Sari la conținut

varadero

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre varadero

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

8.940 citiri profil

varadero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

265

Reputație

  1. Cam scuta vizita ta la noi în Cluj de ce oare ?
  2. Hmm vad ca inflația lovește în toți și în toate din păcate la 200 sunt variate mai bune în Cluj. Spor
  3. Cică Cojocnei 11 ....cam dubasa zona și AP ar fin inclus în aia 150
  4. buna scumpa ......daca fac dus si folosesc sapunul.....atentie! sapunul nu gelul de dus la cat urca pretul?
  5. Ma faci sa rad .....pe cine vrei tu sa boicoteze adică cu cine ...ca mulți sunt atâta de ,, indragostiti" ca mai lasă și ciubuc pe lângă aia 200 .Chiar vorbeam cu o excorta care chiar ia îmi spunea cati prosti vin cu cadouri de zici ca vor sa le ia de neveste. Apropoo din poze mie mi se pare interesanta
  6. Pai vezi pe pagina de TM si mai pune si tu un 50 100 de lei in plus la fiecare capitol sa fie bine ca sa nu fie rau ca este Cluj si ai aflat preturile.
  7. Salut Am fost eu la ea de cateva ori, ultima data in decembrie. Eu unul personal nu pot sa ma plang fata de mine a fost ok. Da este adevarat locatia acea camera de hotel/motel nu este tocmai cea mai fericita, dar nu ma deranjat a compensat prin prestatie. Cel putin eu o voi mai vizita .
  8. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/6h34f21f5hf377e117d64003680fiieg.html
  9. nu este mai scump doar mai scurt cu 5 min......ca doar e Cluj
  10. Am vizitat și eu ieri aceasta domnișoară care dpmdv este asa cum ar trebui sa fie o domnișoară de companie, aici ma refer atât la comportament cât și la acțiune. Am ales 30 min 150 bine cheltuiti( nu am citit cu atenție topicul asa ca nu am știut și de anal ...poate as fi optat și pentru asta ... ar fi fost prima data cu o domniosoara de companie) Apartamentul este în blocul bine cunoscut zon Kaufland școală de șoferi dotat la baie cu tot ce ai nevoie parcare acoperita la Kaufland:) Domnișoara dpdv fizic pentru gusturile mele este frumoasa ( nu judec prea mult deoarece și eu sunt departe de a fi vreun făt frumos) mie îmi place pielea ei,..... adică cum se simte când o săruți sau o atingi. ON plăcut tandru are un ritm care mie mia plăcut NP se mișcă bine la lady on top Atitudinea este pro client aici depinde zic eu foarte mult și de client, am avut parte și de sărutări pe buze. Una peste alta a fot o întâlnire de 9 sunt convins ca următoarea va fi de 10 vor mai dispărea anumite retineri de prima întâlnire. În rest nu știu ce sa va mai zic ....doar ca 100% o voi revizia asta dacă va mai fi prin Cluj.
  11. varadero

    Natty 0725634158

    la ce preturi ai vei fi disponibila mult timp
×
×
  • Creează nouă...