze, alea sunt toate?
  11. Din cei mai cunoscatori cine-mi poate explica si mie urmatoarea chestie, ca nu inteleg care-i schema De exemplu pe publi24 vad anunturi cu poze diferite, dar au acelasi numar de telefon toate(pe suceava m-am uitat) care este faza? este vreo schema in spate? ar trebui evitate? sau care-i faza. Daca puteti sa-mi explicati si mie.
×
×
  • Creează nouă...