Sari la conținut

plimbaretul0

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre plimbaretul0

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Ilfov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

plimbaretul0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

2

Reputație

  1. E ce trebuie brunețica asta! Daca vrei fund obraznic, față de păpușă și oral + normal cu senzualitate și implicare. Nu am regretat că am incercat-o!
  2. Acum vreo săptămână și ceva am ajuns și eu la domnișoara. Totul a decurs peste așteptările mele, citisem că e buna, dar voiam să mă conving și bine am făcut. ON f interesant, corp cu forme, piele plăcută, după care NP care a fost intens in orice poziție, se implica și nu comentează, cel puțin la mine așa a fost. Nu dau note, dar după câteva zile am vizitat-o din nou. 1h de fiecare data - achitat 400/h
  3. Am avut ocazia să ajung și eu la Anca acum câteva zile bune când era în Buc. Discutat pe whatsapp rapid și stabilit într-o oră întâlnirea. Ajuns la A-uri, îmi deschide ușa o bruneta îmbrăcată office, stil directoare perversa de banca. Totul ok prin camera, baie, stabilim o ora și achit, după care stam la vorba la o țigară. Ai cu cine sa vorbești daca vrei, f plăcută și are ceva care m-a atras, îți vine să îi rupi hainele când discuți cu ea Inceput cu oral executat perfect, m-a înnebunit, atenta la detalii, trecut la NP in ce poziții am vrut, nu a comentat, contre superbe la capra, am obosit și a trecut iar la ON, luată iar la o tura de NP și finalizat incantat in domnișoara directoare. Aspect: 9 - cur bun rau bombat, sâni f plăcuți cu sfârcuri superbe; inaltuta, f drăguță la fata. Din punctul meu de vedere ii dau cam 9 la toate. Experiență surprinzătoare pt mine.
×
×
  • Creează nouă...